03 / 05 / 2024

İSU, 3 tasarım ödülü birden aldı!

İSU, 3 tasarım ödülü birden aldı!

İSU Genel Müdürlüğü’nün 2013 yılı Faaliyet Raporu, uluslararası tasarım yarışmalarında altın, gümüş ve bronz olmak üzere 3 ayrı ödül alarak, 2009 yılından beri devam eden ödül geleneğini sürdürdü.



Dünya genelinde binlerce faaliyet raporunun katıldığı yarışmalarda İSU Genel Müdürlüğü’nün 2013 yılı Faaliyet Raporu, Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği (LACP) yarışmasında “Altın”, Stevie Ödülleri olarak da adlandırılan International Business Awards’da (IBA) “Gümüş” ile “Avrupa bölgesinin en iyi ikinci faaliyet raporu” ve birinci ile ikinci seçiminin yapılamadığı ARC Awards yarışmasında da “Bronz” ödülü aldı.


 


LACP VİSİON DA “ALTIN MADALYA”


İSU Genel Müdürlüğü Faaliyet Raporu’nda, her yıl bir önceki yılın yatırım ve işletme faaliyetleri yer alıyor. Her sene değişen tasarımları ile büyük ilgi gören İSU Faaliyet Raporu, uluslararası tasarım yarışmalarına da katılıyor. 2009 yılından beri birçok ödül alan İSU Faaliyet Raporu, bu yıl da katıldığı dünyanın en itibarlı halkla ilişkiler platformlarından Amerikan İletişim Profesyonelleri Derneği (LACP) tarafından düzenlenen 2013 Vision Ödülleri’nde de sektör kategorisinde “Altın” ödülü aldı. Bu ödülle birlikte ülkeler kategorisinde “Avrupa ve Orta Doğunun en iyi 80 Faaliyet Raporu” ve “Türkiye’nin En İyi 20 Faaliyet Raporu” arasında yer almayı başardı.


 


“AVRUPA’NIN EN İYİ İKİNCİ FAALİYET RAPORU”


İSU Genel Müdürlüğü 3013 Yılı Faaliyet Raporu, dünyanın en itibarlı yarışmalardan biri olarak kabul edilen ve iş dünyasındaki üstün performansları değerlendirildiği ve dünya çapındaki en geniş katılımlı ödül programlarından International Business Awards (IBA) kapsamındaki Stevie Ödülleri yarışmasına da katıldı. 2002’den beri düzenlenen International Business Awards (IBA) Stevie Ödülü değerlendirmesinde 60’dan fazladan ülkeden 3 bin 500’ün üzerinde proje yarışırken, Avrupa bölgesinin en iyi Faaliyet Raporu kategorisinde “Gümüş” ödülün sahibi İSU Genel Müdürlüğü oldu. Beş ana dalda çok sayıda uluslararası markanın dereceye girdiği IBA Stevie Ödülleri, 10 Ekim 2014’te Paris’te düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.




FAALİYET RAPORLARININ OSCAR’I ARC’DEN DE BRONZ ÖDÜL


İSU Genel Müdürlüğü, aynı çalışmayla “Faaliyet Raporlarının Oscar’ı” olarak bilinen ve Amerika merkezli bağımsız MerComm kuruluşu tarafından 28’incisi düzenlenen uluslararası ARC Awards yarışmasında da 31 ülkeden 2000’i aşkın çalışma arasında kendi sektöründe “Bronz” ödülün de sahibi oldu. ARC’nin yayınla ilgili değerlendirmesinde, İSU’ nun bu yılki faaliyet raporunun kapak tasarımı, tipografi, finansal veriler ve alışılmışın dışındaki tasarım yaklaşımıyla jürinin büyük beğenisini topladığı belirtildi.


 


“HİZMETLERİMİZDE KALİTEYE ÖNEM VERİYORUZ”


Alınan ödülü değerlendiren İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, “Kurum olarak, vizyoner ve çevreci yaklaşımlarla çalışıyoruz. Bu çalışmaların sonunda Kocaeli her geçen gün biraz daha güzelleşiyor. Yatırımlarımızda kaliteye önem verdiğimiz gibi hazırladığımız raporlarımıza da önem veriyoruz. 2009 yılından beri hazırladığımız Faaliyet Raporları dünyaca ünlü tasarım yarışmalarında ödüller alıyor. Bu yıl da geleneği bozmayarak üç ayrı ödül aldık. Emeği geçen çalışma arkadaşlarıma ve tasarımı gerçekleştiren ajansa teşekkür ederim.” dedi.


 


2009’DAN BERİ ÖDÜL KAZANILIYOR


İSU 2013 yılı Faaliyet Raporu, çok sayıda uluslararası tasarım ödülü kazanan Graffiti firması tarafından hazırlandı. Projede İngiliz sanatçı Arunas Kacinskas’ın kapak için çizdiği panoramik Kocaeli illüstrasyonu çok beğenildi. İSU Genel Müdürlüğü Faaliyet Raporları ile 2009 yılında LACP yarışmasında Platin ile Dünya Birinciliği, 2010 raporunda LACP ile Bronz, 2011 raporunda dünyanın en iyi 100 faaliyet raporu Graphits’e girdi ve IBA’da Gümüş, 2012 raporu ile de LACP’ta altın madalya aldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön