09 / 05 / 2024

Amer A Mahmoud Ali

Amer A Mahmoud Ali

Amer Turizm İnşaat Gıda Petrol Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te 200 bin TL sermaye ile, Başakşehir'de, Amer A. Mahmoud Ali Müdürlüğü'nde kuruldu.

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vaes Mühendislik Ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amer A.D. Dheedan tarafından kuruldu.

Trusted Uluslararası Danışmanlık Analiz Hizmetleri Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi kuruldu!

Trusted Uluslararası Danışmanlık Analiz Hizmetleri Ve Bilgi Teknolojileri Limited Şirketi Üsküdar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile M.A. Mahmoud Ben Ahmeıda tarafından kuruldu.

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Donıa Turizm Ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Mahmoud Ahmed Youssef Weshahı tarafından kuruldu.

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi Ataköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Marwan Mahmoud Taha tarafından kuruldu.

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri Limited  Şirketi kuruldu!

Palmiye Calıfornıa Mühendislik Ve Tasarım Hizmetleri  Şirketi Ataköy’de  10 bin TL sermaye bedeli  ile Marwan Mahmoud Taha  Ve Öztürk tarafından kuruldu.

Şekeroğlu İstihdam ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Şekeroğlu İstihdam ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 110 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Şekeroğlu, R.A. Mahmoud Alawneh ve Süleyman Kaya tarafından kuruldu.

Şekeroğlu İstihdam ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Şekeroğlu İstihdam ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi  Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Şekeroğlu, R.A. Mahmoud Alawneh ve Süleyman Kaya tarafından kuruldu.

Pixel Architecture Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pixel Architecture Mühendislik Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile A.Mahmoud Issa Abukhreis tarafından kuruldu.

Amer Alshava, Trend GYO'dan ayrıldı!

Trend GYO'nun Tüzel Kişi kurucu Genel Müdürü Amer Alshava görevinden istifa etti. Trend GYO KAP'ta açıklama yayınladı...

Arı For İnvestment İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arı For İnvestment İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 12 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar'da Husseın A.H . Mahmoud, Mohamed M.M. Abdelkarım ve Walıd A.A.  Mahmoud ortaklığında kuruldu.

SKR İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKR İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 26 Aralık 2017'de S. A. Mahmoud Alı tarafından  kuruldu. 

Al Bawabah Ticaret Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Al Bawabah Ticaret Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Sağlık Ve Eğitim Hizmetleri Limited Şirketi Amer Abdelrehım Mahmoud Ali , A. A. I. Mohamed A. A. İsmail Mohamed ve M. A. Y. Awadalla ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Özdiyar Gayrimenkul Emlak Pazarlama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdiyar Gayrimenkul Emlak Pazarlama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Amer A. M Ali, Ahmed Ramazan A. kabbash ve Khaled Mohamed Moheb Mohamed Fadl ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Amer A Mahmoud Ali Haberi

Amer A Mahmoud Ali

Amer Turizm İnşaat Gıda Petrol Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile 13 Şubat 2015'te, Amer A. Mahmoud Ali Müdürlüğü'nde kuruldu.


Amer Turizm İnşaat Gıda Petrol Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.      ...