28 / 04 / 2024

Ambarlı Mahallesi afete maruz bölge

Ambarlı Mahallesi afete maruz bölge

Avcılar Ambarlı Mahallesi Badem Sokak'ta kalan son iki ev mühürlendi. Mühürleri sökerek evlerinde oturmaya devam eden vatandaşlar bu duruma tepki göstererek camlarına, "Handan korkma bina da arsa da sağlam" yazısı astı.

Silivri Çanta Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Silivri ilçesi, Çanta Mahallesi, Afete Maruz Bölgeye ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Çatalca Fatih Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Çatalca ilçesi, Fatih Mahallesi, Afete Maruz Bölgeye ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Avcılar Ambarlı 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Avcılar ilçesi, Ambarlı Mahallesi, ( Kreş Alanı ) 20585 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Avcılar’daki yer kayması böyle engellenecek!

İstanbul Avcılar'daki Ambarlı Mahallesi’nde yıllardan bu yana görülen yer kayması sorununun çözümü için fore kazıklı önlem projesi uygulanıyor.

Kocaeli Tepeköy Camisi'nin temeli atıldı!

Kocaeli Ambarlı Mahallesi'nde hayata geçirilecek olan Tepeköy Camisi'nin temeli atıldı.

Avcılar'da 5 katlı bina tahliye edildi!

Avcılar Ambarlı Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir bina çökme riski nedeniyle boşaltıldı. Belediye ekipleri de binayı mühürledi.

Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim?

İş Modern Ambarlı projesi Sinpaş tarafından Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Sinpaş İş Modern Ambarlı ne zaman teslim edilecek?

Avcılar Belediyesi'nden 8 yıllığına kiralık bina!

Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Ambarlı Mahallesi'nde bulunan sosyal hizmet binasını 8 yıl süreyle kiraya verecektir. Sosyal hizmet binasının aylık kirası 35 bin TL olarak belirlendi. 

İş Modern Ambarlı Sinpaş ödeme planı 2018!

TEM bağlantısına 2-3 dakika uzaklıkta konumlandırılan İş Modern Ambarlı projesi Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde yükseliyor..

Sinpaş İş Modern Ambarlı fiyatları 2018!

2019 yılının Aralık ayında teslim edilmesi planlanan İş Modern Ambarlı projesi Beylikdüzü Yakuplu Mahallesi'nde yükseliyor...

Avcılar Ambarlı'da 57 bina yıkıldı!

12 yıl önce Bakanlar Kurulu tarafından 'Afet Risk Alanı' ilan edilen Avcılar'ın Ambarlı Mahallesi'nde bulunan 57 binanın yıkımı tamamlandı.

Avcılar Ambarlı'daki son iki ev mühürlendi!

Avcılar Ambarlı Mahallesi Badem Sokak'ta kalan son iki ev mühürlendi. Mühürleri sökerek evlerinde oturmaya devam eden vatandaşlar bu duruma tepki göstererek camlarına, "Handan korkma bina da arsa da sağlam" yazısı astı.

Ambarlı Badem Sokak kaçak döküm sahasına dönüştürüldü!

Avcılar Ambarlı Mahallesi Badem Sokak kaçak döküm sahasına dönüştürüldü. Belediyenin döküme engel olmak yerine hafriyat dökülen alanın düzenlemesini yapması ise skandal olarak yorumlandı.

Ambarlı Mahallesi afete maruz bölge Haberi

Ambarlı Mahallesi afete maruz bölge

Avcılar Ambarlı Mahallesi'nde Bakanlar Kurulu kararı ile 'Afete maruz bölge' ilan edilen Badem Sokak'ta bugüne kadar 52 binanın yıkımı gerçekleşti. Sokakta kalan son iki bina da Avcılar Belediyesi Zabıta Müdürülüğü ekipleri tarafından mühürlenince vatandaşlar bu duruma tepki gösterdi. Belediye ekiplerinin başına buyruk hareket ettiğini savunan Ağzma Sitesi ve Hayat Apartmanı sakinlerinin, camlarına astıkları tepki yazısı ise dikkat çekti. "Handan Korkma bina da arsa da sağlam" yazısını yazan sakinler, dairelerinin mühürlenmesini bir türlü anlamadıklarını dile getirdi.


Yazın boşaltacağız

Avcılar Beledidyesi zabıta ekiplerinin neredeyse her gün gelerek kendilerini rahatsız ettiklerini belirten Ağma Sitesi sakinlerinden Bektaş Menekşe, "2004 yılında burada kayma olmasından dolayı Bakanlar Kurulu kararı çıktı. Bu karara itirazımız yok. Fakat önlem kapsamında 3-5 bina yıkılması kafiyken 50'den fazla binayı yerle bir ettiler....