17 / 07 / 2024

Amastris Otel Tesisleri

Amastris Otel Tesisleri

Bartın'ın Amasra İlçesi sınırları dahilinde bulunan; 6 adet parselde toplam 7.164,83 metrekare arsa ile üzerinde kurulu bulunan Amastris Otel Tesisleri'nden müteşekkil taşınmaz Kardemir A.Ş tarafından ihale ediliyor.

Rönesans'tan Türkmenistan’a çok amaçlı otel ve iş merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding bünyesinde faaliyet gösteren Rönesans Endüstri Tesisleri, Türkmenistan'da  çok amaçlı otel ve iş merkezi hayata geçirdi. 

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Uygar Emet Termal Otel Sağlık Tesisleri İnşaat Turizm Ticaret Anonim Şirketi’nin merkez nakli Üsküdar’da yapıldı.

Bulgaristan'da müteahhitlerimiz AVM, otel, gayrimenkul projelerinde yer alıyor!

Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) Türkiye-Bulgaristan İş Konseyi Başkanı Zeki Sarıbekir, "Bulgaristan'da müteahhitlerimiz her türlü altyapı ve AVM, atık ve su arıtma tesisleri, otel, gayrimenkul gibi inşaat projelerinde gerek ana yüklenici gerekse de taşeron olarak yer alıyorlar" dedi.

Güney Kore, Kuzey Kore'nin yıkmak istediği tesisleri denetlemek istiyor!

Güney Kore, Kuzey Kore'nin Kumgang Dağı'nda inşa ettiği fakat Pyongyang yönetiminin yıkmak istediği otel ve turistik tesisleri tetkik için heyet gönderme önerisinde bulundu...

Amasya Merkez'de 5 yıldızlı otel yapılacak!

Amasya Merkez'e bağlı Ziyaret Belediyesi Mahallesi'nde yer alan 76 bin 358,49 metrekare büyüklüğündeki Turizm Tesisleri ve Otel Alanı imarlı arsada 5 yıldızlı otel yapılacak...

Ankara'da icradan satılık otel, AVM ve arsası!

Ankara 22. İcra Dairesi tarafından Çankaya Kazım Özalp Mahallesi'nde yer alan arsa ve üzerinde otel, alışveriş merkezi, otopark ve spor tesisleri satışa çıkarıldı. 25 Eylül'de gerçekleşecek ihalenin bedeli 237 milyon 385 bin 862 TL.

TFF'den Riva'ya otel ve dinlenme tesisi geliyor!

Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Tesisleri'nin karşısına yeni bir konaklama birimi yapılacak. 2 ay içerisinde çalışmaların başlayacağı projede 120 odalı otel ve yeni dinlenme tesisi yer alacak.

Didim Aurum Moon Resort Otel'in imara aykırı kısımları yıkılacak!

Didim'de Azot Tesisleri'nin bulunduğu alana bu yıl yapılarak hizmete açılan beş yıldızlı Aurum Moon Resort Otel'in önüne 3621 Sayılı Kıyı Kanunu'na aykırı olarak, tek katlı iki eski yığma yapı için yıkım kararı alındı.

Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri el değiştirdi!

Asya Termal Tesisleri el değiştirdi, tesisin yeni adı "Lina Termal Turizm" oldu.Asya Termal Tesislerini devralan Kızılcahamam Lina Termal Turizm'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yeşil, otel binasında basın toplantısı düzenledi.

Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri satıldı!

Asya Termal Tesisleri el değiştirdi, tesisin yeni adı "Lina Termal Turizm" oldu. Asya Termal Tesislerini devralan Kızılcahamam Lina Termal Turizm'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yeşil, otel binasında basın toplantısı düzenledi.

Rixos Hotels Dubai ve Mısır'da otel açacak!

Türkiye, Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta ve Doğu Avrupa’da tesisleri bulunan ve bu pazarlarda hızlı büyüyen lüks otel zinciri olan Rixos Hotels, BAE ve Körfez’den sonra Küba, Meksika, ABD, Karayipler ve uzak doğuya açılıyor.

Elite World Business Otel Yeşil Yıldız aldı!

Elite World Business Otel, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından başlatılan "Çevreye Duyarlı Konaklama Tesisleri" projesi ve "Sürdürülebilir Turizm" kapsamında, çevreye duyarlı konaklama tesislerine verilen 'Yeşil Yıldız' unvanını almaya hak kazandı.

Crowne Plaza Otel Florya projesi 305 odalı olacak!

İstanbul Akvaryum Turizm Ticaret Ltd. Şti. tarafından yürütülen Crowne Plaza Otel, 305 odalı olacak. Florya Tesisleri'nin yanında yer alan proje daha önce 94 odalı otel ve ofis olarak planlanmıştı.

Amastris Otel Tesisleri Haberi

Amastris Otel Tesisleri

Bartın İli Amasra İlçesi sınırları dahilinde bulunan; 6 adet parselde toplam 7.164,83 metrekare arsa ile üzerinde kurulu bulunan Amastris Otel Tesisleri'nden müteşekkil taşınmaz Kardemir A.Ş tarafından ''pratis.net'' üzerinden kapalı teklif usulü ile yapılacaktır.


İhale için Pratis.net 'e 9 Ocak 2015 tarihine kadar kayıt olunması gerekmektedir. İhale kapalı teklif usulüyle gerçekleşecektir. 


İlanın tam metni için