08 / 05 / 2024

amerika yatırımları

amerika yatırımları

İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB), ABD'de kaybedilen pazarı yeniden kazanmak için çalışmalarına hız verirken, yetkililer Türkiye'nin Çin'e alternatif arayan ABD'ye yatırım yapması için doğru zaman olduğunu dile getiriyor.

Amerika'da gayrimenkul yatırımları borsayı solladı!

Ekonomide kazançlı yatırım yapmak isteyen vatandaşların bir kısmı borsayı tercih ederken bir kısmı da gayrimenkulü tercih ediyor. Amerika'da yapılan araştırmalara göre; son zamanlarda gayrimenkul yatırımları borsa yatırımlarını tahtından etti. 

İdo Tatlıses'in gayrimenkul yatırımlarını annesi yapıyor!

Amerika’daki DJ’lik eğitiminden sonra Türkiye’ye dönüp kendisini müzik piyasasında bulan İbrahim Tatlıses’in oğlu İdo Tatlıses Sabah Gazetesi'ne röportaj verdi. İdo yatırımlarını annesinin yaptığını söyledi.

ABD'lilerin Türkiye yatırımları devam edecek!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) 30'u aşkın üst düzey yöneticiyle bir araya geldiği toplantıda, Türkiye'ye olan yatırımların devam edeceği mesajı netlik kazanırken, darbe girişiminin yatırımcılardaki Türkiye algısını değiştirmediği belirtildi.

RKM Classic Giyim Anadolu'da yatırımlarını artırıyor!

İşadamı Rahmi Koç'un şahsi şirketi RKM Classic Giyim,Türkiye'deki yatırımlarını artırıyor. Türkiye'ye getirdiği Amerika'nın efsanevi markalarından Brooks Brothers'ı da Anadolu'ya yaymayı planlıyor.

Ünlüler gayrimenkul yatırımlarını yurtdışında yapıyor!

Kazandıkaları paraları gayrimenkule yatıran ünlüler artık Türkiye sınırlarını aştı. İşte yatırımlarını, Amerika ve İngiltere'nin de aralarında bulunduğu ülkelere yapan sanatçılar ve yurtdışı adresleri...

Son 3 yılda Türklerin Amerika'daki emlak yatırımları 2 kattan fazla arttı!

Türk jet-set'ine Miami'de, Orlando'da ev satan adam anlattı: Son 3 yılda Türklerin Amerika'daki emlak yatırımları 2 kattan fazla arttı... En çok talep Miami'de okyanus manzaralı rezidanslara...

AYD AVM Yatırımları Konferansı sektör temsilcilerini buluşturdu!

AYD V. AVM Yatırımları Konferansı “Farklılaşmanın Anahtarı Rekabet” başlığı ile yerli ve yabancı sektör temsilcilerini beşinci kez buluşturuyor

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DSC Turizm Yatırımları ve Ticaret Limited Şirketi, Bülent İpek tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Trent Yapı ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi, Hüseyin Yücel tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Kastamonu'da yatırımlar hız kazandı!

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, “Ulaşım altyapısıyla ulaşılabilen bir kent olduk, yatırımlar hız kazandı”

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Filiş Enerji ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi; Cengiz İsrafil tarafından 2 milyon 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Şirketi kuruldu!

Azeri Turk Gayrimenkul ve İnşaat Yatırımları Anonim Şirketi, Bashır Asgarov ve Mustafa Semihi Özcan tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nice Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, 26 Şubat 2013 tarihinde, 3 milyon 500 bin TL sermaye ile, Sezayi Küçükyılmaz tarafından kuruldu...

amerika yatırımları Haberi

amerika yatırımları


İstanbul Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB), ABD'de kaybedilen pazarı yeniden kazanmak için çalışmalarına hız verirken, Las Vegas-Magic Show yetkilileri Türkiye'nin Çin'e alternatif arayan ABD'ye yatırım yapması için doğru zaman olduğunu dile getiriyor. 


İHKİB açıklamasına göre, ABD'nin önde gelen moda ve hazır giyim fuarı Las Vegas-Magic Show'un Başkanı Christopher Griffin ve Uluslararası Satış Müdürü Bob Berg, Birliğin davetiyle geldikleri İstanbul'da ABD pazarındaki fırsatları anlattı. Toplantıya 100'ün üzerinde firmanın üst düzey temsilcisi katıldı. 


Verilen bilgiye göre, Griffin, ABD pazarında Çinli firmalara karşı rekabet avantajının sırlarını aktararak, pazara ilişkin ipuçlarına değindi. Griffin, Türk hazır giyim, deri konfeksiyon ve ayakkabı sektörünün ABD'de büyük şansa sahip olduğunu dile getirerek, katılımın yoğunluğundan etkilendiklerini ve memnuniyet duyduklarını söyledi.   


Türkiye'nin geçen yıl ABD'ye 384 milyon dolarlık ihracat yaptığını...