25 / 07 / 2024

amasra fatih camisi inşaatı

amasra fatih camisi inşaatı

Amasra'da tarihi köprü ve cami onarımları devam ediyor. AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Amasra’da onarım ve restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Kemere Köprüsü ve Fatih Camisi'nde incelemelerde bulundu.

Fatih Belediyesi'nden Süleymaniye'deki tepki çeken inşaata ilişkin açıklama!

Fatih Belediyesi, Süleymaniye Camisi'nin silüetini kapattığı iddia edilen ve 494 ada 1 parsel üzerinde hayata geçirilen binayla ilgili  açıklama yaptı.

Fatih Kariye Camisi'nin açılışı ertelendi!

Diyanet İşleri Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre; yarın ibadete açılması beklenen Kariye Camisi açılışı ertelendi.

Enez Fatih Camisi yıl sonunda açılacak!

Vakıflar Genel Müdürlüğünce restorasyonuna 2016 yılında başlanan Enez Fatih Camisi yıl sonunda hizmete açılacak.

Fatih'teki Mercan Ağa Camisi ibadete açıldı!

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün restore ettiği Fatih'teki Mercan Ağa Camisi, kılınan cuma namazıyla birlikte ibadete açıldı.

Fatih Molla Zeyrek Camisi 29 Mayıs'ta açılıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından restorasyon çalışmaları yapılan Fatih'teki tarihi Molla Zeyrek Camisi tamamlandı. Caminin açılışı 29 Mayıs'ta gerçekleştirilecek.

Fatih Davut Paşa Camisi ibadete açıldı! 

İstanbul Fatih'te bulunan ve tadilat çalışmaları nedeniyle kapalı bulunan Davut Paşa Camisi bugün ibadete yeniden açıldı. 534 yıllık bir geçmişe sahip olan caminin açılışında Kur'an-ı Kerim okundu.

Enez Fatih Camisi'nin restorasyonu devam ediyor!

Edirne'de "Enez Ayasofyası" olarak da bilinen tarihi Enez Fatih Camisi'nin vakfiyesine uygun şekilde restorasyon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Fatih'teki Haseki Sultan Camisi restore edilecek!

Kanuni Sultan Süleyman'ın eşi Hürrem Sultan tarafından Mimar Sinan'a yaptırılan ilk eserlerden biri olan Fatih'teki Haseki Sultan Camisi restore edilecek.

Almanya Hannover'daki Fatih Camii ibadete açıldı!

Almanya Hannover bölgesinde, Helmstedt Diyanet İşleri Türk İslam Birliği DİTİB'e bağlı Fatih Camisi törenle ibadete açıldı. Törene çok sayıda davetli katıldı.

Gürmen Grup'un acı günü! Hüseyin Doğan vefat etti!

Ramsey İcra Kurulu Başkanı ve Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) 2013-2015 dönemi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Doğan hayatını kaybetti. Cenaze yarın öğle vakti Fatih Camisi'nde kılınacak namazın ardından toprağa verilecek.

Fatih Bodrum Mesih Paşa Camisi yapılaşma nedeniyle zarar görüyor!

Fatih Sultan Mehmet döneminde İstanbul'un fethinden sonra Ortodoks kilisesinden camiye çevrilen Fatih'teki 1093 yıllık Bodrum Mesih Paşa Camisi binası etrafındaki yapılaşma nedeniyle zarar görüyor.

Fatih Haydarhane Camisi yeniden inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Fatih'teki kayıp Haydarhane Camisi ve Haziresi'nin ortaya çıkarılarak yeniden inşa edilmesine ilişkin teklif onaylandı.

Fatih Birol'un acı günü! Kemal Birol vefat etti!

Uluslararası Enerji Ajansı İcra Direktörü Fatih Birol'un babası Prof. Dr. Kemal Birol, Karacaahmet Mezarlığı Şakirin Camisi'nde son yolculuğuna uğurlandı. Kemal Birol'un cenazesi kılınan cenaze namazının ardından Karacaahmet Mezarlığı'na defnedildi.

amasra fatih camisi inşaatı Haberi

amasra fatih camisi inşaatı


AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Amasra’da onarım ve restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Kemere Köprüsü ve Fatih Camisinde incelemelerde bulundu.


Milletvekili Tunç, beraberinde AK Parti Amasra İlçe Başkanı Bekir Karabacak, İl Genel Meclisi Üyesi Hikmet Özdilkural, Belediye Meclis Üyeleri Recep Işık, Yaşar Denizcier ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte, onarım ve restorasyon çalışmaları devam eden tarihi Kemere Köprüsünde ve çevre düzenlemeleri ve şadırvan inşaatı çalışmaları tamamlanan Fatih Camii’nde incelemelerde bulundu. Milletvekili Tunç, daha sonra beraberindeki teşkilat mensupları ile birlikte esnaf ziyareti yaparak, esnaflara hayırlı işler dileğinde bulundu. Amasra’da yeni dönemde seçilen Belediye ve İl Genel Meclisi üyeleri ile değerlendirme toplantısı da yapan Milletvekili Tunç, tarihi Kemere Köprüsü onarım çalışmalarını ve Amasra Fatih Camii, şadırvan ve çevre düzenlemesi çalışmalarını de...