06 / 05 / 2024

Amassİzmir ne zaman teslim

Amassİzmir ne zaman teslim

Dairelerin 1+1 şeklinde tasarlandığı projede fiyatlar 269 bin TL 'den başlıyor. Amassİzmir Gaziemir adres bilgisi kapsamında İzmir Çevre yollarına 5 dakika uzaklıkta yer alıyor.

Ankara-İzmir hızlı tren hattında son durum ne? Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak, Ankara-İzmir YHT durakları 2024!

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de Ankara-İzmir YHT ne zaman açılacak sorusunun yanıtını merak ediyor. İşte Ankara-İzmir YHT projesi ile ilgili detaylar...

2023 TOKİ kura çekiliş tarihleri! TOKİ kuraları ne zaman, hangi gün çekilecek? İzmir, Edirne, Tekirdağ...

Kahramanmaraş merkezli depremler sebebiyle ertelenen TOKİ kuralarının çekileceği tarih binlerce kişi tarafından sorgulanmaya başladı. İzmir, Edirne ve Tekirdağ’da yaşayanlar, TOKİ İzmir kuraları ne zaman, hangi tarihte? sorusuna yanıt arıyor.

TOKİ Mart 2023 kura takvimi belli oldu mu? İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Edirne kuraları ne zaman? TOKİ'ye başvuran baksın!

TOKİ 250 Bin Sosyal Konut Kampanyası çerçevesinde hak sahiplerinin peş peşe belirlendiği kura tarihleri merakla araştırılıyor. TOKİ Mart 2023 kura takvimi belli oldu mu? İzmir, Tekirdağ, Edirne kuraları ne zaman? TOKİ'ye başvuranlar şimdi bakın!

İzmir TOKİ kura programı! İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman 2023? İşte İzmir TOKİ Şubat takvimi!

İzmir TOKİ kura çekilişlerinin ne zaman yapılacağı merakla araştırılıyor. İşte İzmir TOKİ kura tarihlerine dair detaylar!

İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri TOKİ’ye başvuruda bulunan vatandaşların gündeminde yer almaktadır. En çok büyük şehirlerde yapılacak kura çekilişleri merak ediliyor. Peki “İzmir TOKİ ne zaman yapılacak?” İşte detaylar!

TOKİ 2022 İstanbul, Ankara, İzmir kura tarihleri açıklandı mı? TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kuraları ne zaman çekilecek?

TOKİ kura çekimi tarihleri binlerce kişi tarafından merakla araştırılıyor. Peki TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir kura takvimi açıklandı mı? TOKİ 2022 İstanbul, Ankara, İzmir kuraları ne zaman çekilecek? İşte ayrıntılar...

İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman 2022?

TOKİ kura çekilişlerine dair il il detaylar araştırılıyor. Nüfusun yoğu olduğu illerden biri olan İzmir’de kuraların ne zaman başlayacağı sorgulanıyor.

TOKİ 2022 kura tarihleri belli oldu mu? İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı konut projesi şeklinde belirtilen TOKİ 2022 sosyal konut projesi için kura heyecanı dün başladı. Peki İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman? İşte ayrıntılar...

Doktor ve hemşireler banka promosyonunu bekliyor! 2022 yılı sağlık promosyonları ne zaman verilecek?

Sağlık çalışanları da banka promosyonu için seslerini duyurmak istiyorlar. Hemşire, doktor ve ATT çalışanları Sağlık Bakanlığı banka promosyon güncellemesini dört gözle bekliyor. İstanbul, Ankara ve İzmir başta olmak üzere Türkiye genelinde sağlık personeli banka promosyonu ne zaman verilecek?

Çiğli Tramvay Hattı’nın yüzde 80'i tamam! Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak?

İzmir'in önemli raylı sistem projelerinden olan Çiğli Tramvay Hattı’ndaki son durum merak ediliyor. Peki Çiğli Tramvay Hattı ne zaman açılacak? İşte ayrıntılar...

TOKİ İzmir Selçuk kura çekilişi ne zaman? TOKİ Selçuk kura çekimi 2022 detayları!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Selçuk alt gelir grubu projesi için kura heyecanı başladı. Peki TOKİ İzmir Selçuk kura çekilişi ne zaman? İşte TOKİ Selçuk kura çekimi 2022 detayları...

TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? Yeni TOKİ projeleri hangi şehirlerde?

'TOKİ başvuruları ne zaman başlayacak? İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı?' sorularının yanıtları en çok araştırılan konuların başında geliyor.

TOKİ İzmir 2022 başvuruları ne zaman sona erecek? Kira öder gibi 2+1 ve 3+1 ev fırsatı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Kemalpaşa projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar 11 Nisan tarihinde satışa çıkacak. Peki TOKİ İzmir 2022 başvuruları ne zaman sona erecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı...

Amassİzmir ne zaman teslim Haberi

Amassİzmir ne zaman teslim

İnşa çalışmalarının Ocak ayında başlaması planlanan proje İzmir İl'i Gaziemir İlçe'sinde yükseliyor. Projede lansmana özel fiyatlarla ödeme seçenekleri yer alıyor.


Toplam 69 adet daireden meydana gelen Amassİzmir projesinde daire tipleri 1 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje rezidans daire ve ofisten meydana geliyor.


Ortak alanları arasında Amassİzmir Ofisleri projesinde fitness salonu, açık ve kapalı otopark, bahçe ve teraslarda peyzaj alanları bulunuyor. Proje Gaziemir merkezde yükseliyor.


Teslimlerin 2017 yazında gerçekleşmesi öngörülen projede ofis fiyatları kapsamında 269  bin TL'den başlıyor ve 460 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


Lokasyon bilgisine göre Adnan Menderes Havalimanı 2 dakika, İzmir Çevre yollarına 5 dakika, Fuar izmir’e 5 dakika, Konak’a 20 dakika, Alsancak’a 25 dakika, Çeşme’ye 50 dakika, Kuşadası’na 55 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Amassİzmir Gaziemir adres!

Akçay Caddesi No: 278/2 Gaziemir...