30 / 04 / 2024

amerika new york nef projesi

amerika new york nef projesi

"Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görülen Nef Newyork Konutları 210 milyon dolar yatırım bedeli ile yükselecek. Projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin yer alması planlanıyor.

Simit Sarayı New York 6. Cadde'de şube açtı!

Simit Sarayı, Amerika Birleşik Devletleri New York 5. Cadde'de açılan ilk şubesinin ardından ikinci şubesini New York 6. Cadde'de açtı...

İşte Suudi Prens'in New York'taki lüks evi!

Suudi Prens Nawaf bin Sultan bin Abdulaziz Al Suud New York'ta kendine 49 milyon dolara bir daire aldı. Prens senede bir iki kez geldiği Amerika'da burada kalıyor.

Nef New York projesine İtalya ve Amerika’dan iki yeni ödül!

Tasarım alanındaki farklı yorumları ve dünyaca ünlü tasarımcılarının dokunuşlarıyla gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiren Nef’in New York projesi ödüle doymuyor. Toplam 3 ödüllü proje, dünya devleri ile yarışıyor.

Manhattan Nef New York Evleri!

Manhattan Nef New York Evleri projesi 210 milyon dolar yatırım bedeliyle yükseliyor. 60 kattan oluşacak proje Amerika New York Manhattan'da hayata geçirilecek. Projenin inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak.

Nef New York projesi!

Nef New York projesinin inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak. “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görülen proje Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlar sunuyor.

Nef New York Evleri satılık!

Nef New York Evleri satılık daireler 1+1'den çatı katına kadar değişik seçenekte tasarlandı. 60 kat şeklinde dizayn edilen proje Amerika New York Manhattan'da inşa edilecek.

Manhattan Nef New York ne zaman başlayacak?

Manhattan Nef New York projesi 60 kattan oluşuyor. Fiyatları ve ödeme planı henüz netleşmeyen proje Amerika’da parka yakın ve çeşitli sosyal imkânlar sunuyor. Peki Manhattan Nef New York ne zaman başlayacak?

New York Nef projesi ne zaman başlayacak?

Nef İnşaat imzası ile Amerika New York Manhattan’da hayata geçirilecek olan Nef New York Konutları "Dünyanın En İyi Projesi” ödülüne layık görüldü. Peki New York Nef projesi ne zaman başlayacak?

Nef İnşaat New York projesi!

Yüksek katlı otel ve konutlardan meydana gelen Nef İnşaat New York projesi inşaat çalışmaları 2015 yılı sonunda başlayacak. Proje Amerika New York Manhattan'da hayata geçirilecek.

Çanakkale, New York Travel Times Show'da tanıtıldı!

Çanakkale ABD'de düzenlenen ' New York Travel Times Show ' Fuarı 'nda temsil edildi. Troia 'nın Arka Bahçesinde Kuş Gözlemciliği projesi kapsamında turizm türleri tanıtıldı.

Türkiye yeni sloganıyla New York Times Turizm fuarında!

Türkiye, yeni sloganı '' Turkey Home '' la New York Times Turizm fuarına katıldı.New York Times Turizm Fuarı New York'taki Jacob Javits Kongre Merkezi'nde açıldı.

New York'taki 5 Pointz binaları yıkıldı!

New York'taki Queens bölgesinde kümlerine göre "grafiti mabedi", kimilerine göre de bir "çirkinlik abidesi" olarak nitelendirilen "5 Pointz" adlı binalar, grafiti sanatçılarının karşı koymasına rağmen kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde yıkıldı.

New York’ta Sting’e komşu olmak isteyen Türkler kim?

Ünü Türkiye sınırlarını çoktan aşan iç mimar Şafak Çak Sting’in New York Walker Tower’daki evinin bir bölümünü tasarladı. Sting, Cameron Diaz, Gisele Bündchen gibi ünlüler daire satın alınca jet sosyete de gözünü buraya dikti...

amerika new york nef projesi Haberi

amerika new york nef projesi

"Nef Newyork projesi nerede?" sorusunu yanıtlamadan önce kısaca projenin özelliklerinden bahsedelim. İçerisinde yüksek katlı otel ve konutlar yer alan projenin inşaat çalışmalarının 2015 yılı sonunda başlaması planlanıyor. 


Daire tipleri  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve penthouse yani çatı katı olarak tasarlanan Nef Newyork projesi 60 kattan oluşuyor. Proje 210 milyon dolar yatırım bedeline sahip. 


İnşaat çalışmalarının başlaması ile birlikte satışa çıkması öngörülen New York projesi Nef İnşaat imzası taşıyor. Proje Nef İnşaat'ın Foldhome konseptiyle geliştirilen ilk projesi olma özelliği taşıyor.


Nef İnşaat New York projesi MIPIM Architectural Review Future Projects Awards'ta “Yüksek Katlı Binalar” kategorisinde “Dünyanın En İyi Projesi” ödülünü aldı. 


Nef Newyork projesi nerede?

Nef Newyork Konutları Amerika New York Manhattan’da inşa edilecek. Fiyatları ve ödeme...