06 / 05 / 2024

AMAC Aerospace hangar

AMAC Aerospace hangar

Merkezi İsviçre’de bulunan VIP Uçak bakım ve modifikasyon markası AMAC Aerospace inşaatına başlanan dördüncü hangarıyla büyümeye devam ediyor. Hangarın 2015 yılının üçüncü çeyreğinde hazır hale gelmesi planlıyor.

'Kentsel dönüşümün amacı depreme hazırlık mı, rant mı?' sorusu soruldu! Vatandaşlardan en çok hangi yanıt geldi?

Yöneylem Araştırma tarafından 'Kentsel dönüşümün amacı depreme hazırlık mı, rant mı?' sorusu soruldu. İşte o anketten çıkan sonuçlar...

DHMİ Esenboğa Havalimanı hangar mahalli kiraya veriliyor! 

DHMİ Genel Müdürlüğü, Esenboğa Havalimanı 5 no.lu apron bölgesinde bulunan hangar mahallini, uçakların konaklaması ve depolama alanı şeklinde kullanılmak üzere kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hangar Grup Gıda Ürünleri Pazarlama İnşaat Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğukan İşliyen tarafından kuruldu.

BDDK talimat verdi: Krediler amacına aykırı işlemlere konu edilmeyecek!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Türk Lirası cinsinden açılan kredilerin amacına aykırı işlemlere konu olmaması için bireysel veya kurumsal müşterilere gerekli kontrollerin yapılması talimatı verildiğini bildirdi.

Şehit ve Gazi Yakınlarının Şartlarının İyileştirimesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik!

Gaziler ile Şehit ve Gazi Yakınlarının Şartlarının İyileştirimesi Amacıyla Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Karakaş Narenciye Vakıf Çiftliği'nin kiralanma amacı dışında kullanıldığı iddiası TBMM'de!

Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde bulunan bir alanın kiralanma amacı dışında kullanıldığı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangar kiraya verilecek!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ), Ankara Esenboğa Havalimanı'ndaki hangarı kiraya verecek.

Hangar Havacılık Anonim Şirketi kuruldu!

Hangar Havacılık Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Meriç Burak Kaya ve Doruk Kaya ortaklığında kuruldu.

Depreme karşı tedbirlerin belirlenmesi amacıyla meclis araştırma komisyonu kuruldu!

Depreme Karşı Alınabilecek Önlemlerin ve Depremlerin Zararlarının En Aza İndirilmesi İçin Gereken Tedbirlerin Belirlenmesi Amacıyla Bir Meclis Araştırması Komisyonu Kurulmasına Dair Karar!

Kanal İstanbul projesinin amacı nedir?

Çılgın proje Kanal İstanbul projesinin amacı ne? Projenin İstanbul'a ne katkısı olacak? İşte detaylar...

Konutta yatırım amacı, ihtiyacın önüne geçti!

2019'dan beri stok sorunu yaşayan konut sektörü, kamu bankalarının geçen haziranda başlattığı düşük faizli kredi paketleriyle nefes aldı. Konut talebinde yatırım amacı, ihtiyacın önüne geçti.

Mehmet Nuri Ersoy: Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, AVM Kütüphaneleri Açılış Töreni'nde "Amacımız 500'e yakın AVM'yi kütüphanelerle buluşturmak" diye konuştu.

İstanbul Havalimanı'na hangar yapılmadı mı?

Cumhuriyet Halk Partisi Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya, İstanbul Havalimanı'nda 330 uçaklık filosu olan Türk Hava Yolları'na (THY),  uçaklarının teknik bakımlarını yapabileceği bir hangar yapılmadığını söyledi.

AMAC Aerospace hangar Haberi

AMAC Aerospace hangar

VIP uçaklara bakım ve modifikasyon hizmeti veren AMAC Aerospace, İsviçre’deki hangarlarına bir yenisini daha ekliyor. İnşaat çalışmaları başlayan ve AMAC Aerospace’in dördüncü hangarı olacak proje yaklaşık 7 bin 280 metrekarelik bir alana sahip.


Hangar projesinde, apron bölgesinin genişletilerek park halindeki uçak için güvenli bir çitle çevrili alan sunulması planlanan çalışma, aynı zamanda yeni ofisler, atölyeler depo alanları ve arşiv alanları inşa etme fırsatına da sahip olacak.  Yeni hangar bir geniş gövdeli ve arkasında iki dar gövdeli jet olacak şekilde bakım ve modifikasyon çalışmalarına imkan sunacak. Hangar toplamda 28 bin metrekare üzerinde bir çalışma alanına sahip. 


Yeni yapılacak dördüncü hangar ile ilgili AMAC Aerospace Grup Finans Üst Yöneticisi Mauro Grossi şunları söyledi; ‘’Basel, İsviçre tesisimizdeki dördüncü hangar inşaatımızın başlamasından mutluluk duyuyoruz. Proje...