18 / 07 / 2024

Alya Residence proje bilgileri

Alya Residence proje bilgileri

Beylikdüzü'nde, 20 milyon lira yatırım bedeli ile yapımına başlanan Alya Residence projesinde fiyatlar 178 bin liradan başlıyor. Alya Residence Akkuş Grup'unilk gayrimenkul projesi olma özelliği taşıyor.

Akkuş Grup'un ilk konut projesi Alya Residence oldu!

Tekstil sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren ve Türkiye'nin ilk 500 şirketi arasında yer alan Akkuş Grup'un ilk projesi "Alya Residence" Beylikdüzü'nde yükseliyor. Proje 20 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor.

Aderan Global'den Antalya'ya 26 konutluk yeni proje! Palma Residence için start verildi! 

Antalya’nın yeni rezidans yaşamı Palma Residence projesi için start verildi. 26 konuttan oluşan proje Aderan Global tarafından hayata geçiriliyor.

Sakarya Best Town Residence satışta! Yeni proje

Asmolen Yapı İnşaat tarafından inşa edilen "Best Town Residence" projesinde satışlar devam ediyor. Proje kapsamında 164 daire ve 7 işyeri inşa ediliyor.

Marinada Residence satışa çıktı! Yeni proje! 

Marinada Residence projesinde konut satışları başladı. Proje, İstanbul Ataköy'de yükseliyor. Peki Marinada Residence'da konut fiyatları kaç TL? Ödeme seçenekleri nasıl? İşte merak edilen her şey...

Alya Konakları'nın temeli atıldı! Zeytinburnu'na 1.1 milyar TL'lik yeni proje!

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul’ün, Zeytinburnu’nda 1 milyar 150 milyon lira yatırımla hayata geçireceği Alya Konakları'nın temeli atıldı. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

Alya Bahçe ön talep topluyor! Yeni proje! 

Gayrimenkul sektörünün güvenilir ve yenilikçi markası BOSS4 Gayrimenkul, Bahçeşehir'deki yeni projesi için düğmeye bastı. Alya Bahçe projesinde ön talep başladı. Proje 31 Mayıs 2022 tarihinde görücüye çıkacak...

Imperium No1 Residence geliyor! Yeni proje!

Imperium No1 Residence projesinde 77 adet konut ve 2 adet dükkan yer alıyor. Proje Perpa Ticaret Merkezi ve Okmeydanı Devlet Hastanesi'nin karşısında yükseliyor.

Alya Teras ön talep topluyor! Yeni proje!

Gayrimenkul ve inşaat sektöründe Alya markasıyla çok sayıda proje hayata geçiren ve kısa sürede sektörün en yenilikçi markaları arasına giren Akkuş Gayrimenkul, Lübnanlı ortağı El Khatip Group ile birlikte kurduğu BOSS4Gayrimenkul’ün yeni projesi Alya Teras için ön talep topluyor.

Residence Inn Deluxia Bahçeşehir ön satışta! Yeni proje!

Residence Inn Deluxia projesi Teknik Yapı tarafından İstanbul Bahçeşehir'de hayata geçiriliyor. Kattan satış avantajı sunulan proje lansman öncesi alıcılarını bekliyor..   

Paradise Residence'ta 187 bin liraya! Yeni proje!

Uzaltaş Şirketler Grubu Paradise Residence projesini 187 bin liradan satışa sunuyor. Ankara Çankaya Balgat Konya Yolu üzerinde yükselen proje diğer konut projelerinden farklı konseptte tasarlanıyor. 

Büyük Konak Residence'ta metrekaresi 6 bin dolar! Yeni Proje!

Asce & Kıral Yapı imzası taşıyan Büyük Konak Residence projesi 67 adet daireden meydana geliyor. Proje Bağdat Caddesi ile Kalamış sahili arasında inşa ediliyor.

Alya Life Residence daire fiyatları!

Nakit ödemelerde yüzde 10 indirim sağlanan Alya Life Residence daire fiyatları 700 bin TL'den başlıyor. Proje 214 adet daireden oluşuyor.

Fikirtepe Alya Life Residence son fiyatları!

İstanbul Fikirtepe'de hayata geçirilen Alya Life Residence projesinde fiyatlar 700 bin TL'den başlıyor. Proje Ekşioğlu Yapı imzası taşıyor...

Alya Residence proje bilgileri Haberi

Alya Residence proje bilgileri

Beylikdüzü'nde, 20 milyon lira yatırım bedeli ile yapımına başlanan Alya Residence Beylikdüzü, 48 daire ve 8 dükkandan oluşuyor. 8 bin metrekare alanda inşa edilen projede, daire büyüklükleri 73 ile 132 metrekare aralığında değişiyor. Konut fiyatları ise 178 bin liradan başlıyor. Tekstil sektöründe faaliyet gösteren Akkuş Grup'un ilk gayrimenkul projesi olan Alya Residence, akıllı ev sistemi ile inşa ediliyor. 1993 yılında tekstil sektörüne adım attıklarım söyleyen Akkuş Grup Başkanı Abdulkadir Akkuş, "Tekstilde yakaladığımız başarı sonrası akaryakıt ve inşaat alanlarında da boy göstermeye başladık. İnşaat sektöründe hayatı kolaylaştıran, konforlu ve güvenli yapüar kurmayı ilke olarak benimseyip; tüm projelerimizde ilkleri gerçekleştirmeyi ve bu anlayışla sektöre farklılık getirmeyi hedefliyoruz" diye...