12 / 05 / 2024

Alya Trio teslimleri

Alya Trio teslimleri

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Akkuş Grup Alya Trio teslim tarihi kapsamında 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Alya Teras'ta teslimler başladı!

İnşaat sektörünün güvenilir ve yenilikçi markaları arasında yer alan BOSS4 Gayrimenkul tarafından İstanbul Levent’te inşa edilen ‘Alya Teras' projesinde teslimleri başladı. Tek blok halinde yükselen projede 129 konut ve 8 ticari ünite yer alıyor. 

Alya Grandis’te yaşam başladı!

Akkuş Gayrimenkul’un Lübnanlı ortağı ile kurduğu BOSS4 Gayrimenkul İnşaat’ın ilk projesi olan Alya Grandis’in teslimleri yapıldı.

Beylikdüzü Alya Trio Evleri ulaşım!

18 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Alya Trio Evleri Akkuş Grup tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü Alya Trio Evleri ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Beylikdüzü Alya Trio Evleri!

Teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşeceği Beylikdüzü Alya Trio Evleri 26 adet daire ve 5 adet dükkandan meydana geliyor.Proje İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor.

Alya Trio projesi ne zaman teslim edilecek?

İstanbul Avrupa Yakası Beyliküzü'nde inşa edilen Alya Trio Evleri Akkuş İnşaat tarafından hayata geçiliyor. Peki Alya Trio projesi ne zaman teslim edilecek?

Akkuş Grup, Alya Trio'da ön talep topluyor!

Akkuş Grup, yeni girdiği inşaat sektöründe sağlam adımlar atıyor. Alya Residence Beylikdüzü'nü teslim eden şirket, serinin ikinci halkası olan Alya Trio'da ön talep topluyor.

Alya Trio Evleri satılık!

Teslimlerin 2017 yılının Nisan ayında gerçekleşeceği Alya Trio Konutları 26 adet daire ve 5 adet dükkandan meydana geliyor.Alya Trio Evleri satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Beylikdüzü Alya Trio daire fiyatları!

Toplam 18 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen projede 26 adet daire bulunuyor. Beylikdüzü Alya Trio daire fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL'den başlıyor.

Akkuş Grup Alya Trio teslim tarihi!

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa edilen projede daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Akkuş Grup Alya Trio teslim tarihi kapsamında 2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi planlanıyor.

Alya Trio ne zaman teslim?

Alya Trio Beylikdüzü'nde 26 adet konut ve 5 adet dükkan bulunuyor. Akkuş Grup imzası ile yükselen projede satışların Haziran ayı sonunda başlaması planlanıyor. Peki Alya Trio ne zaman teslim edilecek?

Beylikdüzü Alya Trio fiyat!

Beylikdüzü Alya Trio fiyat listesi konutların metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Ön talep toplamaya devam eden proje 18 milyon TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor.

Beylikdüzü Alya Trio'da metrekaresi 4 bin TL'ye!

Akkuş Grup tarafından İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde hayata geçirilen Alya Trio Evleri 7 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor. Proje toplam 26 konut ve 5 dükkandan oluşuyor.

Akkuş Grup Alya Trio satılık!

Akkuş Grup Alya Trio satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde hayata geçirilen proje 7 bin metrekare inşaat alanından meydana geliyor.

Alya Trio teslimleri Haberi

Alya Trio teslimleri

Satışlarının Haziran ayı sonunda yapılması planlanan proje toplam 26 tane daire ve 5 tane dükkandan meydana geliyor. Projede fiyatlar dairelerin kat ve planlarına göre farklılık gösteriyor.


Ön talep sürecinin devam ettiği Akkuş Grup Alya Trio projesinde dairelerin tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. 


Toplam 18 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçirilen Akkuş Grup Alya Trio projesi İstanbul'un Beylikdüzü ilçesinde inşa ediliyor. 7 bin metrekare inşaat alanından meydana gelen proje Akkuş Grup  imzası ile yükseliyor.


Akkuş Grup Alya Trio teslim tarihi kapsamında  2017 yılı Nisan ayında gerçekleşmesi öngörülüyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin TL'den başlıyor. 


Alya Trio Beylikdüzü satış ofisi

Tel: 0 212 422 08 00 

Web:http://akkusgrup.com/

Tülay...