14 / 05 / 2024

Amara Dölce Vita Otel

Amara Dölce Vita Otel

DÜNYACA ünlü sahilleriyle yılda 10 milyonu aşkın yabancıya, 4 milyona yakın da yerli turisti ağırlayan turizm başkenti Antalya, sezonun en yoğun günlerini yaşıyor. Antalya'da krallar gibi tatil yapmanın gecesi 14 bin TL'den başlıyor...

Amara Dolce Vita’ya Mega Aquapark geliyor!

Antalya’nın en gözde otellerine sahip Kilit Hospitality Group  (KHG) işletmesindeki Amara Dolce Vita Luxury otelde Mega Aquapark geliyor. Mega Aquapark için proje çalışmalarına başlandı.

Kuşadası Amara Sealight Elite Hotel açıldı!

İki Grammy ödüllü efsanevi saksafoncu Ernie Watts; Kuşadası Amara Sealight Elite Hotel'in açılışında Kerem Görsev Trio ile tam bir müzik şöleni yaşattı.

Kuşadası Amara Sealight Elite Otel açıldı!

Kuşadası, yeni bir marka otele daha kavuştu. Kuşadalı turizmci ve Sealight Resort Oteli’nin sahibi Hüsnü Uçar’a ait Amara Sealight Elite Otel, düzenlenen törenle hizmete açıldı. Böyle Kuşadası, Hilton ve Ramada’dan sonra 3’üncü marka oteline de kavuşmuş o

Vita Nova Yalı dairelerinde fiyatlar 400 bin dolardan başlıyor!

Bodrum Yalıkavak Tilkicik koyunda, yapımı 2014’te tamamlanan Vita Nova Yalı daireleri bu yıl özellikle yabancı yatırımcının beklentileri doğrultusunda çevre ve sahil düzenlemesine gidiyor.

Vita Nova Yalı projesi için çevre ve sahil düzenlemesi yapıldı!

Bodrum Tilkicik Koyu 'nda, Club Flipper 'ın sahibi Ahmet Bayer'in projesi olarak başlayan Vita Nova Yalı Daireleri'ne Amerikan desteği geldi.

Paşa İş Merkezi Bakırköy'de Vita Sitesi yerinde yükseliyor!

Paşa İş Merkezi projesi Bakırköy İncirli'de Vita Sitesi yerinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Paşa Şehircilik'in hayata geçirdiği Paşa İş Merkezi projesi lokasyon açısından merkezi konumda yer alıyor...

Hamdi Akın: Dünya Kupası için tahmin yürüttük, doğru çıktı!

Fransız Accor zinciriyle Rusya'da otel açan Akfen Holding Başkanı Akın, 'Rusya'nın 2018 Dünya Kupası'nı alırsa şžamara, Yaroslavl ve Klaningrad'ın öne çıkacağını öngörüp buralara yatırım yapmaya karar verdik. Doğru çıktı' dedi

Amara Wing, Cornelia Diamond ve Amara Dölce Vita ödül aldı

Etsgroup tarafından kurulan tatil paylaşım sitesi Otelpuan.com, 2009'un en beğenilen tesislerini belirledi

Zeynep Özal, Gayrimenkul Fuarı düzenleyecek

Arsa danışmanlığının yanı sıra iki yıldır gayrimenkul fuarı düzenleyen Özal, Zekeriyaköy'de konut inşaatına hazırlanıyor. Özal sektördeki faaliyetlerine karşın konuta yatırım yapmıyor..

İngiltere'de konut fiyatları düşüyor

İngiltere'de konut fiyatları Mart ayında 1992 yılı Eylül ayından bu yanaki en hızlı düşüşünü kaydetti.

'Konut kredisi faizi artacak ev fiyatları ise düşmeyecek'

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, konut kredisinde baz alınan faizin Hazine bonosu faizleri olduğunu kaydederek, ''Faizin artma ihtimali daha yüksek'' dedi.

Maltepe'de kiralık 2 dükkan

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Maltepe'de bulunan 12 metrekare büyüklüğündeki 2 dükkanı 1 yıl süre ile kiraya verecek.

Düzce'de satılık işyeri

Düzce Belediye Başkanlığı, Ceddiye Mahallesi'nde bulunan 57 ile 852 metrekare arasında büyüklükleri değişen 18 işyerinin satışı için ihale açtı.

Amara Dölce Vita Otel Haberi

Amara Dölce Vita Otel

Antalya'daki bazı otellerin, geceliği 5 bin liradan başlayıp 40 bin liraya kadar çıkıyor. Lüks villa ve kral dairelerinde kalanlar ihtişamın tadını çıkarıyor. 


Altın kaplama VIP villalarda müşteriye 24 saat hizmet veren özel kahya tahsis ediliyor. Ayrıca özel oda servisi, sauna, SPA, sinema salonu, özel yatak odaları bulunuyor. Bu tip villaların armatürleri altın kaplama. Tesiste ayrıcalık tanınan müşteri, özel iskeleden denize giriyor. 


Ünlülerin adresi Lüks dairelerde bugüne kadar Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nazarbayev, Çeçen lider Kadirov, Rus milyarder Roman Abramoviç ve Hollywood yıldızlan Monica Belluci, Sharon Stone, Mariah Carey, gibi ünlüler konakladı. 


Özel havuzu var Geceliği 7 bin 600 dolar (14 bin 700 TL) olan Ela Quality'nin villalarının özel havuzu var. 


2 bin metrekare Başbakan Erdoğan'ın da kaldığı Rixos Belek'in...