30 / 04 / 2024

alüminyum rağbet

alüminyum rağbet

Türkiye'nin ihraç ettiği demir ve demir dışı metaller ürün grubunda alüminyum özellikle Almanya ve Irak gibi ülkelerde başı çekiyor. Her geçen ay miktar ve değerde artış gösteren alüminyum ihracatta şampiyonluğu elden bırakmıyor.

A101'de 27,5 Jant Alüminyum bisikletlerde büyük indirim! Sakın kaçırmayın! İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi

A101'de A101'de 27,5 Jant Alüminyum bisikletler "Aldın Aldın" kampanyasına dahil edildi. Peki 27,5 Jant Alüminyum özellikleri neler, fiyatı ne kadar? İşte 3 Haziran 2022 fiyat listesi

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Vedat Çiçek tarafından kuruldu.

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Yamaç Kimya İnşaat Alüminyum Makina Plastik Ve Lojistik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Vedat Çiçek tarafından kuruldu.

VOLTA VB2 Alüminyum Katlanır Elektrikli Bisiklet A101'de kaç TL? İşte 6 Nisan 2022 fiyat bilgisi...

A101  VOLTA VB2 alüminyum katlanır elektrikli bisikleti 7 Nisan 2022 aktüel ürünler kataloğunda uygun fiyatıyla alıcısının beğenisine sundu. İşte 6 Nisan fiyat ve ürün bilgisi...

Ayz Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayz Alüminyum İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Abdullah Yılmaz ve Murat Arslan ortaklığında kuruldu.

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi kuruldu!

Gürsel Alüminyum İnşaat Oto Yedek Parça Limited Şirketi Şişli'de Semet Görmez tarafından kuruldu.

Alüminyum, paladyum ve bakır fiyatları rekor kırdı! Emtia fiyatlarında yükseliş sürüyor

Rusya Ukrayna savaşının başladığı güden bu yana tüm piyasalarda görülen dalgalanma durmadan devam ediyor. ABD, G7, NATO ve AB üyesi ülkeler Rusya’ya ekonomik yaptırımları açıklarken, sadece döviz ve altın fiyatların değil, alüminyum, paladyum ve bakır gibi emtialarda da yeni rekorlar kırılıyor.

Özsa Tasarım İnşaat Ve Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özsa Tasarım İnşaat Ve Alüminyum Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Resul Ömer Adıyaman tarafından kuruldu.

Kuzu Alüminyum İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi kuruldu!

Kuzu Alüminyum İnşaat Yapı Malzemeleri Limited Şirketi Şişli'de 416 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Cem Elibol tarafından kuruldu.

Alüminyum fiyatlarında rekor artış! 12 ay içinde 4 bin doları görebilir...

Rusya'nın en büyük alüminyum üreticisinin Ukrayna'da bulunan tesiste üretimi durdurduğunu açıklamasının ardından alüminyum tedariğine dair belirsizlikler arttı. Alüminyum fiyatının daha da yükseğe taşınabileceği söyleniyor.

Bhm Gold Llc Alüminyum İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bhm Gold Llc Alüminyum İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Navruz Sulaymonov tarafından kuruldu.

Piran Alüminyum İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Piran Alüminyum İnşaat Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Yılmaz tarafından kuruldu.

Star Alüminyum Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Star Alüminyum Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi 8 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Keten tarafından açıldı.

alüminyum rağbet Haberi

alüminyum rağbet

2013 yılı toplamı 2,3 milyar dolar!


İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri verilerine göre, demir ve demir dışı metaller sektörü ihracatı, Ocak-Aralık 2013 döneminde 2012 yılının aynı dönemine göre yüzde 5,8'lik bir artışla 6,99 milyar dolar olarak gerçekleşti. Demir ve demir dışı metaller sektörü ihracatının toplam ihracattaki payı Ocak-Aralık 2013 dönemi itibariyle yüzde 4,5 oranında gerçekleşti. 


Ürün grubu bazında bakıldığında Ocak-Aralık 2013 döneminde en çok ihraç edilen ürünlerde; 2,33 milyar dolarla alüminyum ürünler birinci sırada yer alıyor. 


Ocak ayında yaklaşık 200 milyon dolar!


2014 yılının ilk ayında İstanbul Demir ve Demir Dışı Metaller İhracatçıları Birliği'nin ihracatı 609.4 milyon dolar olarak gerçekleşti. Sektör ihracatı geçen senenin aynı dönemine göre yüzde 15 artış kaydederken, Türkiye ihracatı içindeki payı yüzde 5 olarak gerçekleşti. Madde grubu bazında...