28 / 04 / 2024

TOKİ Amasya Merzifon 4. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Amasya Merzifon 4. Etap kurası ne zaman?

80 adet konutun kuralı olarak satışa sunulacağı TOKİ Amasya Merzifon 4. Etap'ta başvurular için sayılı günler kaldı. Peki, TOKİ Amasya Merzifon 4. Etap kurası ne zaman?



Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından Amasya Merzifon 4.Etap Toplu Konut Uygulaması

kapsamında üretilecek 80 adet konut satışa sunulacak.


Kura yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek konutlar için başvurular, Türkiye Halk Bankası A.Ş.’nin Türkiye genelinde yer alan tüm şubeleri tarafından, 27 Mart – 07 Nisan 2017 tarihleri arasında kabul edilecek.


Söz konusu müracaatlar; 1) “Şehit Aileleri, Maluller ile Dul ve Yetimlerinin” (Sosyal Güvenlik Kurumundan Hak Sahibi Belgesi olan ve daha önce Şehit Ailelerine, Maluller ile Dul ve Yetimlerine açılan faizsiz konut kredisinden yararlanmamış olanlar) başvuruları, 2) En az %40 Özürlü Vatandaşların başvuruları, 3) Diğer Konut Alıcı Adayları başvuruları olmak üzere 3 ayrı kategoride

kabul edilecek.


TOKİ Amasya Merzifon 4. Etap kurası ne zaman?

TOKİ Amasya Merzifon 4. Etap kurası 19 Nisan 2017 tarihinde noter huzurunda gerçekleştirilecek. ir. Konut sayısından daha az başvuru olduğu takdirde “Konut Alma Hakkı ve Belirleme Kurası” çekilmeyerek, İdarenin belirleyerek kullanıma açacağı bloklar arasından, kategori önceliğine göre başvuru sırası esas alınarak konut

seçimleri yapılacak.


Kura sırasında toplam 40 adet yedek alıcı belirlenecek, asil konut alıcılarının sözleşme imzalamaması halinde kalan konutlar İdarece ilan edilecek sözleşme imzalama programı çerçevesinde 25-31 Mayıs 2017 tarihleri arasında Gayrimenkul Satış Sözleşmesi imzalayacaklar.


Satış duyurusu için tıklayın


Geri Dön