14 / 05 / 2024

amerika avm

amerika avm

Amerika Birleşik Devletleri'nde sanal mağazaların çoğalmasıyla, alışveriş merkezleri eski rağbetini kaybetti. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde ABD'deki AVM'lerin yüzde 15'inin kapanması bekleniyor...

AVM’ler için tehlike çanları mı çalıyor?

Online alışverişin artmasıyla birlikte Amerika'da alışveriş merkezleri hayalete döndü. Türkiye 2016 yılının ilk çeyreğinde Avrupa'da AVM alanını en çok artıran ülke olurken önümüzdeki yıllarda online alışverişin ivme kazanmasıyla AVM'lerin ne olacağı merak ediliyor.

Mobiliyum AVM, Amerika ve Afrika pazarına yöneldi!

Türkiye’nin en büyük mobilya AVM’si Mobiliyum AVM, Amerika ve Afrikalı mobilya alıcılarıyla görüşme başlattı. Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Kavas, projenin bir muadilini Paris, Köln ve Berlin’de yapma teklifini götüreceklerini söyledi.

Viaport, Amerika’da AVM satın aldı!

Perakende sektörünün ilk’lerini hayata geçiren Viaport, dünya markası olma rotasına geçtiğimiz yıl Amerika’dan başladı. Viaport, dünya markası olma yoluna Amerika’da satın aldığı ikinci AVM’siyle devam ediyor.

Via properties AVM yatırımı için bu yıl Amerika’ya gidecek!

GAYRİMENKUL ve perakende alanında toplam 5 milyar TL’lik yatırım yapan Via properties, Via markasıyla yurt dışına açılıyor. Şirket, AVM yatırımı için bu yıl Amerika’ya gidecek.

Aeropostale 9. mağazasını Akasya AVM’de açtı!

Amerika’nın en popüler genç giyim markalarından Aéropostale, Türkiye’de büyümeye devam ediyor. İlk mağazasını 27 Nisan 2012’ de Kanyon’da açan Aéropostale, 9. mağazasını Akasya AVM’de açtı.

Rebul ikinci mağazasını Eylül ayı sonunda Zorlu AVM'de açıyor!

İlk mağazasını Mart 2013'te Brandium AVM'de açan Rebul, ikinci mağazasını Eylül ayı sonunda Zorlu AVM'de açıyor. Rebul, önümüzdeki dönemde Güney Amerika ve Çin'e girmeyi hedefliyor..

ABD'de sanal mağazaların çoğalması AVM'leri kapatacak!

Amerika Birleşik Devletleri'nde sanal mağazaların çoğalmasıyla, alışveriş merkezleri eski rağbetini kaybetti. Önümüzdeki 5 yıl içerisinde ABD'deki AVM'lerin yüzde 15'inin kapanması bekleniyor...

Nezihi Kayıboğlu: Alışverişi seviyoruz, AVM'ler artmalı

Optimum Outlet ve Eğlence Merkezi Müdürü Nezihi Kayıboğlu, Amerika'da 42 bin, bizde 220 AVM var. AVM'ler artmalı" dedi

AVM ciroları geçen yıla oranla yüzde 12,6 arttı!

AVM Endeksi'nin Ekim ayı sonuçları açıklandı

AVM ciroları son iki yılın zirvesinde!

Fatoş Karahasan köşesinde bugün AVM cirolarından söz etti

AVM'lerde 10 binden fazla yeni mağaza açılacak!

Ekrem Akyiğit, yeni AVM'lerde önümüzdeki dönemde 10 binden fazla mağaza açılacağını söyledi

AVM'lerde en beğenilen perakende markalar araştırıldı!

AYD, GfK Türkiye işbirliğiyle gerçekleştirdiği "AVM'lerde En Beğenilen ve Tercih Edilen Perakende Markaları" araştırması sonuçlandı

Cevahir AVM'ye engelliler giremiyor!

Cevahir AVM'ye bebek arabasıyla güç bela çıkılırken, engelli vatandaşların ise girmesi imkansız

amerika avm Haberi

amerika avm
E-ticarette gerçekleştirilen atımlar, Amerika Birleşik Devletleri'nde sayısı 300'ün üzerinde büyüklüğü 42 bin metrekarenin üzerinde olan regional mall adı verilen alışveriş merkezleri için büyük tehdit oluşturuyor. Sanal mağazaların artmasıyla birlikte, önümüzdeki 5 yıl içerisinde ABD'deki AVM'lerin yüzde 15'inin kapanacağı...