29 / 04 / 2024

American Siding uygulaması

American Siding uygulaması

Türk yapı sektörünün dış cephe ve yalıtım alanında öncü ve yenilikçi kimliğiyle dikkat çeken güçlü kuruluşu Eryap Grup, Kanal D’de yayınlanan ‘Evim Şahane’ programına başvuran Şükrü Deniz’in evindeki nem sorunu American Siding ile çözdü.

American Siding yangın testini geçti mi?

American Siding, yenilenen Yangın Yönetmeliği’nin gerektirdiği ve Türk Standartları Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen yangın sistem performansı dayanıklılık testini başarıyla geçti.

American Siding evleri nemden kurtarıyor!

Türk yapı sektörünün dış cephe ve yalıtım alanında öncü ve yenilikçi kimliğiyle dikkat çeken güçlü kuruluşu Eryap Grup, Kanal D’de yayınlanan ‘Evim Şahane’ programına başvuran Şükrü Deniz’in evindeki nem sorunu American Siding ile çözdü.

Eryap 40 American Siding bayisi ile biraraya geldi!

Eryap, Türkiye geneline yayılmış 40 American Siding bayisi ile 24-25 Şubat tarihlerinde Afyon Korel Termal Otel'de biraraya geldi. Toplantı Eryap CEO'su Emrullah Eruslu'nun ev sahipliğinde Afyon'da gerçekleştirildi.

American Siding bayileri 24-25 Şubat'ta Afyon'da buluştu!

Yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi olan Eryap, Türkiye’nin bütün bölgelerinden 40 American Siding bayisi ile Afyon’da 24-25 Şubat tarihlerinde 5 yıldızlı Afyon Korel Termal Otel’de bir araya geldi

Tam yalıtımlı binanın ömrü 100 yıla kadar çıkıyor!

Bugün artık jenerik haline gelen Türk markası American Siding’i üreten Eryap’ın CEO’su Eruslu’ya göre bu ürünü Amerikalılar, Boğaz’daki yalılardan esinlenerek yapmış...

Anamur tarım alanları imar uygulaması askıya çıktı!

Mersin İli, Anamur İlçesi, Akine, Ormancık ve Sarıağaç Köyleri hudutları içerisinde bulunan Kıbrıs’a Anamur (Dragon) Çayından Boru ile Su Götürme Projesi kapsamında hazırlanan imar uygulaması askıya çıktı...

Adana Sarıçam'da imar uygulaması iptal mi edildi?

Adana'nın Sarıçam ilçesi Suluca-Dağcı bölgesindeki arsa satışlarının, belediye içerisindeki bazı memurların spekülasyonu olduğu, bölgede 2012 yılında yapılan imar uygulamasının, Adana 2. İdare Mahkemesi tarafından iptal edildiği ortaya çıktı.

Dumankaya Hi-Fit D planı uygulaması!

Ödeme koşulları kapsamında 60 ay vade farksız taksit imkanı sağlanan Dumankaya Hi-Fit D planı uygulaması devam ediyor. Proje 20 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Dumankaya Hi-Fit D planı uygulaması için son gün 31 Ocak!

İstanbul Avrupa Yakası Bahçeşehir'de yükselen Dumankaya Hi-Fit D planı uygulaması için son gün 31 ocak olarak belirlendi. Projede 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

1979 yılında Belediye otobüslerinde tek fiyat uygulamasına başlanmış!

1979 yılında İstanbul'da şehiriçi belediye otobüslerinde tek fiyat uygulamasına başlanmış. Vatandaşlar nereye giderlerse gitsinler 5 lira ödeyeceklermiş. Sadece, Boğaziçi Köprüsü'nden geçme durumunda biletler 10 lira olacakmış.

Dumankaya Mozaik D planı uygulaması!

Dumankaya Mozaik D planı uygulaması devam ediyor. 60 ay vade farksız taksit yapılan projede stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daireler yer alıyor.

Başoğlu Kablo'dan yeni mobil uygulaması!

İlklerin ve yeniliklerin öncüsü Başoğlu Kablo yeni nesil tasarımı ve güncel teknolojileriyle geliştirilmiş IOS ve Android mobil uygulaması ile ilgili kullanıcıların kablo ürünlerini aramalarını daha pratik hale getiriyor

Ankara'nın imar uygulamasına yürütmeyi durdurma!

Ankara'nın imar uygulamasına yürütmeyi durdurma geldi.İzmir'deki 5'inci İdare Mahkemesi, Büyükşehir Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı aleyhine açtığı davada İnciraltı Turizm Merkezi Nazım İmar Planları'nın yürütmesini durdurdu.

American Siding uygulaması Haberi

American Siding uygulaması

Türk yapı sektörünün dış cephe ve yalıtım alanında öncü ve yenilikçi kimliğiyle dikkat çeken güçlü kuruluşu Eryap Grup, Kanal D’de yayınlanan ‘Evim Şahane’ programına başvuran Şükrü Deniz’in evindeki nem sorunu American Siding Tekne Baskı Krem ürünüyle çözdü.


28 Kasım 2014’te 7’inci kat penceresinden düşen minik Ecrin’i ölümden elleriyle kurtaran

Şükrü Deniz’in evi, Evim Şahane ekibi tarafından American Siding Polimer Cephe Kaplama ve Isı Yalıtım Sistemleri ile yenilendi. İnşasını kendi yaptığı evi iki sene önce bitiren ve tapusunu ancak alabilen Deniz’in evindeki yalıtım eksikliği nedeni ile yaşadığı enerji kaybı, nem ve rutubet sorunu, American Siding ile tarihe karıştı. American Siding sistem altyapısında kullanılan 150 kg/m3 yoğunluğunda ısı, ses ve yangın yalıtım malzemesi Wooler Taş yünü levhaları sayesinde yalıtımlı bir eve kavuşan kahraman...