06 / 05 / 2024

Amassİzmir Gaziemir projesi

Amassİzmir Gaziemir projesi

Dairelerin 1+1 şeklinde tasarlandığı projede fiyatlar 269 bin TL 'den başlıyor. Amassİzmir Gaziemir adres bilgisi kapsamında İzmir Çevre yollarına 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Milli Emlak'tan Gaziemir'de yüzde 20 indirimle satılık dükkan!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Daire Başkanlığı, İzmir Gaziemir Atıfbey Mahallesi'nde yer alan dükkanı satışa çıkardı. Merakla beklenen satış ihalesi 12 Aralık'ta yapılacak.

TOKİ İzmir projesi yarın ihaleye çıkıyor! Bu ilçeye tam 271 konutluk yeni proje geliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Kiraz projesi yarın ihaleye çıkıyor. 271 adet konutun yer aldığı Kiraz TOKİ projesinde 12 adet dükkan da bulunuyor.

İzmir Gaziemir'e 483 konutluk yeni proje geliyor!

S.S. İzmir Otoskop2 Konut Yapı Kooperatifi, İzmir Gaziemir'de 483 konutluk yeni proje inşa edecek. 483 konutun yer alacağı proje 211 milyon 794 bin 207 TL'ye mal olacak.

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi! O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesi için büyük gün geldi... O ilçedeki tam 614 konutluk yeni projesi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir projesi ile ilgili detaylar...

TOKİ İzmir 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu! 271 yeni konutu kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesi için yeni tarih resmen belli oldu... Tek bir ilçede inşa edilecek 271 yeni konutu kaçırmayın...

TOKİ İzmir 2023 projesi için tarih belli oldu! 517 yeni konutu aman kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projesi için tarih belli oldu. Tek bir ilçede inşa edilecek olan 517 yeni konutu aman kaçırmayın...

TOKİ İzmir 2023 projesi için tarih belli! O ilçeye 98 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ İzmir 2023 projesi için tarih belli... Sadece o ilçeye 98 konutluk yeni proje geliyor...

11 soruda TOKİ İzmir Kiraz 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kiraz ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen sosyal konut projesiyle İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği açıklandı. Peki TOKİ Kiraz projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Kiraz projesi…

İzmir Gaziemir'e 275 konut için imzalar atıldı!

İzmir Gaziemir Aktepe-Emrez Mahalleleri için Kentsel Dönüşüm projesi başlıyor. Proje kapsamında 275 konut ve 9 ticari ünite inşa edilecek.

TOKİ'den İzmir Karaburun projesi açıklaması!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) son günlerde tartışmalara neden olan İzmir Karaburun projesi ile ilgili bir basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede?

Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Ege Yapı İzmir Bademli projesi nerede sorusunun yanıtı ve detayları...

Gaziemir Sarnıç sakinleri tapu için çözüm bekliyor!

İzmir Gaziemir'e bağlı Sarnıç Mahallesi'nde 40 yıldır devam eden tapu sorunu için vatandaşlar çözüm bekliyor. 

Aliağa-Çandarlı-Bergama-Yeni İzmir Demiryolu projesi mecliste!

Aliağa-Çandarlı-Bergama-Yeni İzmir Demiryolu projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Amassİzmir Gaziemir projesi Haberi

Amassİzmir Gaziemir projesi

İnşa çalışmalarının Ocak ayında başlaması planlanan proje İzmir İl'i Gaziemir İlçe'sinde yükseliyor. Projede lansmana özel fiyatlarla ödeme seçenekleri yer alıyor.


Toplam 69 adet daireden meydana gelen Amassİzmir projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje rezidans daire ve ofisten meydana geliyor.


Ortak alanları arasında Amassİzmir Ofisleri projesinde fitness salonu, açık ve kapalı otopark, bahçe ve teraslarda peyzaj alanları bulunuyor. Proje Gaziemir merkezde yükseliyor.


Teslimlerin 2017 yazında gerçekleşmesi öngörülen projede ofis fiyatları kapsamında 269  bin TL'den başlıyor ve 460 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


Lokasyon bilgisine göre Adnan Menderes Havalimanı 2 dakika, İzmir Çevre yollarına 5 dakika, Fuar izmir’e 5 dakika, Konak’a 20 dakika, Alsancak’a 25 dakika, Çeşme’ye 50 dakika, Kuşadası’na 55 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Amassİzmir Gaziemir adres!

Akçay Caddesi No: 278/2 Gaziemir...