05 / 05 / 2024

Alya Penta kuyumcular

Alya Penta kuyumcular

Akkuş Gayrimenkul’un Beylikdüzü’ndeki yeni projesi Alya Penta, Yaşam Vadisi Parkı’na komşu konumu, Beylikdüzü-Bakırköy metro hattına yakınlığı, az katlı binalarda sunduğu butik yaşam keyfiyle şehir merkezinin karmaşasından kaçmak isteyenleri kendine çekiyor.

Alya Mercan nerede? 

Alya Mercan nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projede yer alan daireler lansamana özel fiyatlarla satışa çıkarıldı. 

Alya Mercan lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Alya Mercan'da lansmana özel fiyatlarla satışlar başladı. 

Alya Teras’ta yılın son fırsatı!

Akkuş Group’un Lübnanlı ortağıyla kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzasına sahip Alya Teras’ta yatırımcılar için yılın son fırsatı sunuluyor.

Alya Onist’te teslimler başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan projesi Alya Onist projesinde yaşam başlıyor.

Alya Onist'te inşaat çalışmaları başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Akkuş, Esenyurt'ta hayata geçirecekleri 250 konutluk Alya Onist ile aynı lokasyondaki Alya Onist 2 ve Alya Dolunay projelerinin inşaat çalışmalarına başlayacaklarını açıkladı.

Alya Teras'ta kişiye özel ödeme fırsatı!

Akkuş Gayrimenkul'ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan Alya Teras, yatırımcı dostu ödeme seçenekleri ile konut sahibi yapıyor.

Alya Onist'te dubleks evler satışa sunuldu!

BOSS4 Gayrimenkul'ün projesi, Alya Onist'in 20 adet dubleks dairesi satışa sunuldu. Yakuplu-Gürpınar'da konumlanan projede dubleks ev fiyatları 970 bin TL'den başlıyor...

Alya Onist’in dubleks daireleri satışta!

Akkuş Gayrimenkul ve BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan Alya Onist’in 20 adet dubleks dairesi satışa sunuldu. İnşaat çalışmaları tamamlanmak üzere olan projede dubleks konutların fiyatları 970 bin TL’den başlıyor.

Şanlıurfa Özdiker Kuyumcular Çarşısı'nda kamulaştırma çalışmaları başlıyor!

Resmi Gazete ile yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararları kapsamında Şanlıurfa'da acele kamulaştırma kararı alınan ‘Özdiker Kuyumcular Çarşısı’ kamulaştırma çalışmaları başlıyor.

Alya Onist'te satışların yüzde 25'i 2 ayda yapıldı!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul’ün olgunluk dönemi eseri olan hemen tapu özelliği bulunan Alya Onist projesinin yüzde 25’inin satışı yapıldı...

Beylikdüzü Alya Onist'te fiyatlar 720 bin TL’den başlıyor!

BOSS4 Gayrimenkul’ün olgunluk dönemi eseri olarak tanımladığı Alya Onist projesinde 0.64 faiz oranı, 12 ay ödemesiz 180 ay vadeli ödeme avantajıyla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor.

Levent Alya Teras'ta ön talep toplanıyor!

Akkuş Gayrimenkul'un Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4Gayrimenkul'ün yeni projesi Alya Teras'ta ön talep toplamaya başlandı...

Alya Teras ön satışa çıktı! 

Akkuş Group, Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul’ün en yeni projesi olan Alya Teras, ön satışa sunuldu. 

Alya Penta kuyumcular Haberi

Alya Penta kuyumcular

Akkuş Gayrimenkul’un Beylikdüzü’ndeki yeni projesi Alya Penta, Yaşam Vadisi Parkı’na komşu konumu, Beylikdüzü-Bakırköy metro hattına yakınlığı, az katlı binalarda sunduğu butik yaşam keyfiyle şehir merkezinin karmaşasından kaçmak isteyenleri kendine çekiyor. Özellikle Yenibosna-Bakırköy hattında çalışan kuyumcular ev tercihlerini kalabalık ailelere ferah bir yaşam sunan Alya Penta’dan yana kullanıyor. Akkuş Grup Başkanı Abdülkadir Akkuş, önce metrobüs sonra metro ile değeri artan Beylikdüzü’ne yatırım yapmanın altın değerinde bir fırsat olduğunu söyledi.


Akkuş Gayrimenkul’ün en fazla 5 katlı binalarda butik ve ferah bir yaşam sunan yeni projesi Alya Penta,  şehir merkezinin karmaşasından kaçmak isteyenleri kendisine çekiyor. 50 daire ve 8 dükkandan oluşan projede  bir ayda konutların yaklaşık yüzde 10’u sahibini bulurken, projeye en fazla ilgi gösteren kesimin kuyumculuk sektörü çalışanları olması dikkat çekiyor.


“Altının Değerini...