16 / 05 / 2024

amasya eskişehir özelleştirme

amasya eskişehir özelleştirme

Amasya ve Eskişehir'de yer alan taşınmazların özelleştirme ihaleleri gerçekleştirildi.

Özelleştirme gelirleri yüksek olursa enflasyon düşük mü oluyor?

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Şenol Babuşcu, X sosyal medya hesabından özelleştirme geliri ve enflasyon ilişkisi ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Babuşcu'nun o paylaşımı ve gelen yorumlar...

14 ildeki 30 kamu arazisi için özelleştirme kararı!

Ankara, Amasya, Balıkesir, Bayburt, Bilecik, Bitlis, Elazığ, Eskişehir, Kastamonu, Kırklareli, Niğde, Aydın, Şanlıurfa, İzmir'de yer alan kamu arazileri için özelleştirme kararı alındı

7 şehirdeki 13 gayrimenkul için özelleştirme kararı!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB),  Ankara, İzmir, Tokat, Yozgat, Diyarbakır, İstanbul ve Nevşehir'deki 13 taşınmaz, için özelleştirme kararı aldı.

Amasya ve Eskişehir'de yer alan iki taşınmaz özelleştirildi!

Amasya ve Eskişehir'de yer alan taşınmazların özelleştirme ihaleleri gerçekleştirildi.

Bazı alanlar Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi oldu!

Bazı alanlar Eskişehir Teknoloji Geliştirme Bölgesi olarak ilan edildi...

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan Kırşehir'de özelleştirme ihalesi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Kırşehir ili, Merkez ilçesinde yer alan arsayı ve arsa üzerinde bulunan yapıları özelleştirecek. İhale 14 Ağustos 2018 günü gerçekleşecek.

ÖİB 6 ildeki 24 gayrimenkulü özelleştiriyor!

ÖİB tarafından Afyonkarahisar, Amasya, Eskişehir, Erzurum, Kastamonu ve Tokat'taki 24 gayrimenkulü satış usulü ile özelleştiriyor...

ÖİB Eskişehir Odunpazarı'ndaki gayrimenkulün satışını onayladı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından Eskişehir İli Odunpazarı İlçesi Yıldıztepe Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulün satışı onaylandı..

ÖİB'den Eskişehir Alpu'da özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından alınan ve bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan karar gereğince, kömüre dayalı elektrik üretim tesisi kurulması amacıyla özelleştirme yapılacak..

Yenice HES özelleştirme ihalesine 130.3 milyon TL'lik teklif!

Eskişehir'de bulunan 38 megavat kapasiteli Yenice HES ve bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirme ihalesine 8 firma teklif verdi. En yüksek en yüksek teklifi 130 milyon 300 bin lira ile Kılıç Enerji Üretim AŞ verdi.

Eskişehir Yenice HES özelleştirmesine 8 teklif!

ÖİB, Eskişehir'deki Yenice HES'in ve bu santral tarafından kullanılan taşınmazların özelleştirilme ihalesi için 8 teklif geldiği bildirildi.

Flora Evleri ile Eskişehir'de hayat güzelleşiyor!

Eskişehir'de inşa edilen Flora Evleri ile hayat daha güzel bir hale geliyor.12 blok olarak inşa edilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

ÖİB'den 17 ilde 14 özelleştirme kararı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Denizli, Kahramanmaraş, Gaziantep, İzmir, Van, Düzce, Bolu, Kırıkkale, Kocaeli, Aydın, Sivas, Konya, Afyonkarahisar, Ankara, Çanakkale, Nevşehir ve Tokat illerinde 14 özelleştirme kararı yayınladı.

amasya eskişehir özelleştirme Haberi

amasya eskişehir özelleştirme

Amasya ve Eskişehir'de yer alan taşınmazların özelleştirme ihaleleri yapıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Özelleştirme İdaresi Başkanlığının ihale kararlarına ilişkin tebliğleri bugünkü 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Bugünkü 31500 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre, Hazine adına kayıtlı olan Amasya ilinin Merzifon ilçesi, Kümbethatun Mahallesi'nde yer alan 1362,77 metrekare alana sahip taşınmazın, özelleştirme ihalesinde 605 bin Türk Lirası tutarla en yüksek teklifi sunan Kaya İşletmeleri İnşaat Turizm AŞ'ye satışına karar verildi.

Yine özelleştirme kapsam ve programında yer alan Türkşeker adına kayıtlı, Eskişehir ilinin Odunpazarı ilçesi, Akçağlan Mahallesi'nde ye alan  599,85 metrekare alana sahip gayrimenkulün 421/2400 oranındaki hissesinin (105,22 metrekare) gerçekleştirilen ihale sonucunda 626 bin Türk Lirası bedelle en yüksek teklifi veren Onur Ersoy’a satışına karar verildi.

Detaylar için