29 / 04 / 2024

Amasya Kız Meslek Lisesi

Amasya Kız Meslek Lisesi

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Kız Meslek Lisesi İnşaatında İncelemelerde bulundu...

Kızılay'dan müjde! 15 farklı branşta sağlık personeli alacak! İşte başvuru detayları...

Kızılay 15 farklı branştan personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Kızılay hangi meslek gruplarına iş imkanı sağlayacak? Başvurular nasıl yapılacak? İşte detaylar...

Orhangazi Kız Meslek Lisesi'nin yıkımı başladı!

Bursa Orhangazi’de deprem kontrollerinin ardından yıkım kararı verilen 3 okuldan birisi olan Kız Meslek Lisesi binasının yıkımına başlandı. Yıkım işlemlerinin hafta sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Zonguldak Kız Meslek Lisesi kültür varlığı olarak tescillendi!

Zonguldak'ta yıkılarak yerine otopark yapılmak istenen tarihi Zonguldak Kız Meslek Lisesi için Karabük Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü’ne tescil başvurusu yapıldı. İlgili kurum tarafından tarihi okulun tescillendiği duyuruldu...

Zonguldak Kız Meslek Lisesi için verilen yıkım kararına tepkiler büyüyor!

Zonguldak Kız Teknik Anadolu Kız Meslek ve Kız Meslek Lisesi yerine hastane otoparkı yapılması için verilen yıkım kararına vatandaşlardan tepki yağıyor…

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi yarın!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın gerçekleşirilecek.

TOKİ'den Kocaeli Dilovası'na 24 derslikli kız meslek lisesi!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos'ta yapılacak.

TOKİ Kocaeli 24 derslikli kız meslek lisesi ihalesi 8 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Dilovası İlçesi Çerkeşli Mevkii 1'er Adet 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 8 Ağustos 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Kocaeli'ye 24 derslikli kız meslek lisesi!

Eğitim yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kocaeli Dilovası'nda da 24 Derslikli Kız Meslek Lisesi ve Anaokulu inşa edecek.

Türk Kızılayı Amasya'da kan bağış merkezi yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Amasya İli Merkez İlçesi İhsaniye Mahallesi'nde bulunan taşınmaz üzerinde kan bağış merkezi yaptırıyor...

Konya Sarayönü Kız Meslek Lisesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Sarayönü'nde inşa edilen kız meslek lisesi inşaatında incelemeler yaptı.

Türk Kızılayı Amasya'da kan bağış merkezi inşaatı yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü, Amasya'nın Merkez İlçesi'nde kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. İhale, 3 Eylül'de gerçekleşecek..

Türk Kızılayı Amasya'da kan bağış merkezi yaptıracak!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Amasya Merkez'de kan bağış merkezi inşaatı yaptırılması için proje ihalesi düzenleniyor. İhale, 26 Eylül'de gerçekleşecek..

Bolu TOBB Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin inşaatı tamam!

Bolu TOBB Kız Teknik ve Meslek Lisesi olarak karara bağlanan 24 derslikli okulun yapımı tamamlandı. Zübeyde Hanım Kız Mesleki ve Teknik Lisesi'nin, önümüzdeki eğitim ve öğretim yılından itibaren yeni okula taşınması protesto edildi.

Amasya Kız Meslek Lisesi Haberi

Amasya Kız Meslek Lisesi

Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir 55 Evler Mahallesinde yapılmakta olan Kız Meslek Lisesi İnşaatında incelemelerde bulundu.


Amasya Milletvekili Avni Erdemir’in de katıldığı incelemede halen devam etmekte olan Kız Meslek Lisesi İnşaatını hakkında Amasya İl Milli Eğitim Müdürü Gıyasettin Taş ve inşaatın yapımını üstlenen firma yetkililerinden bilgi aldılar.


Yüzevler Mahallesinde eğitime devam eden Kız Meslek Lisesi inşaatın tamamlanmasıyla bu binaya taşınacak. Amasya Lisesi’nin Kız Meslek Lisesi’ne taşınmasıyla Amasya Lisesi binası yıkılacak. 


Amasya...