07 / 05 / 2024

Amerika mermer

Amerika mermer

Doğaltaşta dünyanın en zengin rezervlerine sahip Türkiye, ABD ve Kanada'daki lüks konut projelerine yaptığı mermer ve traverten ihracatını artırmaya başladı.

Türkiye, Amerika'ya mermer ihracatını artırdı!

Doğaltaşta dünyanın en zengin rezervlerine sahip Türkiye, ABD ve Kanada'daki lüks konut projelerine yaptığı mermer ve traverten ihracatını artırmaya başladı.

Temmer Mermer, Türk mermerlerini Amerika'da tanıtacak!

Temmer Mermer, Çin'den sonra dünyadaki en büyük doğaltaş pazarı olan Amerika'ya Türk mermerlerini tanıtmaya gidiyor. Firma 14-17 Nisan tarihleri arasında Orlando'da gerçekleşecek olan Covering Doğaltaş Fuarı'na katılacak.

Çin'in 1.7 milyar dolarlıklık mermer ithalatı Türkiye'den!

Ege Maden İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mevlüt Kaya, "İnşaat sektöründeki durgunluğa rağmen 2014 yılında Çin'in yaptığı 1,7 milyar dolar blok mermer ithalatının yüzde 50'sini Türkiye tek başına gerçekleştirdi" dedi.

Beyazıt Meydanı'ndaki mermer bloklar ne oldu?

Beyazıt Meydanı’ndaki inşaat çalışmalarında mermer blokların Arkeoloji Müzesi’nin denetimi olmadan kamyona doldurulup götürülmesine Arkeologlar Derneği tepki gösterdi..

Karmod, Latin Amerika'ya toplu konut gönderecek!

Karmod Güney Amerika ülkelerine toplu konut üretmeyi hedefliyor. Karmod Üst Yöneticisi Mehmet Çankaya, prefabrike ev üretim tarzlarının kalitesiyle beraber ekonomik fiyatlarıyla bu ülkelerin konut açığına en iyi çözüm olacağını söyledi.

Mentaş Mermer Granit İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mentaş Mermer Granit İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 5 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile, Hümeyra Sürmen, Ömer Murat Sürmen Müdürlüğü'nde kuruldu.

ISVEA Amerika pazarında!

Vitrifiye seramik ve banyo ürünlerinde İtalya'nın lider markası ISVEA; Nevada eyaletinde düzenlenen, Amerika’nın en büyük mutfak ve banyo ürünleri fuarı KBIS’de yer alarak Amerikan tüketicisinin beğenisine sunuldu.

Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor!

PYRAMİDS Group Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan, Turkey Stone Antalya Uluslararası Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı'nın tanıtım toplantısı gerçekleştirildi. Doğal Taş ve Mermer Ürünleri Fuarı 28 Mayıs'ta başlıyor.

Kerem Göğüş ve Wilma Elles Amerika tatilini uzattı!

Din değiştirip Müslüman olan Wilma Elles ile imam nikahlı sevgilisi Kerem Göğüş, Amerika tatilini uzattı.İddiaya göre dönüş tarihinin ertelenmesine “ sorgu korkusu ” sebep oldu

Amerika'da yer altına apartman inşa ediliyor!

Amerika Kansas 'ta bir inşaat firması, yerin altına apartman dikiyor. Daire şeklinde yerin altına doğru 15 kat olarak tasarlanan apartmanın inşaatı büyük bir hızla sürüyor.

Yılmazlar Granit Mermer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yılmazlar Granit Mermer İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Onur Yılmaz tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta Küçükçekmece, Halkalı Merkez Mahallesi, Fatih Caddesi'nde kuruldu.

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Garipşah Tunçer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Marmara Granit ve Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Marmara Granit ve Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Kamil Hasan Alpay, Bilal Eryılmaz tarafından 2 milyon 800 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Amerika mermer Haberi

Amerika mermer

Doğaltaşta dünyanın en zengin rezervlerine sahip Türkiye, ABD ve Kanada'daki lüks konut projelerine yaptığı mermer ve traverten ihracatını artırmaya başladı.


Ege Maden İhracatçı Birlikleri Başkanı Mevlüt Kaya, yaptığı açıklamada, Türk mermer ve traverten ürünlerinin 2008 krizi öncesinde en fazla ABD pazarından talep gördüğünü, bu ülkede bir çok ünlünün yaptırdığı malikaneler ve büyük projelerde Anadolu'nun çeşitli bölgelerinden çıkarılan mermer ve travertenlerin kullanıldığını söyledi.


ABD'ye kriz sonrası ihracatın durma noktasına geldiğini ancak bir can simidi olarak Çin pazarının büyümeye başladığına işaret eden Kaya, ihracatın sürekli arttığı Çin'e 2013 sonu itibarıyla 981 milyon dolarlık mermer ve traverten gönderildiğini belirtti.


Çin'in sektörü ayakta tutan bir pazar olmaya devam ettiğini ancak son dönemde Çin ekonomisinden de olumsuz sinyaller gelmesiyle 7 yıllık çıkış grafiğinin yerini gerilemeye bıraktığını dile...