29 / 04 / 2024

amasya haberleri

amasya haberleri

Amasya'nın Merzifon ilçesinde yangın çıktı. Yangın esnasında evde olan ve dumandan etkilenen anne Özgür ve kızı Femire Karakuzu, 112 Acil Servis ekiplerince Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Amasya'da 3.5 büyüklüğünde deprem!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Ulusal Deprem İzleme Merkezi'nden alınan bilgilere göre saat 21.05'de merkez üssü Büyükçay-Merzifon Amasya olan 3.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Amasya'da fabrika yangını!

Amasya'nın Merzifon ilçesinde bir düğme fabrikasında çıkan yangında fabrika kullanılamaz hale geldi. Olay yerine gelen Merzifon, Gümüşhacıköy, Havza ve Amasya Belediyesi itfaiye ekipleri, yaklaşık 4 saatlik çalışma sonucu yangını söndürdü.

Amasya'daki bir fabrikada yangın çıktı!

Amasya'da, süt mamulleri üretimi yapılan fabrikanın kazan bölümünde çıkan ve bitişikteki iki katlı eve de sıçrayarak büyük maddi hasara neden olan yangına, ilk belirlemelere göre buhar kazanının patlamasının neden olduğu belirlendi.

Amasya'da inşaat halindeki caminin kubbesi çöktü!

Şeyhcui Mahallesi'nde yapımı süren caminin inşaat çalışmaları sırasında, betonu dökülen iki kubbeden biri, yağmurun da etkisiyle çöktü. Kubbede bulunan işçiler, yaklaşık 15 metre yüksekten düştü.

TOKİ Amasya'da polis merkezi hizmet binası yaptıracak!

TOKİ Amasya Şehit Hayrettin Şişman Polis Mekezi hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 12 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak.

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi başvuruları için bugün son!

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi başvuruları için bugün son. Dairelerin 82 bin 641 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi.

TOKİ Amasya Merzifon Sofular alt gelir grubu fiyatları!

TOKİ Amasya Merzifon Sofular alt gelir grubu fiyatları 82 bin 641 TL'den başlangıç gösteriyor. Kura çekilişi 20 Nisan 2015 tarihinde yapılacak olan projede 9 bin 917 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Amasya Merzifon Sofular Mahallesi TOKİ son başvuru günü!

Amasya Merzifon Sofular Mahallesi TOKİ son başvuru günü yarın. Aylık 404,02 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabilen projede daire fiyatları 82 bin 641 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi'nde 404 TL taksitle!

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi'nde 404 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlenen projede daire fiyatları 82 bin 641 TL'den başlangıç gösteriyor.

Amasya Merzifon Sofular TOKİ başvuruları!

Amasya Merzifon Sofular TOKİ başvuruları yarın sona erecek. Yüzde 12 peşinatta 180 ay vade imkanı sunan projede 2 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler satışa sunulacak.

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi başvuruları yarın son!

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi başvuruları yarın son. Toplam 220 adet konutun kura ile satışa sunulduğu projede 75,11 metrekarelik 2+1 daireler yer alıyor.

Amasya'da tarihi mekanlar restore ediliyor!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, restorasyonu yapılan Çilehane Camii ve Ezinepazar Köyünde bulunan Selçuklu döneminden kalan Taşhanda incelemelerde bulundu.

Amasya Yeşilırmak Şişirme projesi onaylandı!

Amasya’da Yeşilırmak üzerinde gerçekleştirilecek proje, Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan onay aldı. "Yeşilırmak Şişirme Projesi" tamamlandığında ırmakta yaz ve kış su oyunları, sandal sefası, jet ski turları yapılabilecek.

Amasya'da Aşıklar Müzesi açıldı!

Amasya'da ilginç işler yapılıyor. Aşıklar Müzesi açıldı. Şimdi Türkiye'nin ilk Irmak Şişirme projesine başlanıyor. Sanayi için yer sorunu var. TİGEM'den yer istiyorlar.

Gayrimenkul Haberleri 2014 yılı 4. çeyrek raporu açıklandı!

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2014 4. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

Amasya Merzifon Sofular Mahallesi TOKİ fiyat!

Amasya Merzifon Sofular Mahallesi TOKİ fiyat listesi kapsamında daire fiyatları 82 bin 641 TL'den başlıyor. Projede 75,11 metrekarelik 2+1 daireler kura yöntemiyle satılıyor.

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi Konutları!

Başvuruları bugün başlayacak olan TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi Konutları ödeme planı kapsamında yüzde 12 peşinatta 180 ay vade yapılıyor. Projede başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi.

amasya haberleri Haberi

amasya haberleri


Amasya'nın Merzifon ilçesinde, ahşap evde çıkan yangında dumandan etkilenen anne ile kızı hastaneye kaldırıldı


Alınan bilgiye göre, Abide Hatun Mahallesi, Oba Sokak'taki tek katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Yangın esnasında evde olan ve dumandan etkilenen anne Özgür ve kızı Femire Karakuzu, 112 Acil Servis ekiplerince Merzifon Kara Mustafa Paşa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.


Alevlerin büyümesiyle binayı saran yangın, itfaiye ekiplerince yaklaşık bir saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Yangında ahşap ev kullanılamaz hale...