12 / 05 / 2024

Alyans Petrol Kimya İnşaat Metal Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Alyans Petrol Kimya İnşaat Metal Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres

Alyans Petrol Kimya İnşaat Metal Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi, Ali Cemal Ergün tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu.

Nikel İnşaat Kimya Tekstil Lojistik Petrol Otomotiv Yazılım Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Nikel İnşaat Kimya Tekstil Lojistik Petrol Otomotiv Yazılım Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. bugün Pndik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Kader Aydın tarafından kuruldu.

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turnas İnşaat Metal Orman Ürünleri Petrol Maden Kimya Otomotiv Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Telli tarafından kuruldu.

Güldan Gayrimenkul Danışmanlık Tekstil Petrol Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güldan Gayrimenkul Danışmanlık Tekstil Petrol Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Güldan tarafından kuruldu.

Ert Plastik İnşaat Kimya Petrol Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ert Plastik İnşaat Kimya Petrol Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulkadir Kökver tarafından kuruldu.

Kale 71 Geri Dönüşüm Nakliye Petrol Kimya Anonim Şirketi kuruldu!

Kale 71 Geri Dönüşüm Nakliye Petrol Kimya Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de Nazım Bozkurt tarafından 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Canerler Yapı Malzemeleri Kimya İnşaat Otomotiv Peyzaj Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Canerler Yapı Malzemeleri Kimya İnşaat Otomotiv Peyzaj Petrol Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 10 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Akyol tarafından kuruldu.

Gümüşkale Kimya Petrol İnşaat Emlak Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşkale Kimya Petrol İnşaat Emlak Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp’te 500 bin TL sermaye bedeli ile Salih Sünnetci tarafından kuruldu.

Alyansoil Grup Enerji Gaz Petrol Kimya Madencilik Değ.Me.Gıda İnşaat Gay.İle.Tek.Oto.San. ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Alyansoil Grup Enerji Gaz Petrol Kimya Madencilik Değ.Me.Gıda İnşaat Gay.İle.Tek.Oto.San. ve Tic.Ltd.Şti. Lıvıu Jelımalaı ve Halit Kanak ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 6 Temmuz'da Büyükçekmece'de kuruldu.

Emiza İnşaat Nakliyat Peyzaj Kimya Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emiza İnşaat Nakliyat Peyzaj Kimya Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Sezer Türksoy tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 26 Aralık 2014 tarihi kuruldu.

Cesim İnşaat Mobilya Petrol Ürünleri Oto Parçaları Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesim İnşaat Mobilya Petrol Ürünleri Oto Parçaları Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kamil Yüksel tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Haziran'da kuruldu.

Zeina Enterprise Gıda Tekstil İnşaat Kimya ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeina Enterprise Gıda Tekstil İnşaat Kimya ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ahmad Fouad Alkhani, Mohamed El Mohamed tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

İnşaatlardaki işçi sayısı yaklaşık 100 bin azaldı!

İstihdamın en fazla azaldığı iş kolu yaklaşık yüzde 10,32'lik oranla petrol, kimya, lastik, plastik ve ilaç oldu. Geçen yılın ocak ayında 470 bin 178 olan iş kolundaki işçi sayısı 1 yılda 48 bin 529 azalarak 421 bin 649'a geriledi...

Oyak, kimya şirketi Galata Chemicals'ı satın alıyor!

Oyak, ABD'de faaliyette bulunan Galata Chemicals’la ilgileniyor. Kasımda Avusturyalı Chemson AG hisselerinin tamamını satın alan Oyak, 2012 yılı sonunda aynı alanlarda faaliyet gösteren Akdeniz Kimya'yı da satın almıştı...

Alyans Petrol Kimya İnşaat Metal Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Alyans Petrol Kimya İnşaat Metal Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres


Alyans Petrol Kimya İnşaat Metal Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi, Ali Cemal Ergün tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 26 Kasım'da kuruldu. 


Alyans Petrol Kimya İnşaat Metal Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi iş konusu; her türlü konut işyeri fabrika binası okul hastane yol köprü inşaatı yapabilir...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Alyans Petrol Kimya İnşaat Metal Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi adres: Bağcılar, Çınar Mahallesi, 6-A Sokak,...