18 / 05 / 2024

Ambani ailesinin evi

Ambani ailesinin evi

Hindistan'ın en zengin adamı Mukesh Ambani tarafından yaptırılan 27 katlı bina Bombay'daki Altamount Road'da bulunuyor.

Mukesh Ambani, James Bond filmlerindeki evi 79 milyon dolara satın aldı!

Dünya çapında ün yapan James Bond’un iki filminde yer alan ve 79 milyon dolar bedelle yakın bir zaman önce Hintli milyarder Mukesh Ambani tarafından alınan konut, özellikleriyle göz kamaştırıyor. 

Ordu'da şehit evi yeniden inşa edildi!

Ordu'nun Aybastı ilçesinde yaşayan Şehit Piyade Sözleşmeli Er Salih Altuntaş'ın ailesinin evi yeniden inşa edildi!

Dünyanın en zengin 9'uncu kişisi Mukesh Ambani'nin 27 katlı 1 milyar dolarlık evi!

Dünyanın en zengin 9'uncu kişisi olan Hintli Mukesh Ambani, 1 milyar dolarlık değeriyle dünyanın en pahalı evi olan 27 katlı binada yaşıyor.

Mercedes Kadir'in ailesinin yaşadığı evi Belediye yeniledi!

Malatya'da gününü "araba" zannettiği sopanın üzerinde geçiren ve 18 Nisan'da yaşamını yitiren "Mercedes Kadir" lakaplı 36 yaşındaki Fatih Kaydı'nın ailesinin yaşadığı ev Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilendi. 

Trabzon'da şehit ailesinin ev mutluluğu!

Trabzon’un Maçka ilçesinde şehit Jandarma Er Hasan Yiğit’in ailesinin evi, Maçka Belediyesi tarafından yenilendi.

Filistinliler zorla evlerinden çıkartılıyor!

İşgal altında bulunan Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde yaşayan Filistinli Ebu Asab ailesinin evi, Yahudi yerleşimcilere teslim edilmek üzere İsrail polisleri tarafından el konuldu.

Sadece 3 duvarı kalan evi lüks bir villaya çevirdi!

Ailesinin daha büyük bir evde yaşamasını isteyen İmgur kullanıcısı, BlacksmithSam ailesinden kalma 1800'lü yılların başında yapılmış olan binayı restore ettirmeye karar verdi. Sadece 3 duvarı kalmış evi bakın nasıl lüks villaya çevirdi.

Şehit Ercan Aydın'ın ailesinin evi yıkılıyor!

Muğla Milas'ta evi yanan Milaslı şehit Ercan Aydın'ın ailesi, çatısı akan evlerinin yıkım kararıyla şok yaşadı.

İsrail güçleri El Halil'de bir evi yıktı!

İsrail güçleri, Batı Şeria'da El Halil kentinin Dura ilçesinde Filistinli Amayira ailesine ait bir evi yıktı. Yıkıma gerekçe olarak Amayira ailesinin oğullarından Muhammed Abdulmecid Amayira'nın geçen ay İsraillilere yönelik bir silahlı saldırıda bulunduğu iddiası gösterildi.

Şehit üsteğmen Uğur Taşcı’nın ailesinin evi restore edilecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şırnak'ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK mensuplarına yönelik operasyonda şehit olan üsteğmen Uğur Taşcı’nın ailesine sahip çıktı.

Karlıoğlu ailesinin evi küllerinden yeniden doğdu!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Sevgi Eli, yangında evi küle dönen Karlıoğlu ailesine yardım elini uzattı. Sevgi Eli ekiplerince Karlıoğlu ailesinin eşyaları yenilenirken, yangında kullanılamaz hale gelen evi yeniden hayat buldu

Gönülden Gönüle projesiyle Üstündağ ailesinin evi yenilendi!

"Gönülden Gönüle" projesiyle yenilenen evlerine kavuştu. Misafir edildikleri Uşak Öğretmenevi'nden alınarak Güre köyündeki evlerine getirilen Ahmet (89) ve Ayşe Üstündağ (85) çiftine Uşak Valisi Seddar Yavuz ile eşi Selda Yavuz eşlik etti.

Hintli Mukesh Ambani'nin Mumbai'deki evi, dünyanın en pahalı evi seçildi!

Forbes bu kez de dünyanın en pahalı evlerini sıraladı. Listenin birinci sırasında Hintli Mukesh Ambani'nin Mumbai'deki evi bulunuyor. Üç helikopter pisti bulunan evdeki yatak odası sayısı ise belirsiz.

Ambani ailesinin evi Haberi

Ambani ailesinin evi

Antilia adı verilen bina 1 milyar dolardan fazla paraya malolmuş. Binayı ziyaret edenler helikopter pistlerinden, muazzam bir kütüphaneden, büyüleyici yemek salonlarından, mermer döşemelerden ve hatta bir kar odasından bahsediliyor.


Antilia'nın odaları lüks otel lobilerini andırıyor.Ambani ailesi şimdiye kadar evleriyle ilgili ne bir röportaj vermiş ne de evin fotoğraflarını yayınlamıştı.Vanity Fair dergisinin Haziran sayısına röportaj veren Ambani'nin eşi Nita ''İlk defa evim hakkında konuşuyorum, medyada evimizle ilgili çok aşırı haberler çıktı'' dedi.


Gerçekten ev yapılmaya başladığından beri basının oldukça çok ilgisini çekti. Bazı gazeteler evin inşaatı sona erdiğinde ailenin oraya taşınmamaya karar verdiğini çünkü evin mimarisinin feng shui benzeri bir akım olan vastu shastraya uygun olmadığını yazdı.


Nita Ambani bu haber çıktığında eve taşınmalarının üzerinden iki aydan fazla zaman geçmiş olduğunuü söylüyor.Ropörtajda yayınlanan fotoğraflardan...