02 / 05 / 2024

Başoğlu Kablo'dan yeni mobil uygulaması!

Başoğlu Kablo'dan yeni mobil uygulaması!

İlklerin ve yeniliklerin öncüsü Başoğlu Kablo yeni nesil tasarımı ve güncel teknolojileriyle geliştirilmiş IOS ve Android mobil uygulaması ile ilgili kullanıcıların kablo ürünlerini aramalarını daha pratik hale getiriyor




Mobil iletişimin olduğu her yerde olan Başoğlu Kablo, her zaman ulaşılabilir bir enerji sektörü için akıllı telefon ve tablet uygulaması ile kablo içerikleri sunan mobil uygulama geliştirdi. Projenin, firmaları, mühendisleri ve elektrik sektörüne yönelik Başoğlu Kablo'nun ürünleri hakkında ön bilgi veren ve teknik bilgilere erişimini sağlayan önemli bir uygulama olduğunu aktaran Başoğlu Kablo Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Başoğlu, “Gelişen mobil teknolojiyle yaşamaya alışkın hale geldik. Hayatımızın her anında yanımızda, cebimizde, masamızda, çantamızda teknoloji ile iç içe yaşıyoruz. Başoğlu olarak her alanda yatırımımızı yaparken interaktif alana da aynı ölçüde değer vermek istiyoruz. Müşteri profilimizde ki tüm partnerlerimizle daha yakın temas içinde olabilmek için mobilite nerede ise bizde aynı noktada olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu. Akıllı cihazları özellikle iş hayatına yönelik kullanmak, kaçınılmaz hale geldiğini vurgulayan Başoğlu, akıllı telefonlar ve tabletler ya da taşınabilir bilgisayarlar bu süreçleri iş hayatına dair elektronik posta, hatırlatıcı, görev yöneticisi gibi pek çok unsuru rahatlıkla yönetebilecek bir ortam sunduğunu kaydederek, bu ortam için kendi sektörlerine yönelik bir eklentide bulunmak istediklerini açıkladı.


Her yaptıkları yeniliği interaktif ortamda paylaşmaktan kaçınmadıklarına değinen Başoğlu, katıldıkları etkinlikler, yurt içi ve yurt dışı fuarlar, basın ilanları ve şirket haberlerini hem web sitelerinde hem de sosyal medya platformunda paylaşmaya özen gösterdiklerinin altını çizdi. Bununla kalmayıp çağdaşlaşan teknolojiye ayak uydurup kendi sektörlerine yönelik hazırladıkları ve sundukları IOS ve Android yazılımlarını hazır duruma getirdiklerini açıklayan Başoğlu, “Artık akıllı cep telefonu ve tablet bilgisayarların uygulama marketlerinde Başoğlu Kablo Uygulamasını kolaylıkla indirip tüm ürünlerimize ulaşmak mümkün” dedi. İster ürün ve ürün detayları, istenirse sertifika, firma tanıtım kataloğu ve yangın test videolarına rahatlıkla ulaşılabileceğini söyleyen Başoğlu, uygulamalarının tam olarak oturana kadar mevcut durumu koruyarak güncel teknolojiyle aynı paralelde kalabilmek adına güncellemeler ile aktif olarak ilgileneceklerini dile getirdi. Başoğlu, ayrıca müşteri portföylerinin sadece Türkiye ile sınırlı olmadığından uygulamanın hem Türkçe hem de İngilizce olarak hazırlandığı bilgisini verdi. 


‘Sektörün en kapsamlı uygulamasıyız’


İstenilen ürünün öncelikli görseli, genel özellikleri, kablo yapısı ve teknik özelliklerinin incelenebileceği uygulamada tüm kablo gruplarını kapsayan sertifika kataloğunun da yer aldığını aktaran Başoğlu, Türkiye’de mobil platformdaki uygulamalar arasında sektöre yönelik en kapsamlı uygulaması olduğunu vurguladı. Yangın test videoları bölümünde de Başoğlu Kablo'nun tesisleri içerisinde yer alan Ar-Ge laboratuvarında birden çok yangın testlerinin izlenebildiğini açıklayan Başoğlu, ayrıca iletişim bölümünden de Merkez Ofis İstanbul, Bolu ve Polonya fabrikalarının bilgilerinin mevcut olduğunu kaydetti.



Dünya


Geri Dön