07 / 07 / 2024

amerika heyelan

amerika heyelan

ABD' nin kuzeybatısındaki Washington eyaletinde bir hafta önce meydana gelen heyelanın ardından dört kişinin daha cesedinin bulunduğu ve ölü sayısının ise 21' e yükseldiği bildirildi.

Eğridere'deki heyelan alanı, afet bölgesi kabul edildi!

İzmir'in Bornova ilçesine bağlı kırsal Eğridere Mahallesi'nde heyelan nedeniyle kayan evleri ile ahırlarını terk etmek zorunda kalanlara müjdeli haber geldi. 30 ev ile 15 ahırın bulunduğu alan, afet bölgesi kabul edildi.

The LCP Group Türk yatırımcılara Amerika’da yatırım fırsatları sunuyor!

Dünyaca ünlü gayrimenkul yatırım şirketi The LCP Group’un CEO’su Francis Lively İzmir ve Ankara’lı iş insanlarına Amerika’da 500.000 Dolar yatırım ile tüm aile için Green Card alma fırsatı veren EB-5 vizesini ve yeni projelerini anlattı.

Ordu Aybastı'da heyelan sonrası verilecek konut desteği mecliste!

Ordu'nun Aybastı ilçesinin Sağlık Mahallesinde gerçekleşen heyelan sonrası vatandaşlara verilecek destekler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ordu'daki heyelan için kriz masası kuruldu!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan için kriz masası kurdu.

Mehmet Hilmi Güler'den heyelan açıklaması!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Ordu'nun Aybastı ilçesinde meydana gelen heyelan ile ilgili açıklama yaptı.

Kadir Kurtul Amerika'daki gayrimenkullerini sattı!

Kahramanmaraşlı işadamı Kadir Kurtul, Amerika'da bulunan gayrimenkullerini satıp Türkiye'de bulunan fabrikalarına yatırım yaparak örnek bir davranışa imza attı. Kadir Kurtul hedefinin 10 bin kişiye istihdam sağlamak olduğunu söyledi. 

Çağatay Ulusoy, Amerika'da restoran açacak!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy ticarete atıldı. Amerika’da Türk restoranı açmayı planlayan başarılı oyuncu, kendi işinin patronu oldu...

Adriana Lima, Metin Hara'nın Amerika’ya yerleşmesini istedi!

Adriana Lima ile Metin Hara, 10 gün önce buluşup ilişkilerini yeniden gözden geçirdi. Lima, Hara'nın Amerika'ya yerleşmesini istedi.

Yozgat Şehir Hastanesi Amerika’da beğeni topladı!

Rönesans İşletme Hizmetleri tarafından işletilen Yozgat Şehir Hastanesi, Amerika’daki HIMSS 2019’da geleceğin örnek hastaneleri arasında gösterildi.

Ordu'da heyelan riski nedeniyle bazı evler boşaltıldı!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, bir mahalledeki heyelan riski sebebiyle bazı evlere nakil kararı verildi.

Ordu'da heyelan nedeniyle bazı evler boşaltıldı!

Ordu Aybastı'daki bir mahalledeki heyelan sebebiyle 17 bina için nakil kararı verildi.

Giresun'da inşaat temelinde heyelan! Evler boşaltıldı!

Giresun'da temelinde heyelan meydana gelen inşaatın yanında bulunan 3 katlı apartman ve tek katlı ev tedbir amacıyla boşaltıldı. 

Gölköy'de yerleşim alanlarındaki heyelan riski meclis gündeminde!

Ordu ili Gölköy ilçesinde bazı yerleşim alanlarındaki heyelan riskine yönelik Bakanlığın çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Adıgüzel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

amerika heyelan Haberi

amerika heyelan

Yetkililer, ABD'nin kuzeybatısındaki Washington eyalet başkenti Seattle'ın 88 kilometre kuzeyindeki Snohomish bölgesinde 22 Mart'ta meydana gelen heyelanın ardından cesetleri bulunan 15 kişinin kimliklerinin belirlendiğini, diğerlerinin kimliklerinin belirlenmesi için çalışmaların devam ettiğini açıkladı.  


Kayıp olan yaklaşık 30 kişiyi bulmak için arama kurtarma çalışmaları devam ediyor.


Bölgede son günlerde etkili olan şiddetli yağışların yol açtığı heyelanda Stillaguamish nehri kenarında yer alan bir mahalle, tamamen göçük altında...