07 / 07 / 2024

alubond turkey 2015 hedefleri

alubond turkey 2015 hedefleri

Geçen yıl ağustos ayında Türkiye üretimine başlayan, yıllık 25 milyon m2 üretim hacmiyle, alüminyum kompozit panel firması Alubond, bir yıldan kısa bir zamanda Türkiye pazarında %15 paya ulaştı.

ICBC Turkey, konut kredisi faiz oranlarını yüzde 0.88'a çekti!

Tekstilbank’ın çoğunluk hisselerini devralarak Türkiye’de faaliyete geçen ilk Çin bankası olan ve 22 Mayıs 2015’ten bu yana Türkiye’de hizmet veren ICBC Turkey, 12 Ağustos tarihi itibariyle konut kredisi fiyatlarında rekabetçi bir kampanyayı daha hayata geçirdi.

Piyalepaşa İstanbul'da Cityscape Turkey'e özel kampanya!

Piyalepaşa İstanbul projesinin Cityscape Turkey'e özel satış kampanyası çerçevesinde mart ayı sonuna kadar 2015 fiyatları geçerli olacak. Projede konutların satış fiyatı 895 bin 500 TL, rezidansların ise 706 bin 200 TL'den başlıyor.

Murat Tabanlıoğlu, Europalia Turkey 2015'te küratör oldu!

Avrupa’da, başta Belçika ve komşu ülkelerinde gerçekleştirilecek olan, ülkemizin konuk olduğu “Europalia Turkey 2015” uluslararası kültür ve sanat festivalinin üç ana sergisinden birinin küratörlüğünü Murat Tabanlıoğlu üstlendi.

Your House in Turkey Rehberi yeniden hazırlanıyor!

Networking Turkey Your House in Turkey Rehberi, sektörün önde gelen geliştiricilerinin konut projelerini detaylı tanıtmak ve satış potansiyellerini arttırmak amacıyla, Cityscape 2015 için yeniden hazırlanıyor.

Yeni projelerin rehberi Your House in Turkey 2015 Hazırlanıyor!

Networking Turkey Your House in Turkey Rehberi, sektörün önde gelen geliştiricilerinin konut projelerini detaylı tanıtmak ve satış potansiyellerini arttırmak amacıyla, Cityscape 2015 için yeniden hazırlanıyor.

Green Valley Real Estate Turkey İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Green Valley Real Estate Turkey İnşaat Anonim Şirketi Muhsin Akay tarafından 5 milyon TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Ümraniye'de kuruldu.

Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi kuruldu!

Destınatıon Servıces Turkey Turizm ve Seyahat Anonim Şirketi 27 Şubat 2015'te, 50 bin TL sermaye bedeli ile Beyoğlu'nda, Jorge Cerdo Munar Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Investor's Guide Turkey son katılım tarihi 20 Şubat!

Gayrimenkul Türkiye Dergisi tarafından her yıl uluslararası MIPIM Fuarı için hazırlanan ve GYODER'in desteği ile etki alanını genişleten Investor's Guide Turkey 2015 dağıtım alanıyla firmanızı daha çok kişiye ulaştırıyor.

İZTO Travel Turkey 2015'e destek veriyor!

İZTO Başkanı Ekrem Demirtaş da Gaziemir 'deki yeni fuar alanında bu yıl düzenlenecek olan Travel Turkey'e her zamankinden daha kaliteli katılım olmasını istediklerini belirtti.

İTO, Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'na destek verecek!

İzmir Ticaret Odası (İTO), İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği tarafından (TÜRSAB) düzenlenecek olan Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı nın yüksek katılımla gerçekleşmesi için destek verecek.

İzmir Ticaret Odası, 2015 Turizm Fuarı'na destek verecek!

İzmir Ticaret Odası (İTO), İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği tarafından (TÜRSAB) düzenlenecek olan Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'nın yüksek katılımla gerçekleşmesi için destek verecek.

Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı, Gaziemir'deki yeni fuar alanında yapılacak!

Gaziemir'deki yeni fuar alanın da düzenlenecek Travel Turkey 2015 Turizm Fuarı'na İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye Seyahat Acenteleri Biriliği'nin(TURSAB) yanı sıra İzmir Ticaret Odası destek verecek.

A2 Yanmaz Kompozit Panel Türkiye'de üretilecek!

2013 yılında, dünya lideri Aldom A.Ş. ile Mülk Hoding ortaklığında kurulan ve Türkiye üretimine başlayan Alubond Turkey, bir ilke imza atarak, Türkiye'nin ilk ve tek gerçek A2 sınıfı yanmaz kompozit panelini üretmeye başladı.

alubond turkey 2015 hedefleri Haberi

alubond turkey 2015 hedefleri


Referansları arasında, dünyanın en yüksek binası Dubai Burj Khalifa ve Dubai Qipco Towers gibi global ve dev binalar olan ve Türkiye'de ise, Ağaoğlu'nun 1453, 212 Hotel ve My Home projeleri ve Bomonti, İstanbul ve Malatya Hilton, Vadİstanbul, Bursa Sheraton, İstanbul Arista Life, İzmir Folkart Towers, İTÜ Teknokent, Dumankaya Mix gibi birçok dev proje tarafından tercih edilen Alubond,  bu yıl Türkiye üretiminde 1.5 milyon m2'ye ulaştı. 

Gelecek sene 2 milyon m2 üretim hedefi belirlediklerini vurgulayan Alubond Turkey Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Boynudelik; "Alubond Türkiye olarak 1 yıldan kısa bir zaman içinde %15 pazar payına ulaştık"dedi.


FR-B1, FR-B2 ve poletilende Türkiye pazarının 7-8 milyon m2 civarında olduğunu vurgulayan Boynudelik sözlerine şöyle devam etti:


"Şu anda bir kısmında üretime devam ettiğimiz ve 2015 sonunda tamamlanacak...