04 / 05 / 2024

amasya taşova kentsel dönüşüm

amasya taşova kentsel dönüşüm

Taşova kendiliğinden oluşan kentsel dönüşümü başardı. Çok katlı TOKİ konutlarını aratmayan konut inşaatları yükseldi. Alt yapı, doğal gaz, Bulvar ,Yeşilırmak ıslahı ile Taşova adeta yenileniyor.

Milli Emlak, Amasya’da yüzde 20 indirimle 16 arazi satacak!

Milli Emlak Şefliği, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 16 adet araziyi satışa çıkardı. Arazilerin bedellerinin peşin ödenmesi durumunda yüzde 20 indirim yapılacağı açıklandı.

Milli Emlak o ildeki bir adet araziyi satışa çıkardı! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim!

Amasya ili, Taşova ilçesine bağlı Taşova Milli Emlak Şefliği, bir adet araziyi satışa çıkardığını duyurdu. Satışın açık ihale usulüyle gerçekleşeceği ve ihalenin 7 Kasım’da yapılacağı öğrenildi.

Milli Emlak o ildeki 59 arsa ve araziyi 8 taksitle satılıyor! Peşin ödemeye yüzde 20 indirim imkanı da var! 

Taşova Milli Emlak, Amasya ili, Taşova ilçesinde yer alan 59 adet arsa ve araziyi peşinde yüzde 20 indirim imkanının yanı sıra, 8 taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Amasya Taşova'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Amasya'daki köy mezarlığı OSB için tahsis edilmişti! Halkın ayaklanması ile imar planı iptal edildi!

OSB projesine geçen yıl karar verilmişti.  Amasya’nın Taşova ilçesi Çambükü köyüne organize sanayi bölgesi (OSB) projesinde köy mezarlığı imar planını kapsamında alınması ile köy halkı ayaklandı ve imar planı iptal edildi.

Müteahhitlerden son dakika çağrısı: Sorunlarımız çözülsün konut üretmeye başlayalım!

Müteahhitler, son iki senedir yaşanan sorunlar sebebiyle konut üretemediklerini, İstanbul başta olmak üzere deprem riskine karşı büyük önem taşıyan kentsel dönüşümün hızlanması için hükümetten çözüm beklediklerini belirttiler..

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Mikro İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

Yalova Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yalova Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Doğan Taşova tarafından kuruldu.

T Güven İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

T Güven İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Tarık Taşova tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş'ta Tekke Kentsel Dönüşüm Konutları tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından Kurtlar ve Saçaklızade'de kentsel dönüşüm projesi dahilinde inşa edilen konutlar 2022'nin başında teslim edilecek.

Amasya Taşova için acele kamulaştırma kararı!

Amasya ili Taşova ilçesi sınırları içerisindeki bazı taşınmazlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cemal Bekle'den İzmir'de kentsel dönüşüm sorumsuzluğu iddiası!

AK Parti İzmir Milletvekili Cemal Bekle, İzmir Büyükşehir Belediyesinin, "Roman vatandaşlar için hayati önem taşıyan" kentsel dönüşüm projelerinde sorumluluğunu yerine getirmediğini ileri sürdü...

TOKİ Rize Yağlıtaş 465 konut ihalesi yarın!

Rize ili Merkez İlçesi Yağlıtaş Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 465 Adet Konut, 4 Adet İşyeri ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

Amasya'da İyilik Hareketi üyeleri 4 esnafın kirasını ödedi!

Amasya'nın Taşova ilçesinde İyilik Hareketi üyeleri 4 esnafın kirasını karşıladı...

amasya taşova kentsel dönüşüm Haberi

amasya taşova kentsel dönüşüm

İlçede  2010 yılından beri gözle görülür bir şekilde yapımı süren ve değişik  inşaat firmalarınca tamamlanan  yaklaşık  850 konutla ilçemizin görüntüsü değişti. Bu hızlı yapılaşmaya   Genel idare ve Taşova  Belediyesi de  aralıksız çalışmalarını hızlandırarak hizmet  maratonu  ile  ilçe  adeta büyük bir şantiye alanına döndü.


İlçeye pek çok yeni proje kazandırıldı.Yapılan çalışmaları sık sık yerinde denetleyen Belediye Başkanı Bayram Öztürk   halkımıza verilen sözler gereği ilçemiz daha yaşanılabilir bir ilçe olma yolunda    hedefine emin adımlarla ilerliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altyapı çalışmaları nedeni ile   her mahallede yol yapım, yenileme ve kilitli parke taşı döşeme çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Aciliyet arz eden ve vatandaşların yoğun olarak yaşadığı  yerlerde  yol ve sokakların yapımına öncelik verilirken, Atatürk Bulvarı’ndaki  çalışmalar kapsamında yağmur suyu...