12 / 05 / 2024

Ametist Recidences A plus konut

Ametist Recidences A plus konut

İCK Yapı'nın Ankaralılara hediyesi olan ve Ankara'nın En İyi Konut Projesi seçilen Ametist Recidences, A plus yaşam kalitesinin yanı sıra, nezih bir çevre garantisi veriyor.

Ametist Park'a rekor talep geldi!

Ankara iş ve sosyal yaşamına farklı bir boyut getirecek şekilde planlanan Ametist Park projesine şimdiye kadar rekor sayıda ön talep geldi.

Ametist Park'ta ön talep toplanıyor!

ICK Yapı tarafından hayata geçirilen Ankara'nın Beysukent, Beytepe, Çayyolu kesişiminde inşa edilen Ametist Park'ta ön talep toplanıyor...

Ametist Recidences'da A plus yaşam kalitesi!

İCK Yapı'nın Ankaralılara hediyesi olan ve Ankara'nın En İyi Konut Projesi seçilen Ametist Recidences, A plus yaşam kalitesinin yanı sıra, nezih bir çevre garantisi veriyor.

Dekon Suadiye Ametist 3 ay sonra teslim!

Bugüne kadar teslim ettiği projelerle pek çok kişiyi ev sahibi yapan Dekon İnşaat, Suadiye'de inşa ettiği Dekon Suadiye Ametist projesi için yepyeni bir kampanyaya imza atıyor.

Dekon Suadiye Ametist vaziyet planı!

Dekon İnşaat tarafından hayata geçirilen Dekon Suadiye Ametist İstanbul'un Anadolu yakasında Kadıköy'de inşa ediliyor. Projede dairelerin Mart 2017 yılında teslim edilmesi öngörülüyor.

Faberss Etiler’de açıldı!

Lapis, opal, agat, ametist gibi taşların güzelliğini ve büyüsünü mekanlara yansıtma hedefiyle yola çıkan Faberss’in açılışı geçtiğimiz akşam aralarında birçok ünlü simanın da katılımı ile Etiler’de gerçekleştirildi.

Dekon Suadiye Ametist'te teslimler 2016'da yapılacak!

Dekon İnşaat tarafından hayata geçirilen projede daire alanları 90 ile 233 metrekare arasında farklılık gösteriyor. Dekon Suadiye Ametist Dekon İnşaat tarafından inşa ediliyor.

Dekon Suadiye Ametist'te 2+1 daireler 876 bin TL'ye!

İstanbul Kadıköy'de Dekon İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Dekon Suadiye Ametist projesinde 2 oda 1 salon daireler 876 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kadıköy Dekon Suadiye Ametist'te 2+1'ler 876 bin TL'ye!

İş Bankası'ndan kredi kullanılan proje İstanbul Kadıköy'de inşa ediliyor. Teslimlerin Aralık 2016'da gerçekleşmesi öngörülen Dekon Suadiye Ametist projesi 5 bin 500 metrekare alan üzerinde yayılıyor.

Kadıköy Dekon Suadiye Ametist'te teslimler Aralık 2016'da!

İstanbul Kadıköy'de hayata geçirilen Dekon Suadiye Ametist'te daire fiyatları 83 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 5 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor.

Dekon Suadiye Ametist'te yüzde 75'e varan kredili ödemelerle!

İstanbul Kadköy'de inşa edilen projede teslimlerin 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor. Dekon Suadiye Ametist'te Dekon İnşaat imzası bulunuyor.

Dekon Suadiye Ametist'te banka kredili ödemelerle! 120 ay vadeyle!

Toplamda 3 bloktan meydana gelen Dekon Suadiye Ametist'te daire tipleri 2+1, 3+1 ve dubleks şeklinde tasarlandı. 5 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen projede Dekon İnşaat imzası bulunuyor.

Dekon Suadiye Ametist'te fiyatlar 810 bin TL'den başlıyor!

Bağdat Caddesi'ne 350 metre uzaklıkta inşa edilen Dekon Suadiye Ametist projesi toplam 3 bloktan oluşuyor. Projede konutların fiyatları 810 bin TL'den başlayarak yükseliyor.

Ametist Recidences A plus konut Haberi

Ametist Recidences A plus konut

İCK Yapı'nın Ankaralılara hediyesi olan ve Ankara'nın En İyi Konut Projesi seçilen Ametist Recidences, A plus yaşam kalitesinin yanı sıra, nezih bir çevre garantisi veriyor.


İnşaatına 2012 Ocak ayında başlanan ve tamamlanan projede; alanında uzman 600'e yakın çalışanın proje katılımcılarını hayallerine ulaştırmak için üstün performansla çalıştıklarını belirten İck Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Kuru Ametist Residences'ın neden bu denli beğenilen bir proje olduğunu açıklamak için şunları söyledi: Beytepe'nin geleceğinin çok parlak , nezih ve kaliteli bir bölge olan Beytepe'de bulunan Ametist Residence sosyal tesisleri ile hem çocuklarınızı hem sizleri mutlu eden ve düşünen bir proje. "Özel bir şirket tarafından düzenlenen bağımsız ankette Ametist Residences olarak, Ankara'nın En İyi Konut Projesi seçildik. 


Gece gündüz çalışıp, her ayrıntıyı tekrar tekrar gözden geçirerek , alanında...