01 / 05 / 2024

Ametist Park projesi

Ametist Park projesi

ICK Yapı tarafından hayata geçirilen Ankara'nın Beysukent, Beytepe, Çayyolu kesişiminde inşa edilen Ametist Park'ta ön talep toplanıyor...

Ametist Park, Ankara'da yükseliyor! Yeni proje!

İCK Yapı tarafından Ankara'da hayata geçirilen Ametist Park projesinde 50 ofis, 50 iş yeri yer alıyor.

Brand İstanbul Park projesi yatırımcılarına kazandırıyor!

EMS YAPI tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Brand İstanbul Park projesine yatırımcı yoğun ilgi gösteriyor. Brand İstanbul Park projesi 1 yılda yatırımcılarına ortalama yüzde 90 ile yüzde 120 arasında kazanç sağladı.

Antalya Kent Yaşam Parkı Projesi tamamlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Karaalioğlu Kent Yaşam Parkı Projesi bünyesinde yer alan Kent Müzesi çalışmalarını yerinde inceledi. 

Trabzon'daki sahil ve yaylalarda Karavan Park Projesi hayata geçirilecek!

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Trabzon Şubesi, Trabzon'daki sahil ve yaylalarda uygulanacak olan "Karavan Park Projesi" hazırladı.

Nurol Park Projesi K Blok revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 326 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Park Projesi J Blok revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 14 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Nurol Park Projesi revize değerleme raporu!

Nurol GYO, Nurol Park Projesi'nde bulunan toplam 165 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınladı. 

Kayraklı Güneşli Park projesi geliyor! Yeni proje!

Kayaşehir Odak Gayrimenkul Kayraklı Güneşli Park projesi için düğmeye bastı. 185 milyon 695 bin 840 TL'ye mal olacak Kayraklı Güneşli Park projesinde 464 konut ve 43 adet iş yeri yer alacak.

Ordu Çikolata Park Projesi'nin yüzde 95'i bitti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulacak Çikolata Park Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı. Projenin Mart ayı içerisinde açılması planlanıyor.

Ordu Çikolata Park Projesi'nin yüzde 80'i bitti!

Ordu-Giresun Havalimanı'nın yakınında 60 dönüm alan üzerinde yapımı devam eden Çikolata Park Projesi'nin, yüzde 80'i tamamlandı. Projenin kısa sürede tamamlanarak açılması planlanıyor.

Bolu'ya Kültür Park Projesi geliyor!

Bolu Belediyesi tarafından "Kültür Park" Projesi kapsamında 142 bin metrekarelik meydan yapılacak. Belediye, şehir meydanlarındaki çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.

Esenler İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi'ne onay!

İnsan Yüzlü Şehir ve Şehir Parkı Projesi için çalışmalara başlanacak. Esenler Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan protokol Meclis'ten onay aldı. Proje 8,7 milyon metrekarelik askeri alanda inşa edilecek.

Ametist Park'a rekor talep geldi!

Ankara iş ve sosyal yaşamına farklı bir boyut getirecek şekilde planlanan Ametist Park projesine şimdiye kadar rekor sayıda ön talep geldi.

Ordu Çikolata Park Projesi Ağustos'ta tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,Çikolata Park Projesi'nin Ağustos ayına kadar tamamlanacağını ifade etti. 

Ametist Park projesi Haberi

Ametist Park projesi

Ankara'nın Beysukent, Beytepe, Çayyolu kesişiminde hayata geçirilen Ametist Park İş ve Yaşam Merkezi’nde ön talep toplanmaya başladı. İş yeri sahip olmak isteyenlere özel tasarlanan proje ICK Yapı imzası ile yükseliyor. 


ICK Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru, Ankara’nın gerek yerleşim, gerekse ticari açıdan sürekli yeni alanlara ihtiyaç duymaya başladığını söyledi. 


ICK olarak Beytepe girişinde 6 yıl önce başlattıkları Ametist Konutları ile Ankara’nın aksını bu lokasyona kaydırmayı başardıklarını ifade eden Kuru, "Onlarca projede, binlerce konut ve iş yerinin yükseldiği bu bölgenin amiral gemisi olan projemizin, yola cephe olan 230 metrelik kısmında inşa edilen Ametist Park İş ve Yaşam Merkezi, şimdiden en değerli ticari alan olarak gösteriliyor. Çünkü Başkent yaşamı, önümüzdeki yıldan itibaren artık burada akacak. İhtiyaca karşılık veren...