03 / 05 / 2024

Amerikanın İstanbul konsolosluğu

Amerikanın İstanbul konsolosluğu

2000 yılında ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu, Usame Bin Ladin'in bombalı saldırı olasılığına karşı, İstinye'de 1997 yılında 450 milyar liraya satın aldığı 64 dönüm arazi üzerine inşa edeceği yeni konsolosluk binasına taşınacakmış.

Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu şirket İzmir'den 250 dönüm arazi satın aldı! GES tesisi kurulacak!

İzmir’in Karaburun ilçesi Küçükbahçe Köyü’nden 250 dönümlük arsa alan Erkan Petekkaya'nın sahibi olduğu Nano Yenilenebilir Enerji Yatırımları Anonim Şirketi buraya GES ve Elektrik Depolama Tesisi kuracak.

Emekliler acilen buraya baksın! Emekli promosyonları uçtu, hemen siz de kontrol edin!

Emekliler acilen buraya baksın... Emekli promosyonları uçtu, hemen siz de kontrol edin... İşte bütün ayrıntılar...

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu! 15 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar?

Seçim sonrası yükselişe geçen altın fiyatları milyonlar tarafından merak konusu olmaya devam ediyor. Gram altın 1500 TL'yi geçerken 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu. 15 Mayıs Pazartesi altın bilezik fiyatları ne kadar?

Altın gaza bastı! 1 gram bile altını olan havalara uçtu! Hemen bakın! 8 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları 

8 Mayıs Pazartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Bugün altın gaza bastı ve rekor seviyelere kadar yükseldi. 1 gram bile altını olan havalara uçtu! Hemen bakın! 8 Mayıs 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları resmen uçuşa geçti, bu son dakika rakamlarını görenler inanamadı İşte 31 Mart 2023 altın fiyatları!

Yatırımcıların gündeminden düşmeyen altın fiyatları resmen uçuşa geçti, bu son dakika rakamlarını görenler inanamadı! İşte 31 Mart 2023 altın fiyatları...

14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu! 25 Mart Cumartesi bilezik fiyatları ne kadar? 

Altın fiyatlarında son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Altının ons fiyatı bugün 1978 dolara kadar yükseldi. 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 25 Mart Cumartesi altın bilezik fiyatları kaç lira?

Altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 18 Mart 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları

Son dakika altın fiyatları haftasonu da yakından takip ediliyor. Altın fiyatları 11 ayın zirvesine çıkarak rekor kırdı. Altın bilezik fiyatları uçtu! Altın bilezik fiyatları ne kadar oldu? 18 Mart 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları.

Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Altın fiyatlarında dalgalanma devam ederken, emlak ve yatırım uzmanı Mert Başaran'a kur korumalı altın tavsiyesi geldi. Gram altın çılgına dönecek! Analistler gram altının kanatlanıp uçacağı tarihi verdi! Hemen acilen bakın, geri kalmayın!

Freni patlayan altın için yeni rekor resmen açıklandı! Gram altın tam bu kadar olacak! Altını olanlar havalara uçacak

Altın fiyatları Fed'in faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Freni patlayan altında yeni rekor geldi! Gram altın tam bu kadar olacak! 1 gram bile altını olan havalara uçacak!

Gram altının 1,350 TL olacağı net tarih resmen belli oldu! Elinde altını olan havalara uçtu! Görmeyen duymayan kalmasın!

Gram altın yeni haftaya rekor yükselişle başladı ve 1130 TL seviyesine kadar gelirken, gram altının 1.350 TL olacağı net tarih resmen belli oldu. Elinde altını olan havalara uçtu! Görmeyen duymayan kalmasın! 

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla yüzde 40 büyüdü! Tesla’nın 2022’de ne kadar araç sattığı açıklandı!

Dünya’da en çok konuşulan kişiler arasında yer alan Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla bir önceki yıla göre yüzde 40 büyüdü. İşte Tesla’nın 2022’de sattığı araç sayısı!

BİM'de 90'lı bulaşık tableti 225 TL, Çamaşır sodası 18 TL! Yeni ayın ilk kataloğu geldi! İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM 3 Ocak 2022 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. BİM'de 90'lı bulaşık tableti 225 TL, Çamaşır sodası 18 TL! Yeni ayın ilk kataloğu geldi! 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

Bugün Borsa İstanbul'u yükselten 5 neden

Geçtiğimiz hafta sonunda Türkiye'nin kredi notunun düşürülmesine ve Borsa İstanbul'daki manipülasyon operasyonuna rağmen Borsa İstanbul'da bugün kaydedilen yüzde 6.67 yükseliş kaydedildi. Borsa İstanbul'u bugün yükselten 5 neden var.

Amerikanın İstanbul konsolosluğu Haberi

Amerikanın İstanbul konsolosluğu



ABD'ye Boğaz'da kartal yuvası


Ladin’in tehditlerinden korkan ABD İstanbul Konsolosluğu yetkilileri, üç yıl önce İstinye'de alınan araziye taşınmak için çalışmaları hızlandırdı


ÜMRAN AVCI/İSTANBUL


     ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu, radikal dinci terörist Usame Bin Ladin'in bombalı saldırı olasılığına karşı, yeni kartal yuvasına taşınma hazırlıklarına hız verdi.

     İstinye sırtlarındaki 64 dönüm arazi üzerinde inşaatına başlanan bina, son sistem cihazlarla donatılacak. Özel güvenlik elemanları tarafından çok sıkı bir şekilde korunan arazi, üç yıl önce 450 milyar liraya satın alındı.

     İstinye Mahallesi Muhtarı Mehmet Hançer, daha önce üzerinde altı gecekondu ile bir kömürlüğün bulunduğu arazinin, Tepebaşı’ndaki ABD Konsolosluğu’na düzenlenen roketli saldırının ardından alındığına...