17 / 05 / 2024

Amir Karavil

Amir Karavil

313 İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Amir Karavil, Enis Karavil tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Mayıs'ta Şişli'de kuruldu.

Temiz Art Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu! 

Temiz Art Gayrimenkul Anonim Şirketi Şişli'de 12 milyon 171 bin 303,84 TL sermaye bedeli ile Selim Asael, Selim Bergsen ve İlia Karavil ortaklığında kuruldu.

Al Amir Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Amir Turizm Emlak İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahhçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Esmaa Alhalıl ve Mahmous M.M. Adwam tarafından kuruldu.

Land Mark Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Land Mark Group Emlak Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Amir Reza Hamzavı ve Mohammadreza N.Nejad Moghadam ortaklığında kuruldu.

Amir Home Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Amir Home Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu'nda Fakhroddın Saberınezhad ve Sareh Zoghı ortaklığında kuruldu.

Troad Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Troad Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Amir Pouramini ve Mahsa Sarmadi ortaklığı tarafından kuruldu.

Atllas Group Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atllas Group Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Amir Koohgasht ve Hüseyin Çağdaş ortaklığında kuruldu.

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Emir Istanbul Vip Turizm Emlak Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Amir    Khavanınzadeh ve Zeynab Bagherıkhoramdashtı tarafından kuruldu.

Lafont Mimarlık Limited Şirketi kuruldu1

Lafont Mimarlık Limited Şirketi bugün Güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Amir Khalıl ve Ergin Uzunçakmak ortaklığında kuruldu.

Hami Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hami Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Amir MahrHoseini tarafından kuruldu.

Faramir Group Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faramir Group Emlak Müşavirliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Amir Armoon ve Farshad Mohadesi ortaklığında kuruldu.

Walsh Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Walsh Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile shahab Amir tarafından kuruldu.

Silk Road Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Silk Road Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Amir Shammout tarafından kuruldu.

Mizan Group Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mizan Group Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Seyed Ali Moghani, Seyed Amir Moghani, Seyed Samir Moghani tarafından kuruldu.

Amir Karavil Haberi

Amir Karavil

313 İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Amir Karavil, Enis Karavil tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 23 Mayıs'ta kuruldu. 


313 İç Mimarlık Tasarım Uygulama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1- Her türlü mimarlık hizmetleri vermek, şehir ve imar planları hazırlamak, uygulamalarını yapmak. Her türlü mühendislik hizmetleri vermek, proje ve uygulamalarını yapmak. 2- Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. Dekorasyonla ilgili spor salonlarının saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. 3-Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar ile peyzaj mimarisi ve çevre düzenlemesi alanında mimarlık, mühendislik, teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, etüd, araştırma, tasarım, fizibiliteler...