07 / 05 / 2024

Amal Kaba

Amal Kaba

Venus Gayrimenkul İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Amal Kaba tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 13 Şubat'ta Kartal, Yeni Mahallesi'nde kuruldu.

Amal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amal Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Wadullah T.K. Aljaafarı tarafından kuruldu. 

KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Marmara Bölgesi’nin en önemli sağlık kuruluşlarının başında gelen KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nin kaba inşaatı bitti. Dev sağlık kampüsünün bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Tekirdağ Türkmenli Kültür Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Tekirdağ Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan’ın köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinin gelişmesi için inşa ettiği Türkmenli Mahallesi Kültür Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı.

Ordu Hz. Bilal Cami'nin kaba inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Selçuklu mimarisinin izlerini taşıyan Hz. Bilal Cami'nin kaba inşaatını tamamlıyor.

Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nde incelemelerde bulundu. Çalık, hastanenin kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

Gebze İtfaiye Müfrezesi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

Kentteki çalışmalarını son sürat sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze İtfaiye Müfrezesi'nin kaba inşaatını tamamladı.

Görgülü Kaba Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi kuruldu!

Görgülü Kaba Yapı İnşaat Ve Taahhüt Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsmail Görgülü tarafından kuruldu. 

Trabzon Cudibey İlköğretim Okulu'nun kaba inşaatı tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Cudibey İlköğretim Okulu'nun kaba inşaatını tamamladı.

Mesa Çubuklu 28'in kaba inşaatı bitti!

Mesa tarafından Beykoz'da hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projede daire fiyatları 1 milyon 359 bin liradan başlıyor.

Kocaeli Şehir Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Kamu-Özel ortaklığı tarafından inşa edilen Kocaeli Şehir Hastanesi’nin(Kocaeli Entegre Sağlık Kampüsü) kaba inşaatı tamamlandı. Projede genel inşaatın yüzde 36’sı ise tamamlandı.

Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nin kaba inşaatı bitti!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanılan Karasu Sosyal Gelişim Merkezi'nde sona gelindi. 4 bloktan oluşan merkezin kaba inşaatı tamamlandı.

Edonia Garden Pendik'in kaba inşaatı bitti!

Kar Yapı'nın hayata geçirdiği Edonia Garden projesinin kaba inşaatı tamamlandı. Projede daire teslimleri 1 yıl sonra yapılacak.

Yozgat Aydıncık Devlet Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Sağlık Bakanlığı tarafından Yozgat'ın Aydıncık ilçesinde inşa edilen Yozgat Aydıncık Devlet Hastanesi'nde sona geliniyor. 10 yataklı hastanenin kaba inşaatı bitti.

Amal Kaba Haberi

Amal Kaba

Venus Gayrimenkul İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Amal Kaba tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 13 Şubat'ta kuruldu. 


Venus Gayrimenkul İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirket her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,ticari ve sınai marketler,depolar,villa,tatil köyü,devremülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler,organize sanayi bölgeleri,ev,apartman,işyeri,ticarethane inşaatı,arsa,arazi, her türlü taşınmaz alımı satımı,devir,kiraya verilmesi, kiralanma,pazarlama yapmak.


Venus Gayrimenkul İnşaat Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kartal, Yeni Mahallesi, Baltacı Mehmet Paşa Sokak,...