28 / 04 / 2024

Amır Abdullayev

Amır Abdullayev

Archıtecht Constructıon İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi, Tuğrul Veli ve Amır Abdullayev ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Bahçelievler, Zafer Mahallesi, Ceyhan Sokak'ta kuruldu.

Perfect Future Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perfect Future Gayrimenkul Turizm Gıda İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Amır Allaham tarafından kuruldu.

Rima Property Turkey Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Rima Property Turkey Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Amır Hosseın Abdollahı Moradlou tarafından kuruldu.

Rossman’da Ekim ayı fırsatlarını kaçırmayın! Rossman 3 Ekim 2022 fiyat listesi…

Sevilen ev-yaşam, cilt bakım ve güzellik markası Rossman’da indirimli ürünlerini listeledik. Birçok üründe indirimler sizi bekliyor. Bakım yağları, diş macunlarında, şampuanlarda ve ev-yaşam ürünleri gibi daha birçok üründe indirimler sizi bekliyor. İşte, Rossman kırmızı indirimli ürünler 3 Ekim 202

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Tina Global Realty İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Tina Global Realty İnşaat Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi Büyükçekmece'de Amır Borazjanı tarafından kuruldu.

Moshta Gayrimenkul Turizm İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Moshta Gayrimenkul Turizm İnşaat Tarım Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Amır Nezhad Mohammad ve Moslem Farzadmanesh ortaklığında kuruldu.

İnter Teknoloji Ve Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

İnter Teknoloji Ve Otelcilik Limited Şirketi Fatih'te Amır Fazlı, Ghalamreza Nezamı ve Parı Jadıdımıandıoab ortaklığında kuruldu.

Hamyar Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamyar Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Amır Sabourı Fard tarafından kuruldu.

Lianco İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lianco İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Naser Rehber ve Amır Mosayebi ortaklığında kuruldu.

Prımeful Dıstrıbutıon Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prımeful Dıstrıbutıon Gayrimenkul Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Muhammad Amır Shehzad tarafından kuruldu.

Nil Property Emlak Pazarlama Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nil Property Emlak Pazarlama Turizm İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Amır Jeddyzahraeı, Seyedehmelıka Etemad ve Şenol Birben ortaklığında kuruldu.

Bastak Group For Projects Gayrimenkul Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bastak Group For Projects Gayrimenkul Emlak İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Farza Amır Majerı tarafından kuruldu.

Y Group Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Y Group Gayrimenkul Ve Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Y.M.M., Sara E.M.E. ve Yousıf M.M.Amır ortaklığında kuruldu.

Amır Abdullayev Haberi

Amır Abdullayev

Archıtecht Constructıon İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi, Tuğrul Veli ve Amır Abdullayev ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Bahçelievler, Zafer Mahallesi, Ceyhan Sokak'ta kuruldu. 


Archıtecht Constructıon İnşaat ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2- Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3- Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...