28 / 04 / 2024

ambarlı limanı römorkör iskelesi imar

ambarlı limanı römorkör iskelesi imar

İstanbul Ambarlı Liman Tesisleri Römorkör Yanaşma İskelesi 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1.000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği dün askıya çıkarıldı...

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

Gayrimenkul, yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruyor!

Konut fiyatlarının reel olarak yıllık bazda yüzde 56,3 oranında arttığına değinen İTO Meclis üyesi ve Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, gayrimenkulün yatırımcılar için en güvenli liman olma özelliğini koruduğunu söyledi.

Türk Traktör görülmemiş kampanyaya imza atıyor! T540 traktör, römork ve tarım aletleri hediye ediyor! İşte detaylar

Türk tarımının öncü kuruluşu Türk Traktör, Tarlam Cepte mobil uygulamasını akıllı telefonları üzerinden indirip bilgilerini doğru şekilde giren çiftçilere T540 traktörün yanı sıra römork, manuel dümenleme kiti, pulluk, Türk Traktör bakım kiti ve New Holland maketi kazanacak. Türk Traktörün kampanya

Byblos Liman Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Byblos Liman Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de Igor Gentil Nery ve Jose Julıo Lourenço Lopes ortaklığında kuruldu.

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Vedat Arslan: Konut yatırımı halen en güvenli liman!

AREMAS Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Arslan konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Yüksek faize rağmen satışlardaki hareketlilik sürüyor. Açıklanan rakamlar, konut yatırımının halen en güvenli liman olduğunu ve olmaya da devam edeceğini gösteriyor" şeklinde konuştu.

Gayrimenkul yatırımcılar için en güvenli liman!

Remax Borsa Brokeri Halil Egemen, "Dalgalı döviz kuru piyasasında en güvenli liman gayrimenkul. Yatırımcılar için haklı ve karlı kazanç dönemi" diye konuştu. 

Gayrimenkul yatırımda güvenli liman oldu!

Kasım 2021'de konut satışları son 16 ayın en yüksek rakamını elde etti. Sektör temsilcileri vatandaşın gayrimenkulü güvenli liman olarak gördüklerini dile getirdi. 

İzmir Yenifoça Yat Limanı, Yap-İşlet-Devret Modeli ile yaptırılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, İzmir Yenifoça Yat Limanı Projesi 3996 sayılı Bazı Yatırım ve Hizmetlerin Yap-İşlet-Devret Modeli çerçevesinde yaptırılması işini ihale edecek. 

Ambarlı Liman Tesisleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Ambarlı Liman Tesisleri, Liman (Yükleme ve Boşaltma) İskele ve Rıhtım Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

Fuat Oktay: Beyrut Limanı'nın inşası için Türkiye hazır!

Lübnan Cumhurbaşkanı Michel Avn ile görüşmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, "Ciddi şekilde zarar gören Beyrut Limanı ve çevresindeki binaların inşası konusunda Türkiye sonuna kadar hazır." diye konuştu.

Gayrimenkul sektörü yine güvenilir liman olacak!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs emlak sektörünü de derinden etkiledi. Ancak sektörün kısa sürede toparlanması, gayrimenkul sektörünün yine güvenli liman olması bekleniyor.

Yıldırım Holding, Mississippi'deki Gulfport Limanı'nı devralıyor!

Yüksel Yıldırım, 2020'nin ilk çeyreğinde Mississippi'deki Gulfport Limanı'nı devralarak ABD pazarına adım atacak...

ambarlı limanı römorkör iskelesi imar Haberi

ambarlı limanı römorkör iskelesi imar


İstanbul Beylikdüzü İlçesi, Ambarlı Liman Tesisleri Römorkör Yanaşma İskelesi 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliğine İlişkin hazırlanan -1- paftalık1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve -1- paftalık 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 28 Şubat 2016 tarihinde onaylandı.


Dün askıya çıkarılan Ambarlı Liman Tesisleri Römorkör Yanaşma İskelesi imar planı değişikliği otuz gün boyunca askıda kalacak. İmar planı 8 Nisan 2016 tarihinde askıdan inecek.




İmar planı ve raporları için...