28 / 07 / 2024

Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği

Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği

İSU Genel Müdürlüğü’nün 2013 yılı Faaliyet Raporu, uluslararası tasarım yarışmalarında altın, gümüş ve bronz olmak üzere 3 ayrı ödül alarak, 2009 yılından beri devam eden ödül geleneğini sürdürdü.

Arha İnşaat Emlak Otomobil İletişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arha İnşaat Emlak Otomobil İletişim Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Reşit Demir tarafından kuruldu. 

Nazifoğlu İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nazifoğlu İletişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nazif Yalçi tarafından kuruldu. 

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Xtech Bilgi Ve İletişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketi Zakir Akbudak tarafından bugün 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Serdar Kolo, Mahmut Mısır ve Emre Özkaya ortaklığında kuruldu. 

Keleş İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

Kaliteli yapılar inşa eden Keleş İnşaat'ın stratejik iletişim danışmanlığını Feveran İletişim yürütecek. 

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vizyon34 İnşaat İletişim Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Halil Sur ve Güven Coşkun ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Tesa Group'un PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat ve tekstil sektöründe faaliyet gösteren Tesa Group'un PR ajansı Feveran İletişim oldu. 

Birikio Organizasyon İletişim Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Birikio Organizasyon İletişim Otomotiv Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yılmaz Özmert ve Mesut Gürsoy ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızı İnşaat Otomotiv Hayvancılık İletişim Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Yusuf Ayyıldız tarafından kuruldu.

Esmart İç Ve Dış Ticaret Teknoloji İletişim Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Esmart İç Ve Dış Ticaret Teknoloji İletişim Danışmanlık İnşaat İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Ahmad Fadlallah tarafından 100 bin TL sermaye ile 3 Ekim 2017 tarihinde kuruldu.

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı Feveran İletişim oldu!

İnşaat sektöründe 25 yıla yakın bir süredir yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu İnşaat, stratejik iletişim danışmanlığı konusunda Feveran İletişim ile anlaştı.

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demirten Yapı İletişim Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi Hüseyin Demirten tarafından 20 bin TL sermaye ile 19 Temmuz 2017 tarihinde kuruldu.

Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği Haberi

Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği

Dünya genelinde binlerce faaliyet raporunun katıldığı yarışmalarda İSU Genel Müdürlüğü’nün 2013 yılı Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği (LACP) yarışmasında “Altın”, Stevie Ödülleri olarak da adlandırılan International Business Awards’da (IBA) “Gümüş” ile “Avrupa bölgesinin en iyi ikinci faaliyet raporu” ve birinci ile ikinci seçiminin yapılamadığı ARC Awards yarışmasında da “Bronz” ödülü aldı.



LACP VİSİON DA “ALTIN MADALYA”


İSU Genel Müdürlüğü Faaliyet Raporu’nda, her yıl bir önceki yılın yatırım ve işletme faaliyetleri yer alıyor. Her sene değişen tasarımları ile büyük ilgi gören İSU Faaliyet Raporu, uluslararası tasarım yarışmalarına da katılıyor. 2009 yılından beri birçok ödül alan İSU Faaliyet Raporu, bu yıl da katıldığı dünyanın en itibarlı halkla ilişkiler platformlarından Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği (LACP) tarafından düzenlenen 2013 Vision Ödülleri’nde de sektör kategorisinde...