01 / 05 / 2024

Amcaoğulları Plastik İnşaat

Amcaoğulları Plastik İnşaat

Amcaoğulları Plastik İnşaat Nakliyat Hayvancılık Geri Dönüşüm Sistemleri San.ve Tic.Ltd.Şti. Murat Şahin tarafından 80 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi, 1109 Sokak'ta kuruldu.

Rıfatoğulları Group İnşaat Taahhüt Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıfatoğulları Group İnşaat Taahhüt Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Azat Bingöl tarafından kuruldu.

Kuledibi Otomotiv Plastik İnşaat Elektrik Maden Kimya Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuledibi Otomotiv Plastik İnşaat Elektrik Maden Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şahin Bahattin Kibaroğlu tarafından kuruldu.

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Dervişoğulları Emlak İnşaat Ve Isıtma Sistemleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fetullah Eriş tarafından kuruldu.

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kadıoğulları Emlak İnşaat Limited Şirketi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Düz ve Turan Şen ortaklığında kuruldu.

Çelikoğulları Petrol İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikoğulları Petrol İnşaat Gıda Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Çelik ve Onut Can Çelik ortaklığında kuruldu.

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Canbazoğulları Otomotiv Yangın İnşaat Tekstil Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Cambazoğulları tarafından kuruldu.

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akersan Group İnşaat Malzemeleri Elektrik Plastik Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Yılmaz tarafından kuruldu.

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Pass Geri Dönüşüm Ambalaj Metal Hırdavat İnşaat Plastik Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Özkan tarafından kuruldu.

Mahmutoğulları Hafriyat İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mahmutoğulları Hafriyat İnşaat Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nuri Çetin tarafından kuruldu.

İlkbahar Elektrik Plastik İnşaat Proje Limited Şirketi kuruldu!

İlkbahar Elektrik Plastik İnşaat Proje Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat Acay tarafından kuruldu.

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Galip Kimya Plastik İnşaat Tekstil Organizasyon Lojistik Otomotiv Orman Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Bulut tarafından kuruldu.

Mumcuoğulları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mumcuoğulları Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mumcuoğulları tarafından kuruldu.

Zerenler1 Plastik İnşaat Ambalaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zerenler1 Plastik İnşaat Ambalaj Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Şahin Açıkgöz tarafından kuruldu.

Amcaoğulları Plastik İnşaat Haberi

Amcaoğulları Plastik İnşaat

Amcaoğulları Plastik İnşaat Nakliyat Hayvancılık Geri Dönüşüm Sistemleri San.ve Tic.Ltd.Şti. Murat Şahin tarafından 80 bin TL sermaye ile 2 Kasım'da Esenyurt, Bağlarçeşme Mahallesi, 1109 Sokak'ta kuruldu.


Amcaoğulları Plastik İnşaat Nakliyat Hayvancılık Geri Dönüşüm Sistemleri San.ve Tic.Ltd.Şti. iş konusu; PLASTİK 1. Lastik, kauçuk ve plastik profil ve profile ilgili her türlü mamül ve malzemenin imalatı,ithalat ve ihracatını yapmak. 2.Plastik hammeddeleri alım satımını yapmak. 3.Plastik kalıp ve makineleri temin eder kullanır ve gerektiğinde satar. 4. Toz,granül veya levha plastikten mamul tabak,çatal,kaşık,bardak,ayran ve yoğurt kapları,su kapları,gıda maddesi ve meşrubat kapları,şişe,kapak ve benzeri plastik kapların,leğen,kova,bidon gibi plastik mutfak eşyalarının imalatını,ithalatını,ihracatını yapmak. 5.Plastikten mamul hortum,örtü,branda,boru,vana,eklem parçaları,sulama sistemleri, oluklar ,dirsekler, vidalar, plastik tel örgüler gibi tarımda ve ziraatte kullanılan plastik eşyaların imalatını ,ithalatını,ihracatını yapmak. 6.İnşaat sanayi...