21 / 05 / 2024

amasya evleri kurası

amasya evleri kurası

TOKİ Amasya Suluova 3. Etap kura sonucu açıklandı. Toplamda 659 adet konutun kura çekilişinin yapıldığı projede daireler 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı.

Kiraladığı evleri 'çöp ev'e dönüştürüyor!

Amasya'da kiraladığı evleri kısa sürede "çöp ev"e dönüştüren kişinin son kaldığı yer tespit edildi. Evden ise 7 ton çöp çıkarıldı.

Çankırı TOKİ Evleri kurası çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından inşe edilen Çankırı TOKİ Evleri'nin urası çekildi. 249 daire için gerçekleştirilen kura çekimine 320 kişi katıldı...

TOKİ'nin hayata geçirdiği 5 bin konutun kurası çekildi!

TOKİ'nin hayata geçirdiği 5 bin konutun kurası çekildi. Kurası çekilen projeler Amasya, Kütahya, Sakarya, Balıkesir, Kayseri, Kırşehir, Malatya, Adana, Sivas, Eskişehir, Hatay, Erzurum ve Kars'ta yer alıyor.

Afyonkarahisar Şuhut TOKİ Evleri kurası!

TOKİ'nin Afyonkarahisar Şuhut 2. Etap projesindeki 412 konut kura ile sahiplerini bulacak. Peki, Afyonkarahisar Şuhut TOKİ Evleri kurası ne zaman?

Bolu Mudurnu TOKİ Evleri kurası!

Toplamda 500 adet daireden meydana gelen TOKİ Bolu Mudurnu 3. Etap projesinde kura çekimi gerçekleşecek. Peki, Bolu Mudurnu TOKİ Evleri kurası ne zaman?

TOKİ Amasya Merzifon Emekli kurası 2017!

TOKİ tarafından hayata geçirilen Amasya Merzifon Emeklilere Özel Konut Projesi'ndeki 413 konut için kura çekimi yapılacak. İşte, TOKİ Amasya Merzifon Emekli kurası 2017...

TOKİ Amasya Merzifon 4. Etap kurası ne zaman?

80 adet konutun kuralı olarak satışa sunulacağı TOKİ Amasya Merzifon 4. Etap'ta başvurular için sayılı günler kaldı. Peki, TOKİ Amasya Merzifon 4. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Amasya Merzifon 4. Etap AGG kurası!

TOKİ'nin Amasya Merzifon 4. Etap Alt Gelir Grubu projesindeki 152 adet konut kura ile satılacak. Peki, TOKİ Amasya Merzifon 4. Etap AGG kurası ne zaman?

TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası!

Sivas Yenimahalle 184 Konut Emekli projesi kapsamında, hak sahibi olan Emekliler için hak belirleme kurası yapılacak. Peki, TOKİ Sivas Yenimahalle Emekli Evleri kurası ne zaman?

Erzincan Çukurkuyu TOKİ Evleri son başvuru!

8 adet dairenin kurasız olarak açık satışa sunulduğu TOKİ Erzincan Çukurkuyu projesinde başvurular devam ediyor. İşte, Erzincan Çukurkuyu TOKİ Evleri son başvuru tarihi..

Zonguldak Gökçebey TOKİ Konutları kurası ne zaman?

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri için kura çekiliş heyecanı başladı. Peki Zonguldak Gökçebey TOKİ Konutları kurası ne zaman?

Kırşehir Kaman TOKİ Evleri kurası!

106 adet dairenin kuralı olarak satışa sunulacağı TOKİ Kırşehir Kaman projesinde kura çekimi için geri sayım başladı. İşte, Kırşehir Kaman TOKİ Evleri kurası..

TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

Dairelerin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede kura heyecanı başladı. Peki TOKİ Zonguldak Gökçebey Evleri kurası ne zaman?

amasya evleri kurası Haberi

amasya evleri kurası

TOKİ ve Suluova Belediyesi iş birliği ile hayata geçirilen 3. Etap Evleri projesi Eski Pan-Et arazisinde yükseliyor. 


Amasya'nın Suluova ilçesi Borsa Mahallesinde inşa edilen proje toplam 71 bin 973 metrekare üzerinde yer alıyor.


TOKİ Amasya Suluova 4. Etap çalışmaları başladı.  4. Etap'ta TOKİ ve Suluova Belediyesi ortaklığınca yaklaşık 1300 daire inşa ediliyor.


TOKİ Amasya Suluova 3. Etap kura sonucu!

2+1 daireler için tıklayın

3+1 daireler için tıklayın

4+1 daireler için