06 / 05 / 2024

Amer Radhı A Abunajma

Amer Radhı A Abunajma

Royal House Pazarlama Ticaret ve Turizm Limited Şirketi, Muammer Alkan, Amer Radhı A Abunajma, Şakir Bal tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 4 Haziran'da kuruldu.

Amer Alshava, Trend GYO'dan ayrıldı!

Trend GYO'nun Tüzel Kişi kurucu Genel Müdürü Amer Alshava görevinden istifa etti. Trend GYO KAP'ta açıklama yayınladı...

M A Group İnşaat Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M A Group İnşaat Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Amer Dıab ve Marouf Dıab ortaklığıyla 25 bin TL sermaye ile 30 Aralık'ta Esenyurt, Sultaniye Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı Han Plus'da kuruldu.

Amer Turizm İnşaat Gıda Petrol Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amer Turizm İnşaat Gıda Petrol Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te 200 bin TL sermaye ile, Başakşehir'de, Amer A. Mahmoud Ali Müdürlüğü'nde kuruldu.

Royal House Pazarlama Ticaret ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Royal House Pazarlama Ticaret ve Turizm Limited Şirketi, Muammer Alkan, Amer Radhı A Abunajma, Şakir Bal tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 4 Haziran'da kuruldu.

Crate and Barrel Türkiye'deki ilk mağazasını açtı!

AMERİKAN mobilya, dekorasyon ve ev aksesuarı perakende zinciri Crate and Barrel, Kanada, Meksika, Dubai ve Singapur'dan sonra Avrupa'daki ilk mağazasını İstanbul'da açtı. Nur Akgerman, "Avrupa'daki ilk mağazamızın kapılarını Zorlu Center'da açtık." dedi.

Astoria yarýn açýlýyor

180 milyon dolara mal olan Astoria Alýþveriþ ve Yaþam Merkezi, yarýn kapýlarýný ziyaretçilerine açacak. Esentepe'de bulunan Astoria Alýþveriþ ve Yaþam Merkezi ile Astoria Residences kompleksi, dü

Finans merkeziyle fiyatlar uçuşa geçti

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Ataşehir'in finans merkezi olmasının onaylandığı gün, finans merkezine komşu 11 dönümlük bir arsayı satışa çıkardı.

TOKİ Erzurum`a 156 konut yaptıracak

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum Narman'a konut, ticaret merkezi ile adaiçi, genel altyapı ve çevre düzenleme inşaatlarının yapımı için ihale açtı.

Hastaneyi açtı yalıyı satıyor

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçen cumartesi günü açılan Etiler'deki Dünya Göz Hastanesi'nin sahibi Eray Kapıcıoğlu, Rumelihisarı'ndaki yalısını satışa çıkardı. Kapıcıoğlu'nun 2007'de 7 milyon dolara satın aldığı belirtilen yalı için ne kadar

Zorlu, gayrimenkulde İzmir'e ağırlık veriyor

İzmir'deki Küçükbay'a ait Orkide Alışveriş Merkezi'ni alıp adını Passtel olarak değiştireren Zorlu Grubu, İzmir'de yeni yatırımlara hazırlanıyor.

ATSO‘nun binası satışa çıkacak

Önümüzdeki aylarda yeni hizmet binasına taşınmaya hazırlanan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), mevcut hizmet binasını kapalı teklif alma açık artırma usulüyle satışa çıkaracak.

My World`ün 4. etabı gelecek hafta satışa çıkıyor!

Ağaoğlu, My World'un 4. etabında satışa sunduğu yeni projesi Starland'i, bugüne dek geliştirilmiş en iddialı 'finansman modeli' ile birlikte sunarak bir 'ilk'e imza atıyor.

Başbakan açıkladı! Merkez Bankası Ataşehir`e taşınıyor

Başbakan Tayyip Erdoğan, hükümetin bir yıllık Eylem Planı'nı açıkladığı toplantıda, Merkez Bankası'nın İstanbul'a taşınması konusuna noktayı koydu.

Amer Radhı A Abunajma Haberi

Amer Radhı A Abunajma

Royal House Pazarlama Ticaret ve Turizm Limited Şirketi, Muammer Alkan, Amer Radhı A Abunajma, Şakir Bal tarafından 15 bin TL'lik sermaye ile 4 Haziran'da kuruldu. 


Royal House Pazarlama Ticaret ve Turizm Limited Şirketi iş konusu; 1.  Turizme yönelik otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri, eğlence yerleri kurmak, işletmek, işletmeye vermek, bu yerleri satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. 2.Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 3.Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 4.Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 5.Öğrenci ve personel taşımacılığı yapmak. 6.Pazarlama danışmanlığı (ürün geliştirme, marka...