19 / 05 / 2024

Amco Gayrimenkul Reklamcılık Kafe İşletmeciliği İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi

Amco Gayrimenkul Reklamcılık Kafe İşletmeciliği İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi

Amco Gayrimenkul Reklamcılık Kafe İşletmeciliği İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Amar ALhussaın ve Mohamad Kateba ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnvest Spot Gayrimenkul Aracılık Ve Öğrenci Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Badarna tarafından kuruldu.

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. kuruldu!

Zeyhanlı İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Tekstil Kimya Kozmetik Ve Gıda İthalat İhracat Ltd.Şti. bugün Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Demir tarafından kuruldu.

Erbi Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbi Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bilen tarafından kuruldu.

Admv İnşaat Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Admv İnşaat Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Avni Doğan tarafından kuruldu.

Syg Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Syg Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Saygın Gayretliol tarafından kuruldu.

Dapsan İnşaat Metal Reklamcılık Tekstil Kimya Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dapsan İnşaat Metal Reklamcılık Tekstil Kimya Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Çöp tarafından kuruldu.

Mas Arsa Ve Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mas Arsa Ve Gayrimenkul Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Cingöz ve Özlem Cingöz ortaklığında kuruldu.

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Birant tarafından kuruldu.

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Manasa Reklamcılık Gayrimenkul Ve Turizm Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Demirkaya tarafından kuruldu.

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Arfel İnşaat Metal Reklamcılık Otomotiv Kimya Tekstil Gıda Ve Kozmetik Ürünleri San.Tic.Ltd.Şti. Ümraniye'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz tarafından kuruldu.

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yunus Lazoğlu tarafından kuruldu.

Işıldaksoy Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Işıldaksoy Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Işıldaksoy tarafından kuruldu.

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tali Group Gayrimenkul Aracılık Reklam Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Tali tarafından kuruldu.

Amco Gayrimenkul Reklamcılık Kafe İşletmeciliği İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Amco Gayrimenkul Reklamcılık Kafe İşletmeciliği İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi

Amco Gayrimenkul Reklamcılık Kafe İşletmeciliği İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Amar ALhussaın ve Mohamad Kateba ortaklığında kuruldu.

Amco Gayrimenkul Reklamcılık Kafe İşletmeciliği İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; )Her türlü gayrimenkul almak, mülk edinmek,satmak ve komisyonculugunu yapmak.erkezi , otogar işletmeciliği ve b-)Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayrimenkuller üzerinde gerekli arastırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluslarındaki işlemleri takip etmek....ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler


Amco Gayrimenkul Reklamcılık Kafe İşletmeciliği İthalat İhracat Pazarlama ve Ticaret Limited Şirketi adres; ADNAN KAHVECİ MH.Y.S.SELİM BLV KONUT AP.N.53 B/88...