07 / 10 / 2024

amasya 15 tesis hizmete girdi

amasya 15 tesis hizmete girdi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından tamamlanıp Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun toplu açılışını yaptığı 175 tesisten 15’i Amasya’da hizmete girdi.

Üç ildeki gayrimenkuller kiraya veriliyor! 7 iş yeri ve Amasya'daki termal tesis için tarih açıklandı!

Çanakkale Bayramiç ve Uşak Merkez'de yer alan 7 adet iş yeri ile Amasya'daki termal sosyal tesis kiraya veriliyor. İşte detaylar...

TOKİ Amasya projesi için yeni tarih açıklandı! 186 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya projesinde yer alan konutların ihalesi 15 Ocak tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Amasya'ya 125 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Amasya'da tam 125 konutluk yeni proje inşa edecek. Amasyalıların yüzünü güldüren projenin ihalesi yarın saat 15:00'te yapılacak.

Samsun Büyükşehir 15.3 milyon TL'ye sağlık tesis alanı imarlı arsa satıyor!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Samsun İlkadım'da yer alan arsayı 15 milyon 255 bin 600 TL bedelle satışa çıkardı.

Kanal İstanbul'un gayrimenkul gelirleri 15 milyar dolara ulaşabilir!

Kanal İstanbul için yapılan finansal fizibilite çalışmasına göre gelirler; gayrimenkul gelirleri, kanal kullanım/kiralama gelirleri, kanal işletme gelirleri, entegre tesis işletme gelirleri olarak belirlendi. Gayrimenkul gelirlerinin senaryolara göre 15 milyar dolara ulaşabileceği belirtildi.

Enerji faturaları asgari ücretin yüzde 15'ini geçti!

Türkiye Makine Mühendisleri Odası (TMMOB), yayınladığı enerji raporunda, 'Türkiye'nin plansız yatırımlarla ihtiyacın çok üzerinde üretim kapasitesi tesis ettiğini' belirterek, enerji faturalarının asgari ücretin yüzde 15'ini aştığını aktardı.

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini çeşitlendirmek amacıyla 15 bin 250 metrekare büyüklüğündeki alanda Pasinler Termal Tesisleri'ni inşa edecek.

BDDK'dan 15 bankaya 19.6 milyon TL ceza!

BDDK, talimatlara aykırı işlem tesis edilmesi gerekçesiyle 15 bankaya toplam 19 milyon 650 bin TL idari para cezası uygulanmasına karar verildiğini açıkladı.

Amasya Merzifon'da 15 milyon TL'ye satılık 9 gayrimenkul!

Merzifon Belediye Başkanlığı, Amasya Merzifon Harmanlar'da yer alan gayrimenkulleri satışa çıkardı. Gayrimenkullerin toplam muhammen bedeli 15 milyon 40 bin TL olarak belirlendi.

SOCAR'dan 2 milyar dolarlık tesis yatırımı!

Türkiye’de 15 milyar dolara yakın yatırım yapan Azerbaycan devlet petrol şirketi SOCAR, 2022 yılına kadar yeni bir tesis kurmayı planlıyor. BP ile ortak hayata geçmesi planlanan tesis için 2 milyar dolar harcanacak.

Ankara Büyükşehir'den 15.1 milyon TL'ye inşaat işi ihalesi!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Ankara İli, Çankaya İlçesi, Koru Mahallesi sınırları içerisinde bulunan ve imar planında kullanımı Spor Alanı olan taşınmaz üzerine Sınırlı Aynı Hak Tesis edilerek inşaat yaptıracak. İşin bedeli 15 milyon 151 bin TL olarak belirlendi.

ÖİB 8 ildeki 15 gayrimenkulü satıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Muğla, Amasya, Karaman, Diyarbakır, Malatya, Kahramanmaraş, Muğla ve Ankara'daki 15 gayrimenkulü sarıyor...

Bakırköy Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi ihalesi 15 Kasım'da!

Bakırköy Belediyesi tarafından Kültür Merkezi ve Evlendirme Dairesi için yapılacak intifa hakkı tesis edilmek suretiyle yapım ve işletilmesi ihalesi 15 Kasım'da...

amasya 15 tesis hizmete girdi Haberi

amasya 15 tesis hizmete girdi

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından tamamlanıp Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun toplu açılışını yaptığı 175 tesisten 15’i Amasya’da hizmete girdi.


Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, “Bu dev yatırımdan Amasya’da payını almış ve ilimizde tamamlanan 15 projede düzenlenen toplu açılışla hizmete girmiştir” dedi.


Vali Çomaktekin, “Devletimiz ve hükümetimiz her alanda olduğu gibi Orman ve Su İşleri alanında da Amasya’ya büyük yatırımlar kazandırmıştır. Önemli bir tarım şehri olan Amasya için bu yatırımların ayrı bir değeri vardır. Açılışı yapılan çalışmalar içerisinde ise 6 taşkın koruma tesisi, 1 meteorolojik ölçüm istasyonu, 3 orman içi konaklama projesi ve 5 adet de ormancılık projesi yer almaktadır. Bu 15 projenin toplam maliyeti ise yaklaşık 21 milyon TL olup bu tesisler saygıdeğer Amasyalıların hizmetine sunulmuştur” diye konuştu.


Çomaktekin, “Bu vesileyle ülkemizin...