02 / 05 / 2024

Amasya 200 araçlık otopark

Amasya 200 araçlık otopark

Amasya'da riskli binaları tespit edip yıktıklarını belirten Vali Çomaktekin, "Bununla birlikte tarihi kentsel dönüşümü de gerçekleştiriyoruz. Burada bulunan Özel İdare İşhanı binası geçtiğimiz dönemde yıkıldı ve yerine bu otopark oluşturuldu" dedi.

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Bayı tarafından kuruldu.

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Bayı Otomotiv İnşaat Gıda Araç Kiralama Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Yakup Bayı tarafından kuruldu.

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu

Helix Klinik Araştırma Ve Sağlık Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Balkan Güngör tarafından kuruldu.

Sağlık turizminde 200 milyon doların üstünde anlaşma yapıldı!

İstanbul’da bu yıl ilk defa “1’nci Turabexpo Sağlık Turizmi Fuarı”, düzenlendi. Türk sağlık sektörüyle beraber Arap ve Türk Cumhuriyetleri’ndeki sağlık sektörü öncülerini buluşturan fuarda, 15 bine yakın ikili görüşme yapılırken, 200 milyon doların üzerinde anlaşmanın yapıldı.

Dizel araçlar kullanmak akıl kârı değil! Artık farklı bir çağ geliyor! İşte detaylar!

Artık Dizel araçlar kullanmak akıl kârı değil. Dizel araçlara dair bildiklerinizi unutun. İşte detaylar!

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi kuruldu!

Tanfer Gayrimenkul Tarım Hayvancılık Üretim Ve Araç Alım Satım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Nihat Tanfer ve Talat Mehmet Tanfer ortaklığında kuruldu.

İstanbul'da 200 yıl genelev olarak kullanılan binanın yıkımı esnasında tarihi bir keşif yapıldı

İstanbul'un Karaköy semtinde 200 yıl boyunca genelev olarak kullanıldıktan sonra kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımına başlanan binanın altından tarihi bir keşif yapıldı.

Abuzahar İnşaat Tekstil Hayvancılık Araç Alım Satım Kiralama İhr.İth. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abuzahar İnşaat Tekstil Hayvancılık Araç Alım Satım Kiralama İhr.İth. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ğassen Abuzahar tarafından kuruldu.

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi 2023'te açılacak!

Sivas'ta 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hastanenin 2023 yılında hizmete açılması bekleniyor. 

Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı tam gaz!

Sivas'ta yaklaşık 500 milyon liraya mal olacak Cumhuriyet Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Uygulama ve Araştırma Hastanesi'nin inşaatı son sürat devam ediyor...

Mamak Belediyesi Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi mi tahsis etti? 

2013 yılında hizmet veren Ankara Mamak Belediyesi'nin, Sağlık Bilimleri Yüksek Teknoloji Araştırma Vakfı'na arazi tahsis ettiği iddia edildi.

Kocaeli Üniversitesi Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı!

Kocaeli Üniversitesinin Umuttepe Yerleşkesi'ndeki Sağlık Tesisleri ve Araştırma Merkezleri açıldı.

Amasya'da 7.2 milyon TL'ye icradan satılık tarla! 

Suluova İcra Dairesi, Amasya ili, Suluova ilçesi, Harmanağılı köyü kirampa mevkii 481 parselde bulunan tarla vasıflı gayrimenkulü 7 milyon 278 bin 377 TL'ye satıyor.

Amasya 200 araçlık otopark Haberi

Amasya 200 araçlık otopark

Amasya'da Eski Özel İdare İş Hanı arsası üzerine oluşturulan 2(X) araçlık otoparkının açılışı yapıldı. 

Açılışa, Vali İbrahim Halil Çomaktekin, TBMM Başkanvekili ve Amasya Milletvekili M. Naci Bostancı. Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Vali Yardımcısı Ferhat Bıırakgazi, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çittir. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu, diğer yetkililer ve vatandaşlar katıldı. 


Amasya'da riskli binaları tespit edip yıktıklarını belirten Vali Çomaktekin, "Bununla birlikte tarihi kentsel dönüşümü de gerçekleştiriyoruz. Burada bulunan Özel İdare İşhanı binası geçtiğimiz dönemde yıkıldı ve yerine bu otopark oluşturuldu" dedi. 


Şehirde çok önemli tarihi eserlerin bulunduğunu anlatan Çomaktekin. "Bu çalışmalarla Amasya'nın tarihi dokusu da ortaya çıkmış oluyor. Burada önceden bulunan bina tarihi dokuya yakışmayan bir görünüme sahipti. Burayı yıktıktan sonra gerekli istişarelerde bulanarak.yeni bir...