28 / 04 / 2024

Murat Başoğlu Gölköy'deki evini boşalttı!

Murat Başoğlu Gölköy'deki evini boşalttı!

3 yıl önce Bodrum'da öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz şekilde yakalanan Murat Başoğlu'na tepkiler kesilmiyor. Yeni sevgilisiyle Gölköy'de kirada oturan Başoğlu, evi boşaltmak zorunda kaldı.



3 yıl önce Bodrum'da öz yeğeni Burcu Başoğlu ile uygunsuz şekilde yakalanan Murat Başoğlu, 14 yıllık eşi Hande Bermek tarafından terk edilmişti.

Takvim'de yer alan habere göre; yasak aşk skandalıyla magazin gündeminden düşmeyen Başoğlu, yıllar sonra hayatına kaldığı yerden devam etmek istese de hiçbir şey istediği gibi olmadı.

ISSIZ YERE TAŞINACAK 

Sunuculuğu sona eren uzun bir aranın ardından geçtiğimiz günlerde yeni sevgilisiyle alışveriş yaparken görüntülendi.

Bodrum tutkusuyla bilinen Başoğlu, Gölköy'de bir kiralık ev tutmuştu. Ancak komşularının kendisinden aşırı derecede rahatsız olduğunu kaydeden sunucu, apar topar evini tahliye etti.

Çevreden gelen tepkilerin ardından Gölköy'den kaçan Başoğlu'nun, emlakçıların kapısını çalıp daha ıssız bir yerde ev arayışına girdiği ortaya çıktı.

Murat Başoğlu ve yeğeni Burcu Başoğlu'nun skandal görüntüleri o dönem magazin sayfalarının manşetlerinde yer almıştı. Çift, haklarındaki iddiaları yalanlasa da gerçek ortaya çıkmıştı. 


Geri Dön