10 / 05 / 2024

amasya ziyaret konutları toki

amasya ziyaret konutları toki

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi, Amasya’ nın Ziyaret ilçesine yerel mimaride 356 konut, 1 cami, 1 ticaret merkezi yaptıracak. Projede daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

TOKİ Amasya projesi için yeni tarih açıklandı! 186 konutluk yeni proje geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya projesinde yer alan konutların ihalesi 15 Ocak tarihinde yapılacak.

Bakan Kirişci: Depremzedeleri kalıcı konutlarında ziyaret edeceğiz!

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişci, deprem bölgesindeki kalıcı konutların bir kısmının yıl sonunu bulmadan teslim edileceğini belirterek buralara ziyaret gerçekleştireceklerini belirtti.

Amasya Ziyaret’e TOKİ’den 2+1 ucuz konut fırsatı!

TOKİ'nin Amasya Ziyaret projelerinde yer alan dairelerin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Amasya Ziyaret projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Amasya Ziyaret 2022 sosyal konut projesi...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nda 5 ay erken teslim müjdesi!

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, Silivri 4. Etap Konutları şantiyesini ziyaret etti. Ali Kurt, şantiyede projeyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Elazığ'da hasar gören konutların yenilenmesinde son durum ne?

DEVA Partisi lideri Ali Babacan, Elazığ deprem bölgesini ziyaret etti. Elazığ'da en büyük sorun hasarlı konutların dönüşümünün yavaş ilerlemesi olarak belirtiliyor. Babacan, "Fay hattındayız, afet kader olabilir ama yıkım, ölüm kader olmamalı" dedi.

TOKİ Amasya Hamamözü başvuruları bugün sona eriyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya Hamamözü projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor...

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları inşaatında son durum ne?

KİPTAŞ Silivri 4. Etap Konutları'nın inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Temeli 13 Haziran'da atılan projenin inşaatında son durum ne? İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, inşaat alanını ziyaret etti ve son duruma ilişkin bilgi aldı...

TOKİ Amasya Hamamözü kura çekilişi 30 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Amasya Hamamözü projesinde yer alan konutların kura çekimi 30 Ekim'de yapılacak.

Malatya deprem konutlarında son durum ne?

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, TOKİ tarafından Gelincik'te yapılan konutların inşaat alanını ziyaret ederek projenin son durumu hakkında bilgi aldı.

Amasya Taşova TOKİ Konutları'nın inşaatı tamamlanıyor!

Amasya Taşova'da Tekel depoları ile Kapalı Spor salonu arasında, 158 Adet Konut ve 1 Adet Ticaret Merkezi İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi yapım işi kapsamında yapılan 500 takvim günü içinde tamamlanması planlanan TOKİ konutları inşaatı sürüyor.

TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap kura çekilişi bugün!

Dar ve orta gelirlilerin yüzünü güldürmeye devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın TOKİ Amasya Gümüşhacıköy 3. Etap projesinde yer alan konutların kura çekimi bugün yapılacak.

Murat Kurum'dan Denizli'deki depremzede konutlarına ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli'de depremzedeler için yapılan konutları ziyaret ederek inceleme gerçekleştirdi. Kurum, "İnşallah iki inşaatımızı da süresinden çok daha önce mayıs-haziran ayında bitirerek yaklaşık 320 hak sahibi vatandaşımızın yaralarını sarmış olacağız" dedi...

TOKİ ile Amasya Suluova'da yeni bir yaşam!

Amasya Suluova 2'nci Etap TOKİ Konutları güvenli ortamı, modern ve nitelikli tasarımıyla Amasyalılara huzurlu bir yaşam sunuyor...

amasya ziyaret konutları toki Haberi

amasya ziyaret konutları toki

25 Nisan’da gerçekleştirilen ihale kapsamında ayrıca 1 cami, 1 ticaret merkezi ile altyapı ve çevre düzenlemesi işi yer alıyor.


Ziyaret ilçesinde inşa edilecek 356 konutun 276’sı 2+1, 80’i de 3+1 planında tasarlandı. Amasya’nın yerel mimari dokusu dikkate alınarak hazırlanan proje mahalle konseptinde hayata geçirilecek.


TOKİ...