18 / 05 / 2024

Alya Haliç Turizm ve Gayrimenkul adres

Alya Haliç Turizm ve Gayrimenkul adres

Alya Haliç Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi, Berk Hamit Ekşioğlu, Gazanfer Mürşit, Levent Büyükuğur, Süleyman Kazmirci tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu

Alya Park Otomotiv Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Alya Park Otomotiv Emlak İnşaat Turizm Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlhan Uçar tarafından kuruldu.

Asyali İnşaat Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Alya Hotel Şubesi Kuruldu!

Asyali İnşaat Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Alya Hotel Şubesi Şile’de Fatime Koludönmez tarafından kuruldu.

Alya Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alya Grup Turizm Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Okay Kocataş tarafından kuruldu.

Grand Haliç Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Grand Haliç Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Beyoğlu’nda 3 milyon 60 bin TL sermaye bedeli ile Behçet Morgül, Ferdinar Gülük ve Cevdet Morgül ortaklığında kuruldu.

Ysf Auto Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf Auto Turizm Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Alya tarafından kuruldu.

Alya Matbaa Turizm Organizasyon Gayrimenkul Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alya Matbaa Turizm Organizasyon Gayrimenkul Tekstil İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Yanık tarafından kuruldu.

Beyztur Turizm Seyahat ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Beyztur Turizm Seyahat ve İnşaat Limited Şirketi, Emel Yurtvermez tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Ocak'ta Fatih, Yavuz Sultan Selim Mahallesi, Haliç Caddesi'nde kuruldu.

Haliç Tersanesi’ne beton santrali açıklaması!

Bazı basın yayın organlarında 'Haliç Tersanesi’ne beton santralı' adı altında yayınlanan haberler üzerine Haliç Altın Boynuz Turizm Yatırım Şirketi açıklama yaptı.

Haliç Altın Boynuz Turizm'den Haliç Tersanesi açıklaması!

Son günlerde basında çıkan “Haliç tersanesine beton santrali yapıldığına” dair haberlerle ilgili olarak kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi amacıyla Haliç Altın Boynuz Turizm Yatırımları Şirketi açıklama yaptı.

Alya Kardeşler Turizm Otomotiv İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi açıldı!

Alya Kardeşler Turizm Otomotiv İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Yusuf Alya, Mehmet Alya, Ahmet Alya ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Bahçelievler, Zafer Mahallesi'nde açıldı.

Haliç, İstanbul'un yeni otel üssü oluyor!

Kongre, kültür ve eğlence merkezlerinin getirdiği hareketlilik turizm yatırımlarını da etkiledi. İstanbul'un yeni otel üssü olma yolunda ilerleyen Haliç'te otel yatırım tutarının yaklaşık 500 milyon TL'yi bulduğu tahmin ediliyor.

Haliç Ufku Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haliç Ufku Gayrimenkul Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi O.M. Khalaf Khalaf tarafından 100 bin TL sermaye ile 22 Temmuz 2015 tarihinde Fatih'te kuruldu.

Konsept Haliç Öğrenci Yurdu ve Eğitim Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konsept Haliç Öğrenci Yurdu ve Eğitim Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi 12 Mart 2015'te, 300 bin TL sermaye bedeli ile Kağıthane'de Ömer Seven, Güler Babalık ortaklığında kuruldu.

Alya Haliç Turizm ve Gayrimenkul adres Haberi

Alya Haliç Turizm ve Gayrimenkul adres

Alya Haliç Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi, Berk Hamit Ekşioğlu, Gazanfer Mürşit, Levent Büyükuğur, Süleyman Kazmirci tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 4 Ekim'de kuruldu. 


Alya Haliç Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi iş konusu; yurt içinde ve yurt dışında turistik konaklama ve eğlence tesisleri otel motel pansiyon delüks apart daire veya oda kamping tatil köyü lokanta kurmak inşa etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Alya Haliç Turizm ve Gayrimenkul Anonim Şirketi adres: Etiler, Kültür Mahallesi, Sunan Sokak, Hareket Sitesi,...