03 / 05 / 2024

amad gayrimenkul Lake View Resort

amad gayrimenkul Lake View Resort

Amad Gayrimenkul, Sapanca’da gerçekleştirdiği Navras Villaları’nın gördüğü büyük ilgi nedeniyle yeni bir yatırım kararı alarak bölgede 22 milyon TL yatırımla Lake View Resort villalarını geliştiriyor.

Green Lake İnşaat Gayrimenkul Emlak ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Green Lake İnşaat Gayrimenkul Emlak ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdulla M. Obaıd Ahmed tarafından kuruldu.

Konut kredi faizi düşünce vatandaşın ev hayali canlandı!

 Amad Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Al Duhaim, konut kredi faizindeki düşüşün vatandaşın ev hayalini canlandırdığını belirtti...

Kartal Wings‘te sağlık çalışanlarına özel kampanya!

Kartal Wings projesi Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştiriliyor. Sağlık çalışanlarına özel uygulanan kampanyada mevcut indirime ek olarak yüzde 5 artı indirim imkanı sağlanıyor. 

Kartal Wings fiyat!

Umran Yapı & Amad Gayrimenkul Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Kartal Wings projesinde daire fiyatları 430 bin TL'den başlangıç gösteriyor..

Kartal yeni konut projeleri ile 5 yılda yüzde 100 değerlendi!

Kartal'ın son 5 yılda yüzde 100'ü aşkın değer kazandığını ifade eden Amad Gayrimenkul Türkiye Müdürü Olaş, kentsel dönüşüm alanı ilan edilmesinden bu yana markalı konut projelerinin bölgeyi hızla geliştirdiğini ifade etti.

Türk–Arap Gayrimenkul ve Proje Fuarı'nda Kartal Wings'e yoğun ilgi!

Amad Gayrimenkul‘un Umran Yapı ortaklığıyla geliştirdiği Kartal Wings projesi, Arap ülkesinden fuara katılan firmaların beğenisini kazandı..

Gayrimenkul sertifikası tekrar gündeme gelecek!

Gayrimenkul Sertifikası yeni finansal yatırım aracı olarak hayatımıza girmişti ancak istenilen başarıya ulaşamadı. Gayrimenkul Sertifikası yeniden masaya yatırıldı. 

Kartal Wings’te yüzde 0,90 oranla kredi kampanyası!

Kartal’ın iddialı projelerinden Kartal Wings’i geliştiren Amad Gayrimenkul ile Albaraka Türk Katılım Bankası işbirliğiyle hayata geçirilen Kartal Wings’te yüzde 0,90 oranla kredi kampanyası bulunuyor. 

Amad Gayrimenkul'den Sapanca'da Lake View Resort villaları!

Amad Gayrimenkul, Sapanca'da yeni projesine başlıyor. Amad Gayrimenkul'den Sapanca'da Lake View Resort villaları geliyor. 

Kartal Wings’ten büyük ödeme kolaylığı!

Amad Gayrimenkul ve Umran Yapı ortaklığında geliştirilen Kartal Wings projesinde 2 yıla kadar firma tarafından taksitlendirme yapılırken, geriye kalan bakiye için banka kredisi oluşturuluyor. Faiz yükünü hafifleten bir ödeme planı ile ev sahibi olmak isteyenlere önemli bir avantaj sağlanıyor.

Amad Gayrimenkul'den Sapanca'ya Lake View Resort projesi!

Amad Gayrimenkul, Sapanca’da gerçekleştirdiği Navras Villaları’nın gördüğü büyük ilgi nedeniyle yeni bir yatırım kararı alarak bölgede 22 milyon TL yatırımla Lake View Resort villalarını geliştiriyor.

Amad Gayrimenkul ile Umran Yapı güçlerini birleştiriyor!

Amad Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Al Duhaim,Kartal Wings projesinden sonra Türkiye'de yeni bir proje hazırlığında olduklarını belirtti. Firma, Umran Yapı ile güçlerini birleştirecek.

Gayrimenkul sektöründen yabancı yatırımcılara fırsat!

Amad Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Al Duhaim, tüm Körfez ülkeleri yatırımcılarının Türkiye’ye güveninin tam olduğunu belirtti. Al Duhaim, Türkiye’de özellikle gayrimenkul sektörünün yabancı yatırımcılara büyük fırsatlar sunduğunu söyledi.

amad gayrimenkul Lake View Resort Haberi

amad gayrimenkul Lake View Resort

Suudi Arabistan kökenli gayrimenkul firması Amad Gayrimenkul, Türkiye’deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Türkiye’de gerçekleştirdiği ilk yatırım olan, Sapanca’da yapımını tamamladığı Navras Villaları’nın ardından, Amad Gayrimenkul aynı bölgede gruba ait firmalardan Kavis Gayrimenkul ile Lake View Resort projesine başlıyor. 


Sapanca'da 14 dönüm arazi üzerinde 22 milyon TL yatırımla geliştirilen, Lake View Resort villaları, 6’sı 1+1, 6’sı 2+1, 8’i 3+1 ve bir adedi ikiz villa olmak üzere 21 villadan oluşuyor. 



“Yatırımlarımız büyüyerek devam edecek”

Amad Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Al Duhaim, 2013 yılından bu yana resmi olarak Türkiye’de gayrimenkul sektörünün önemli bir oyuncusu olmak hedefiyle faaliyet gösterdiklerini belirterek, Sapanca yatırımları hakkında şunları söylüyor: “Sapanca doğa harikası bir yerleşim bölgesi. Göl atmosferi, ormanlarla çevrili yeşil tabiatı ve iklimiyle Sapanca dünya çapında müstesna...