04 / 05 / 2024

Amasya tuik verileri

Amasya tuik verileri

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜIK) Samsun Bölge Müdürlüğü verilerine göre Amasya'da 2016 Haziran ayında 340 konut satıldı.

Amasya Merzifon TOKİ Evleri!

Amasya Merzifon TOKİ Evleri başvuru dönemi 31 Mart'ta sona erdi. Kura çekilişi kapsamında 2 oda 1 salon dairelerin satışa sunulacağı projede 9 bin 917 TL peşinatla ödeme yapılabiliyor.

TOKİ Amasya Merzifon Sofular sözleşme imzalama tarihleri!

Kura tarihi 20 Nisan 2015 olarak belirlenen TOKİ Amasya Merzifon Sofular'da 75,11 metrekarelik 2+1 daireler bulunuyor. İşte TOKİ Amasya Merzifon Sofular sözleşme imzalama tarihleri...

Amasya Üniversitesi İnşaat Teknolojisi öğrencileri 3. köprüyü inceledi!

Amasya Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu İnşaat Teknolojisi Programı öğrencileri, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne teknik gezi düzenlediler. Ali Selvi, “Bilgiyi yerinde görmeleri amacıyla bir dizi teknik gezi düzenlemeye devam ediyoruz. " dedi

TOKİ Amasya'da polis merkezi hizmet binası yaptıracak!

TOKİ Amasya Şehit Hayrettin Şişman Polis Mekezi hizmet binası inşaatı ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yapım işi ihalesi 12 Mayıs 2015 tarihinde yapılacak.

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi başvuruları için bugün son!

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi başvuruları için bugün son. Dairelerin 82 bin 641 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu projede başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlendi.

TOKİ Amasya Merzifon Sofular alt gelir grubu fiyatları!

TOKİ Amasya Merzifon Sofular alt gelir grubu fiyatları 82 bin 641 TL'den başlangıç gösteriyor. Kura çekilişi 20 Nisan 2015 tarihinde yapılacak olan projede 9 bin 917 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Amasya Merzifon Sofular Mahallesi TOKİ son başvuru günü!

Amasya Merzifon Sofular Mahallesi TOKİ son başvuru günü yarın. Aylık 404,02 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabilen projede daire fiyatları 82 bin 641 TL'den başlangıç gösteriyor.

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi'nde 404 TL taksitle!

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi'nde 404 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. Başvuru bedeli 1.000 TL olarak belirlenen projede daire fiyatları 82 bin 641 TL'den başlangıç gösteriyor.

Amasya Merzifon Sofular TOKİ başvuruları!

Amasya Merzifon Sofular TOKİ başvuruları yarın sona erecek. Yüzde 12 peşinatta 180 ay vade imkanı sunan projede 2 oda 1 salon olarak tasarlanan daireler satışa sunulacak.

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi başvuruları yarın son!

TOKİ Amasya Merzifon Sofular Mahallesi başvuruları yarın son. Toplam 220 adet konutun kura ile satışa sunulduğu projede 75,11 metrekarelik 2+1 daireler yer alıyor.

Amasya'da tarihi mekanlar restore ediliyor!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, restorasyonu yapılan Çilehane Camii ve Ezinepazar Köyünde bulunan Selçuklu döneminden kalan Taşhanda incelemelerde bulundu.

Amasya Yeşilırmak Şişirme projesi onaylandı!

Amasya’da Yeşilırmak üzerinde gerçekleştirilecek proje, Anıtlar Yüksek Kurulu'ndan onay aldı. "Yeşilırmak Şişirme Projesi" tamamlandığında ırmakta yaz ve kış su oyunları, sandal sefası, jet ski turları yapılabilecek.

Amasya'da Aşıklar Müzesi açıldı!

Amasya'da ilginç işler yapılıyor. Aşıklar Müzesi açıldı. Şimdi Türkiye'nin ilk Irmak Şişirme projesine başlanıyor. Sanayi için yer sorunu var. TİGEM'den yer istiyorlar.

Amasya tuik verileri Haberi

Amasya tuik verileri

TÜİK'ten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi: "Türkiye genelinde konut satışları 2016 Haziran ayında bir önceki yılın aynı ayına göre %4 oranında azalarak 106 187 oldu. Konut satışlarında, İstanbul 20 406 konut satışı ile en yüksek paya (%19,2) sahip oldu. Satış sayılarına göre İstanbul'u, 11 695 konut satışı (%11) ile Ankara, 6 745 konut satışı (%6,4) ile İzmir izledi. 


Konut satış sayısının düşük olduğu iller sırasıyla 6 konut ile Hakkari, 19 konut ile Ardahan ve 34 konut ile Bayburt oldu. Türkiye genelinde ipotekli konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre %10,2 oranında azalış göstererek 36 371 oldu. Toplam konut satışları içinde ipotekli satışların payı %34,3 olarak gerçekleşti. İpotekli satışlarda İstanbul 7 654 konut satışı ve %21 pay ile ilk sırayı aldı....