02 / 05 / 2024

Amasya otopark açılışı

Amasya otopark açılışı

Amasya'da riskli binaları tespit edip yıktıklarını belirten Vali Çomaktekin, "Bununla birlikte tarihi kentsel dönüşümü de gerçekleştiriyoruz. Burada bulunan Özel İdare İşhanı binası geçtiğimiz dönemde yıkıldı ve yerine bu otopark oluşturuldu" dedi.

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Kuzey Ankara Merkez Camii ve Kongre Merkezi açılıyor!

Kuzey Ankara Girişi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje alanı içinde inşa edilen “Kuzey Ankara Merkez Camii, Külliye, Otopark ve Kongre Merkezi” resmi açılış için gün sayıyor.

Antalya'nın çevreci otoparkı açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından Şarampol Projesi kapsamında hayata geçirilen Cumhuriyet Mahallesi Yeraltı Katlı Otoparkı açılış için gün sayıyor. 307 araç kapasiteli otoparkın inşaatı tamamlandı.

Yeni Havalimanı açılışında HAVAİST otobüsleri hizmet verecek!

Bugün açılışı gerçekleşecek İstanbul Yeni Havalimanı'na gidecek misafirler HAVAİST otobüsleri tarafından havalimanı otoparkından etkinlik alanına taşınacak.

Manisa Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Modern Pazaryeri, Yeraltı Otoparkı ve Bedesten Çarşısı açılış için gün sayıyor.

İzmir'in seyir teraslı otoparkı Eylül'de açılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Hatay'da hayata geçirdiği 8 katlı otopark Eylül'de hizmete açılacak.

Denizli 15 Mayıs Katlı Otoparkı bugün açılıyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesinin 15 Mayıs Mahallesi’nde inşaatını tamamladığı 700 araç kapasiteli 15 Mayıs Katlı Otoparkı'nın açılışı bu akşam gerçekleştirilecek.

Isparta'da yer altı 2 katlı otopark açıldı!

Isparta Belediyesi, otopark açılışlarına devam ediyor. Valilik arkası yer altı 2 katlı otopark Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı.

Sakarya Katlı Otopark Projesi açılıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Katlı Otopark Projesi, açılışını Başbakan Binali Yıldırım’ın yapacağı ‘TRANSIST - 9. Uluslararası İstanbul Ulaşım Kongresi ve Fuarı’nda 1’incilik ödülüne layık görüldü.

Isparta Çelebiler Otoparkı açılış için gün sayıyor!

Isparta Belediyesi tarafından Sağlık Müdürlüğü arkasına yaptırılan 4 katlı, 450 araç kapasiteli yeraltı katlı otoparkı açılış aşamasına geldi. Şu anda son rötuşları yapılan otoparkın kısa süre içerisinde hizmete sunulması planlanıyor.

Isparta ITKM otoparkı açılıyor!

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, Isparta Ticaret ve Kültür Merkezi otoparkındaki çalışmaların devam ettiğini ve sembolik bir rakam karşılığında halkın kullanımına açacaklarını belirtti.

Manisa'daki tam otomasyonlu otopark bugün açılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler ilçesinde yapımı tamamlanan Türkiye’nin en büyük araç kapasitesine sahip, 560 araçlık tam otomasyonlu otoparkı hizmete açılıyor.

Manisa Kültür Sitesi Yeraltı Otoparkı bugün açılıyor!

Manisa merkezde bulunan Kültür Sitesi Yeraltı Otoparkı’nı baştan aşağıya yenileyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, bugün saat 17.00’da otopark düzenlemesinin açılışını törenle gerçekleştirecek.

Amasya otopark açılışı Haberi

Amasya otopark açılışı

Amasya'da Eski Özel İdare İş Hanı arsası üzerine oluşturulan 2(X) araçlık otoparkının açılışı yapıldı. 

Açılışa, Vali İbrahim Halil Çomaktekin, TBMM Başkanvekili ve Amasya Milletvekili M. Naci Bostancı. Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Vali Yardımcısı Ferhat Bıırakgazi, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Çittir. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri A. Faruk Aykutlu, diğer yetkililer ve vatandaşlar katıldı. 


Amasya'da riskli binaları tespit edip yıktıklarını belirten Vali Çomaktekin, "Bununla birlikte tarihi kentsel dönüşümü de gerçekleştiriyoruz. Burada bulunan Özel İdare İşhanı binası geçtiğimiz dönemde yıkıldı ve yerine bu otopark oluşturuldu" dedi. 


Şehirde çok önemli tarihi eserlerin bulunduğunu anlatan Çomaktekin. "Bu çalışmalarla Amasya'nın tarihi dokusu da ortaya çıkmış oluyor. Burada önceden bulunan bina tarihi dokuya yakışmayan bir görünüme sahipti. Burayı yıktıktan sonra gerekli istişarelerde bulanarak.yeni bir...