11 / 05 / 2024

amerika almanya formula 1 pistini aldımı

amerika almanya formula 1 pistini aldımı

ABD 'Yeşil Cehennem' i 90 milyon dolara kaptı. Dünyadaki 'Formula 1' pistleri arasında en tehlikelisi olarak bilinen Almanya'daki Nürburgring Pisti Amerikalı bir yatırım fonuna satıldı...

Almanya'daki Türk hastanesi yoğun ilgi görüyor!

Almanya'nın Kassel kentinde doktor Arif Ordu tarafından kurulan MEDİTÜRK adlıhastane yılda 50 bin hastaya hizmet veriyor. Hastanenin sahibi Ordu: "Türkiye'deki sağlık kuruluşları tecrübelerini buraya taşımalı. dedi.

Amerika'daki W.T. Waggoner Ranch çiftliği 725 milyon dolara satılıyor!

Amerika’nın en büyük çiftliklerinden biri olan W.T. Waggoner Ranch satışa çıktı. Komisyoncular 510 bin dönümlük alanla çiftliğin ABD’deki en büyük çiftlik olduğunu söylüyor. Çiftliğe 725 milyon dolar değer biçildi.

Trump Cadde ödül töreni 6 Ekim'de Almanya'da!

Konseptinde İzzet Çapa'nın, mimari konseptinde ise GAD Architecture'in patronu ünlü mimar Gökhan Avcıoğlu'nun imzasını taşıyan Trump Cadde uluslararası arenada ödül kazandı.Ödül töreni 6 Ekim 2014'de Almanya'nın Münih şehrinde gerçekleştirilecek.

Mango en büyük mağazasını Almanya'da açıyor!

İspanyol İspanyol hazır giyim markası Mango, 3 bin 300 metrekarelik en büyük mağazasını Almanya'da açıyor. Markanın yayılma planı kapsamında önümüzdeki günlerde Hannover ve Nuremberg'de açılması bekleniyor..

Güneydoğu'nun Almanya'ya ihracatı arttı!

Güneydoğu Anadolu Bölgesi 'nden bu yılın ilk yarısında Almanya'ya gerçekleştirilen ihracatı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16 artarak 99 milyon 869 bin dolara ulaştı.

Yıldız Teknik Üniversitesi yerli formula aracını tamamladı!

Yıldız Teknik Üniversitesi, 38 ülkeden 106 kişinin katıldığı ENGINEERS yarışmasına kendi tasarladığı yerli formula aracıyla katıldı. Üç yıldır süren çalışmaların ardından tamamlanan formula aracı Yıldız Teknik'e başarı getirdi.

Fitch, Almanya'nın kredi notunu teyit etti!

Fitch: "Almanya'nın kamu borcunun GSYH'ye oranı, Avro bölgesinde aynı nota sahip ülkelerin aksine halihazırda düşüyor. Bu ise ülkenin 'AAA' olan kredi notunu yansıtan önemli faktörler biri"

Almanya'da bir otelde yangın çıktı!

Almanya'nın Wiesloch kentinde, Formula 1 pilotları Felipe Massa ve Valtteri Bottas'ın kaldığı otelde çıkan yangında maddi hasar meydana geldi. Yangın çıkan otelde maddi hasar meydana geldi.

Mavi Almanya'da 11.mağazasını açtı!

Türkiye'de jean pazarının lideri Mavi, 50 ülkede bulunan 341 mağazasıyla, globalde de güçlenmeye devam ediyor. 1996'da girdiği Almanya'da güçlü marka algısını koruyan Mavi, burada 11. mağazasını açtı.

MBN BAU Aktiengesellschaft Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi açıldı!

MBN BAU Aktiengesellschaft Merkezi Almanya İstanbul Merkez Şubesi, Torben Stumpe, Serdar Dal Şube Müdürlüğü'nde 9 milyon 280 bin TL'lik sermaye bedeli ile 7 Temmuz'da kuruldu.

Tatlıses Çiğköfte, Almanya ve Hollanda’da 20 şube açacak!

Tatlıses Gıda Genel Müdürü Elif Attepe Tatlıses Gıda’daki gelişmeleri anlattı. Attepe, "Tatlıses Çiğköfte, Almanya ve Hollanda’da 20 şube açmak için anlaştı. Marka, Türkiye’de ise 20 kentte lahmacun restoranları açmak" dedi

Tatlıses Çiğköfte, Almanya ve Hollanda’da 20 şube açacak!

Tatlıses, üç yıl önce girdiği çiğköfte zincirinde 216 şubeye ulaşarak, başarılı olduktan sonra bu alanda büyüme kararı aldı.Tatlıses Çiğköfte, Almanya ve Hollanda’da 20 şube açmak için anlaştı. Marka, Türkiye’de ise 20 kentte lahmacun restoranları açmak.

Mavi, Almanya’da 11 mağazaya ulaştı!

Almanya pazarındaki güçlü marka algısını koruyan ve her yıl yüzde 30’un üzerinde büyüme gösteren Mavi, Almanya’nın en iyi ve young fashion segmentinde en hızlı büyüyen jean markası seçildi.

amerika almanya formula 1 pistini aldımı Haberi

amerika almanya formula 1 pistini aldımı


Dünyadaki 'Formula 1' pistleri arasında en tehlikelisi olarak bilinen Almanya'daki Nürburgring Pisti Amerikalı bir yatırım fonuna satıldı.


Formula 1 severler çok iyi bilir. Dünyanın en zorlu pistlerinin başında Almanya'daki Nürburgring Pisti gelir. Almanya'nın Nürburg bölgesi etrafında ormanların içine inşa edilmiş bu pist uzun pazarlıklar sonucunda el değiştirdi. ABD'li bir yatırım fonu pistin içinde bulunduğu kompleksi 83 ila 97 milyon dolar arasında bir bedel karşılığında satın aldı. İnşasına 1925 yılında başlanan ve toplam 90 virajın bulunduğu 26 kilometrelik pistin en alçak ve en yüksek noktası arasında tam 300 metrelik bir fark bulunuyor. En son 2013'te yarışlarının düzenlendiği pist bu yıl takvimde değil. Fakat 2015'te yeniden takvime girmesi bekleniyor. Pilotlar arasında bu tehlikeli bölge 'yeşil cehennem' adıyla...