17 / 05 / 2024

Amin Rahmani

Amin Rahmani

Sekiz İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Bilgisayar Dış Ticaret Limited Şirketi, Amin Rahmani tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Şubat'ta Esenyurt Han Plus AVM'de kuruldu.

Türkiye’de en ucuz sıfır otomobil kaç lira? İşte, Citroen Ami’nin 15 Eylül 2022 fiyat listesi…

Şehir içi ulaşıma yeni bir boyut kazandıran, kompakt dizaynı ve doğa dostu elektrikli motoruyla herkesin merak ettiği Citroen Ami’nin fiyatı merak konusu oldu. İşte, Citroen Amin’nin 15 Eylül fiyat listesi…

Türkiye’de en ucuz otomobil kaç lira? İşte, Citroen Ami’nin 31 Ağustos 2022 fiyat listesi…

Şehir içi ulaşımda çığır açan, minimalist tasarımı ve çevre dostu elektrikli motoruyla herkesin merakla takip ettiği Citroen Ami’nin fiyatı merak konusu oldu. İşte, Citroen Amin’nin 31 Ağustos fiyat listesi…

Hms Company Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hms Company Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Ahmad Amin Karim tarafından kuruldu.

Amin Grup Gayrimenkul Lojistik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amin Grup Gayrimenkul Lojistik İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta İbrahim Elcerif ve Marwan Amer ortaklığında kuruldu.

Alomigrant Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alomigrant Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Amin Mohammadı ve Nasrin Mahmoudzadeh ortaklığında kuruldu.

Saya Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saya Group Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Amin Rahmanfar ve Mahmous Rajabnejad ortaklığında kuruldu.

Aita Global Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aita Global Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile amin Talebi tarafından kuruldu. 

Arya Amin Pansiyon Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arya Amin Pansiyon Emlak Turizm Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 60 bin TL sermaye bedeli ile Amin Helmi tarafından kuruldu.

Mirva Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirva Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Marwa Amin S. Hussein ve Mervat Mahmoud Abuzuhri ortaklığında kuruldu.

My Home Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

My Home Turkey Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Ahmed A.Ahmed Lail, Amin Ahmed Amin Ahmed Leel, Erkan Çakmak ve Muammer Çakmak ortaklığında kuruldu.

Anka Plus Gayrimenkul Danışmalık Limited Şirketi kuruldu!

Anka Plus Gayrimenkul Danışmalık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 120 bin TL sermaye bedeli ile Cemalettin Karger, Ghulam Yahya Rahmani ve Ruhulamın Amini ortaklığıyla kuruldu...

Rahmani First Group Emlak İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rahmani First Group Emlak İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Rahmanı tarafından kuruldu. 

Light Horizon Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Light Horizon Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi A. Amin Alkhatıb tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Amin Rahmani Haberi

Amin Rahmani

Sekiz İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Bilgisayar Dış Ticaret Limited Şirketi, Amin Rahmani tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Şubat'ta kuruldu. 


Sekiz İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Bilgisayar Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak resmi ve özel inşaatlar yapmak.


Sekiz İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Bilgisayar Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Esenyurt, Yenikent Mahallesi, Doğan Araslı Bulvarı, Han Plus AVM, No:150 Kat:14 Of....